Singularity Xbox 360

Singularity Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Singularity Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Singularity Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Ár hamarosan
Státusz:
Raktáron
 
Ár hamarosan
Státusz:
Raktáron
 

Singularity Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az 1950-es években a Sztálini Szovjetúnió nem érte be az atomfegyverekkel, és távolsági rakétáival. Sztálin többet akart. Egy Katorga-12 névre keresztelt szigeten berendezett kutatóközpontban egy új fegyver kifejlesztésén kísérleteztek, mely merőben eltér az addig ismert bármelyik fegyvertől: a minket körülvevő energiát manipulálja. A kutatóközpont 1955-ben tisztázatlan körülmények közt megsemmisült, az ott tartott tudást pedig a felejtés köde takarta a világ elől. Egészen napjainkig.

Nathaniel Renko kapitány egy küldetés során talál rá a szigeten fejlesztett TMD készülékre, amely képes manipulálni az idő folyamát. A Raven által fejlesztett FPS-ben a játékos a TMD segítségével jelenben és múltban bizonyíthatja rátermettségét, az időhullámok véletlenszerűen dobálják Renkot a hidegháború évei és a jelen között, hogy kibogozhassa egy összeesküvés szálait, fölvegye a harcot különös lények, és emberi ellenfelekkel szemben.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Singularity-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Singularity egy belső személy nézetű (FPS) akciójáték, melyben nem csak a kegyetlen ellenfelekkel, zombikkal és mutánsokkal kell szembe néznie a játékosnak, de  még az időben is barangolnia kell a koncepció szerint – „harcolj a múltban, hogy megmentsd a jövőt”. Az alapjaiban erőszakra épülő programban intenzív akciózásokra lehet számítani, folyamatosan látható vér a képernyőn és nem egyszer találkozhatunk brutális és nyers jelentekkel sem, így ajándékba mi mindenképp csak 18 év felett ajánljuk.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Ismertető: Singularity
 - Ismertető: Singularity
A Singularity a régebben kevésbé formában lévő Raven Software fejlesztői által elkészített videójáték – a csapat mostanában mégis elég jó játékokat tud elkészíteni, és ennek a jobb formának az egyik ékes bizonyítéka lett a Singularity is. A Singularty egy olyan játék, ahol a lőfegyveres harc mellett a fejlesztők megkövetelik a különleges téridőt módosító eszközünk használatát, ugrándozva az időben, módosítva a környezetet, különböző fejtörőket megoldva ezalatt. Tovább...
Singularity előzetes, előrendelési akció
 - Singularity előzetes, előrendelési akció
A Raven Software igazán kalandos történetű fejlesztőstúdió. A kilencvenes években alapított csapat megannyi belsőnézetes lövöldözős játékot készített el az évek során, idővel pedig egyre közelebbi kapcsolatba került a legendás ID fejleszőkkel - olyannyira, hogy a Quake 4-et például már ők fejlesztették. Az Activision kiadóként állt felettük már egy ideje, az utóbbi néhány évben pedig változatosabb fejlesztések kerültek ki a csapat kezei alól, mint például az X-Men Legends, a Marvel Ultimate Alliance, vagy éppen a tavaly Wolverine Origins és a Wolfenstein. A június végén megjelenni készülő Singularity egy lépés az ötletes, újszerű fps játékok irányába - ezúttal az időutazás a központi téma a soron következő új játékukban. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére