Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Sonic Generations Xbox 360

Sonic Generations Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Platform
A Sonic Generations Xbox 360 már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

SONIC GENERATIONS - ISMERTETŐ:

Visszatérni látszanak manapság a platformjátékok. Az elmúlt egy évtizedben sokszor fordult elő, hogy egy-egy évben alig kaptunk ebből a nagyszerű, a kicsik és nagyok számára egyaránt szórakoztató stílusban játékot, aztán a digitális megjelenések előretörésével az emberek rájöttek, hogy még mindig hangulatos és izgalmas dolog is ugrándozni, ellenfeleket kerülgetni, és megpróbálni időre teljesíteni egy-egy jobb pályát. A SEGA mindig is rendelkezett egy igen komoly ütőkártyával ezen a fronton, hiszen a két dimenziós platformjátékok egyik nagy királya nem más volt, mint Sonic, a kék sündisznó. Bár a három dimenzióba lépés nem ment a cégnek úgy, ahogy azt szerették volna, azért mostanra már a három dimenziós Sonic platformjátékok is kezdték megtalálni a lendületet. Ha pedig a lendület megvan, akkor már kezdődhet is a kaland, nem? Már csak egy összetevő hiányzik, ez pedig a nosztalgia!


A Sonic Generations egy remek alapötletre épít: mi lenne, ha nem kellene választani a régi idők két dimenziós játékmenete és az új, három dimenziós pályák között? Nos, a játékban pontosan ez történik, felváltva haladunk majd két külön "dimenzióban": az egyikben a fiatalabb, aranyosabb Sonic indul harcba a balról jobbra haladó pályákon, a klasszikus Sonic játékok hangulatát idézve, a másikon pedig a tapasztaltabb, sokat megélt Sonic harcol a különböző ellenséges robotokkal (na és persze a ketyegő órával) a három dimenziós, igen nagy sebességet megengedő pályákon. A modern részek a Sonic Adventure 2 és a későbbi Sonic részek legjobb pillanatait idézik, és mellőzik Sonic barátait, vagy azokat az elemeket, amelyek egy picit is lassítanának a játékon. A régi részeknél mindezt persze mondanunk sem kell: felhőtlen és megszakítás nélküli száguldás vár ránk, akár a régi, akár az új pályákon tartunk éppen!

A Sonic Generations egy nagyon őszinte, nagyon szerethető platformjáték. A pompás grafikai megvalósításnak, a hihetetlen tempónak és a jó zenéknek köszönhetően azok is szeretni fogják, akik korábban nem is találkoztak a SEGA legendájával. Azok pedig, akik régóta a szívükbe zárták a Kék Sündisznót, azok örömmel dúdolják majd újra a klasszikus dallamokat, miközben újra bejárják a Sonic Generations egyedi és különleges világát! Kicsiknek és nagyoknak, új játékosoknak és régi motorosoknak egyaránt erősen ajánlott platformjátékról van szó, amit tényleg kár lenne kihagyni!

SONIC GENERATIONS - RÉSZLETES BEMUTATÓ:
Míg húsz évvel ezelőtt joggal nevezhettük Sonicot és Mariót a két dimenziós mászkálós, platformer játékok királyainak, addig mára ez a helyzet alaposan megváltozott. Mindez annak köszönhető, hogy míg a bajszos vízvezetékszerelő sikeresen megugrotta a három dimenziós létezés követelményeit, addig a SEGA számára igen komoly fejtörőt jelentett, hogy hogyan is lehetne átemelni a hihetetlenül gyors mozgású Sonicot az akkoriban még kifejezetten kezdetleges 3d-s képességekkel bíró Saturn konzolra - és később is újabb problémák születtek. Míg a Dreamcastes Sonic Adventure félsikerrel mutatta meg, hogy bizony lehet itt szupergyors és élvezetes Sonic játékot készíteni, addig itt a sokak által nem kedvelt "barátok" (Tails, Knuckles) pályái jelentették a problémát. Ebben a konzolgenerációban is hasonló bizonytalanság lebegett a kiadó feje fölött: nem igazán tudták eldönteni, hogy merre induljanak el a kék szuperhőssel. Aztán a probléma megoldotta magát: ahogy teltek, múltak az évek, úgy váltak egyre népszerűbbé a retro játékok, és már egyáltalán nem volt probléma az, ha a komplex történet helyett csak a játékmeneten lesz a hangsúly egy játékban. Ez pedig tökéletes lehetőséget teremtett a SEGA számára, hogy elkészítse az elmúlt évek legjobb Sonic játékát, a Sonic Generationst.


A Sonic Generations egy nagyon ötletes koncepció alapján készült: fogjuk a régi idők klasszikus Sonic pályáit, és fogjuk a modern, pörgős, három dimenzióban működő Sonic játékmenetet - és nem választunk, nem ötvözünk, hanem mindkettőt szerepeltetjük a játékban! A Sonic Generations nem egy, hanem két Sonic főszereplésével próbál meg - sikerrel - beférkőzni a játékosok szívébe. Bal oldalon ott van a régi, két dimenziós Sonic játékokból ismert sündisznó, a picit dundibb alakjával, az aranyos mosolyával, és a fiatalos magabiztosságával. Őt irányíthatod majd a régi Sonic játékokat idéző, balról jobbra haladó pályákon, ahol a cél a gyűrűk összegyűjtése, az ellenfelek kikerülése (vagy legyőzése, ha épp időd engedi), és persze a hihetetlen tempójú száguldás. Jobb oldalon pedig ott van a modern, sokat megélt Sonic. Magasabb, magabiztosabb, tapasztaltabb, mint fiatalabb elődje - őt irányítod majd a három dimenziós, a Sonic Adventure 2 vagy a későbbi Sonic játékok pályáira emlékeztető helyszíneken. A hangsúly természetesen itt is a száguldáson van, de belép még a képbe a sok-sok ugrándozós feladat, az összetettebb feladatok, és a szokottnál is nagyobb tempó. A Sonic Generations mindkét korszak rajongóit megpróbálja egyszerre elszórakoztatni, így maga a játék élvezhető lesz akkor is, ha a régi stílust, vagy csak az újat preferáltad.


És persze nem lenne mindez annyira izgalmas, ha nem kapott volna olyan gyönyörű körítést, amilyet végül Te magad is megcsodálhatsz! A Sonic Generations a jelenlegi konzolgeneráció egyik leglátványosabb játéka, ami különösen nagy fegyvertény annak fényében, hogy szupergyors akciót és hihetetlen sebességet kell fenntartania a játéknak minden pillanatban. Más játékok gyakran alkalmaznak különböző trükköket és csalásokat, hogy a játékos az adott helyszínen úgy érezze magát, mintha egy filmbe csöppent volna - feltéve, ha nem próbál nagyon kilépni a pálya középpontjából. Ilyen trükkök alkalmazására itt esély sem volt, így ez egy kisebb bravúr a SEGA és a Sonic Team programozói részéről. A látványvilágra sem lesz panasz, a már megszokott, Sonicra oly jellemző stílus természetesen itt is visszatér majd, a sötétebb, darkosabb pályák pedig ebben a részben kifejezetten hanyagolva vannak. A Sonic Generations mindezt pörgős, lendületes zenével támogatja meg, ahogy azt már megszokhattuk. Az eredmény az elmúlt fél évtized legjobb Sonic-játéka lett, amit nyugodtan tudunk ajánlani bárkinek, aki csak egy kicsit is fogékony az ugrándozásra és a száguldozásra, történjen az két, vagy éppen három dimenzióban!
Sonic Generations Xbox 360
SONIC - TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉS:
A SEGA egyik legnépszerűbb játékhőse, a Kék Sündisznó története már több, mint húsz évvel ezelőtt, 1991-ben kezdődött. Ekkor jelent meg a Sega Master System konzolra az első rész, amit nemes egyszerűséggel csak Sonic The Hedgehog-nak nevezett el a későbbi Sonic Team csapata. A játékmenet alapjait (száguldás, gyűrűk, szabályok) , a történet főhősét (Robotnik) és a pályák vizuális stílusát már első próbálkozásra sikerült úgy eltalálni, hogy a későbbi folytatásokra ezt már csak finomítani kelljen, drasztikus változtatásokra nem volt szükség. A Sonic ezek után egy második és egy harmadik részt kapott, majd következett a Sonic and Knuckles, ami lehetővé tette, hogy a játékot egy picit lassabb, de masszívabb Knuckles irányítása alatt végigjátszhassuk. Ezek a játékok egymással "visszafelé kompatibilisek" voltak, így a megfelelő előkészületek után lehetőség volt például arra, hogy Knucklest irányítva a Sonic 2-t vagy a Sonic 3-at is végigjátszhassuk. Mindezek mellett már ekkor megjelentek a különböző mellékszálak, amire túl sok időt nem szabad pazarolni, még ha akadtak jobb és roszabb darabok egyaránt.

Sonic the Hedgehog Sonic 2 Sonic 3

Az új SEGA konzolok, a rövid életű SEGA CD és a Sega Saturn egyben a három dimenziót is elhozták a játékosok otthonába - ekkor a SEGA előtt nagy dilemma állt: hogyan oldják meg a három dimeziós váltást? A választ ők maguk sem tudták - a Saturnos Sonic 3D például inkább az izometrikus nézettel próbálkozott. Szintén erre a gépre jött még egy válogatás a korábbi részekből (Sonic Jam), egy versenyzős Sonic R, és a később meg sem jelent, de készülő gyorsabb, pörgősebb Sonic X-Treme, amit végül lelőttek a fejlesztés közben. Sokan már temették volna Sonicot, de a SEGA más tervekkel bírt: a hős pont jól jött az új konzol, a Dreamcast indulásakor. Ekkor jelent meg az első valóban három dimenziós Sonic játék, a Sonic Adventure. Ez egy különös darab volt, sok olyan elemmel, amit nem feltétlenül egy Sonic játéktól vártunk volna. A rajongók felemás fogadtatásban részesítették a játékot, de nagyon nem panaszkodtak, hiszen akkoriban elmondhatatlanul jól mutattak az Adventure pályái ezen az új, bivalyerős konzolon. 2001-ben, a Sonic 10 éves évfordulójára aztán jól rákészült a Sonic Team: ekkor jelent meg a széria egyik csúcspontja, a Sonic Adventure 2. A Sonic Adventure 2 maximálisan kihasználta a Dreamcast képességeit, tűéles grafikát és roppant gyors játékmenetet produkált. Sokan nem szerették a Robotnik/Tails és Knuckles/Rogue vonalat, de a "fő" pályák, a Sonic (és az új szereplő, a sötétebb Shadow) számára kialakított pályák a mai napig fergetegesnek számítanak.

Sonic Adventure Sonic Adventure 2 Sonic Unleashed

Az új konzolgeneráció persze új sonic játékokat is hozott, ezeknél azonban rendre fejlesztési problémák vagy rossz döntések eredményezték azt, hogy a rajongók egyre kevésbé várták az újabb és újabb részeket. Kezdődött mindez a felemásra sikeredett Sonic 2006-tal, amit a vérsündisznós (igen, jól olvastad!) Sonic Unleashed követett 2008-ban. A Nintendo Wii tulajdonosok azonban jól jártak, olyan címekkel, mint a Sonic Rings és a Sonic and the Black Knight, ahol inkább perspektivikus 3D-t kaptunk, hiszen Sonic sínen, egy kötött útvonalon mozgott - így azonban a pályák izgalmasak és pörgősek lettek. A SEGA ekkorra kezdte belátni, hogy itt az idő a jól működő alapokhoz való visszatérésre: később megjelent a retro jellegű Sonic 4 Episode 1, és természetesen a Sonic Generations. Hogy mit hoz a jövő? Meglátjuk: a Generations után érdemes újra bizakodni, újra várni az újabb Sonic játékokat!
SONIC GENERATIONS - BÁRMELY KOROSZTÁLY SZÁMÁRA!
A Sonic Generation egy változatos, látványos és barátságos külsejű platformjáték, amely megfelelő szórakoztatást nyújthat kicsiknek és nagyoknak egyaránt (sőt, akár felnőtteknek is). Sonic, a kék sűndisznó karaktere garantáltan nem fog megrázó élményeket hagyni a gyerekekben: a rajzfilmszerű megjelenés, a szébbnél szebb helyszínek kellemes látványt nyújtanak, a játékmenet pedig teljesen erőszakmentes. Emellett nem árt odafigyelni arra sem, hogy az epilepsziával rendelkező játékosok csak megfelelően megvilágított helységben jussanak hozzá a játékhoz (a nagy sebességel való száguldás és a gyakori fényeffektek ugyanis zavaróan hathatnak). A Sonic Generations tehát a legnagyobb nyugalommal ajánlhatjuk bármely korosztály számára!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Sonic Generations előzetes, előrendelési akció!
 - Sonic Generations előzetes, előrendelési akció!
Valamikor régen, úgy két évtizeddel korábban, két hatalmas ikonja volt a mászkálós, ugrálós játékoknak - a stílus mára "platformjátékok"-ként vált ismertté-, ez a két ikon pedig Mario és Sonic volt. Mario jelképezte a megfontoltabb, trükkösebb kalandozást, Sonic neve pedig a sebességet és a pörgõs játékélményt fémjelezte. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére