Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Silent Hill HD Collection Xbox 360

Silent Hill HD Collection Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

SILENT HILL HD COLLECTION - ISMERTETŐ:

Az előző két generációban a mostaninál jóval több túlélő horror stílusú játék született. Ezt az izgalmas műfajt két sorozat uralta: a Resident Evil és a Silent Hill. Míg a Resident Evil játékok elsősorban a PlayStation 1-es generációban tudtak igazán nagyot mutatni (az első három résszel, illetve a DC-s Code Veronicával), addig a Silent Hill csak egyetlen egy résszel, az első Silent Hillel fektette le a sorozat alapjait PS1-en, ezek után pedig az igazi klasszikusok mind-mind PlayStation 2-re jelentek meg. Mivel az Xbox 360 alapból nem kompatibilis ezekkel a játékokkal, a PlayStation 3-nál pedig évek óta nem árul a Sony olyan gépeket, amiben megmarad volna a PS2-es játékok lejátszásának lehetősége, a Konami úgy döntött, hogy pont eljött az ideje annak, hogy egy HD gyűjtemény segítségével járjuk be ismét (vagy most először) Silent Hill misztikus, de elsősorban inkább félelmetes világát.


A Silent Hill: HD Collection egy gyűjteményes kiadás, ami egy játék áráért hármat foglal magába. Az eredeti PS1-es Silent Hill nincs a lemezen, mivel az akkori technológia nem igazán mutatna jól sehogy sem HD felbontásra húzva, így a HD kollekció összeállításánál inkább arra koncentráltak a fejlesztők, hogy a PlayStation 2-es részeket hozzák át a jelenlegi konzolgenerációra. Ahogy a csomag neve is mutatja, itt HD felbontású, 720p-vel és 1080p-vel kompatibilis játékokról van szó. Lássuk, mely játékok találhatók meg ebben a csomagban!

Silent Hill 2: A 2001-ben megjelent második Silent Hill az első PS2-es SH játékként alaposan megdöbbentette a maga idejében a játékosokat, hihetetlen látványvilágával és az igencsak elvont történetével. A játék főhőse James Sunderland, aki rég elhunyt feleségétől kap egy különös levelet, melyben a nő azt állítja: Silent Hill városában újra találkozhatnak. Jamesnek nem is kell több, útnak indul - azt talán mondanunk sem kell, hogy útja során nem éppen hétköznapi eseményeknek lesz majd szemtanúja. A Silent Hill 2 remek alapozás a HD trilógián belül, ami felüti a széria alaphangulatát, sokak szerint pedig egyenesen a legjobb Silent Hill játékról beszélhetünk, rosszul tehát semmiképpen sem jársz majd, ha végigjátszod ezt a játékot. Leszámítva persze az álmatlan éjszakákat!


SIlent Hill 3: A 2003-ban, akkoriban csak és kizárólag PlayStation 3-ra (majd később PC-re) megjelent Silent Hill 3 éles váltás volt a sorozat történetében, hiszen először szerepelt a játékban egy női főszereplő, Heather. Heather a játék kezdetén még nem tudja, hogy milyen szálak is kötik őt Silent Hillhez, az azonban igen hamar egyértelművé válik számára, hogy valami nagyon nincs rendben. A valóság helyét egy különös, rémálomszerű világ veszi át, furcsa szörnyekkel és rejtélyes fazonokkal. A Silent Hill 3 grafikailag a széria legjobbjának számít, a maga korában pompás helyszínekkel és megvalósítással bíró játék pedig HD felbontásban még szebb, ma is remekül megállja a helyét. A Silent Hill 3 máig egy hátborzongató utazást kínál, ami akkor is képes magával ragadni, ha már egy évtizeddel korábban végigjátszottad!
SILLENT HILL - AMI A COLLECTIONBŐL KIMARADT:
Bár Silent Hill HD Collection kötelező darab lehet azoknak, akik kedvelik a túlélő horror műfaját vagy lemaradtak erről a klasszikusról, a Collection önmagában nem nyújthat teljes képet a sorozatról. A lemezről elsősorban a sorozat alapköve marad le, a nemes egyszerűséggel Sillent Hill címet viselő 1999-ben PlayStationre megjelent játék, ami grafikája miatt nem állta volna meg a helyét a két HD rész mellett. Az első részhez csak 2008-ben nyúlt újra a Konami: a Shattered Memories alcímet viselő rész először Nintendo Wii-re, majd két évvel később PlayStation 2-re és PSP-re jelent meg, s története nem más, mint az első rész újragondolása. Az alapszituáció ugyanaz maradt (a főhős, Harry Mason útnak indul elveszett lánya megkeresésére, majd útja Silent Hillbe vezeti, ahol annak minden borzalmával megismerkedik majd), a régi szereplők mellett újak vonulnak fel, illetve a történet is más fonalat követ, mint az eredeti 1999-es részben.


Szintén az első részhez kötődik valamilyen szinten az 2007-es PSP-re (később PS2-re is) megjelent Sillent Hill: Origins is: amellett, hogy története az első rész eseményei előtt játszódik, s betekintést enged a város történetének apróbb részleteibe, feltűnnek majd karakterek a sorozat legelső részből is.

A Sillent Hill további részeiről általánosan elmondható, hogy mindegyik egy-egy szereplő sorsát mutatja be, aki valamilyen oknál fogva Silent Hillben ragadt vagy kötődik a városhoz. A részek mindegyikét átszövi az egyéni sorsokhoz kapcsolódó problémák és morális kérdések vagy feladatok, lelki tisztázandók vagy éppen egy iszonyú szekta követelései. A szereplőknek boldogulniuk kell a városban és ki kell találniuk annak rémálmából, ami Silent Hill egy alternatív manifesztációja, melyet véres agresszív szörnyek népesítenek be. Az időrendben a harmadik rész után, 2004-ben PS2-re megjelent Silent Hill 4: The Room Henry Townshend életébe enged bepillantást, aki egy napon arra ébred, hogy nem tudja elhagyni otthonát, nem tud kapcsolatot létesíteni a külvilággal, az egyetlen kapu, amin keresztül pedig eljuthat valahová, az a fürdőszobában lévő lyuk a falon: ez pedig nem is kérdés hogy hova vezet...

Silent Hill 4: The Room Silent Hill: Homecoming

Az új generáció konzoljaira (a Wii-s Shattered Memoriest leszámítva) eddig két résszel jelentkezett a sorozat: a 2008-as Homecominggal és a 2010-es Downpourral (utóbbiról részletesebb ismertetőnket ITT olvashatod). A PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra egyaránt elérhető epizód az előző részekhez hasonlóan egy-egy szereplő történetét mutatja be. A túlélő horror műfajú Silent Hill sorozat jellege ugyanakkor folyamatosan formálódott az évek során: az elsősorban felfedezésre és rejtvények megoldásáról a hangsúly szépen lassan az akcióra terelődött, aminek aztán vannak pozitív és negatív oldalai egyaránt. Egyrészről elvesz valamennyit a sorozat jellegzetes hangulatából (Silent Hillben ugyanis a nyugodt sétálás is nyomasztó tud lenni a kietlen városban), másrészt lehetőséget ad a fejlesztőknek arra, hogy csiszolják a játék harcrendszerét. Aztán hogy kinek melyik verzió tetszik jobban, az már csupán ízlés kérdése - Silent Hill története ugyanis ugyanaz marad, a lelki horror tovább folytatódik...

Ha fogékony vagy a túlélő horror műfajára, szereted a thrillereket vagy kedveled az összetett, bár nyomasztó történeteket, akkor a Silent Hill sorozatot mindenképpen ajánlani tudjuk. Ráadásul a mára már elég széles választék és a részek epizodikus jellege miatt nem kell, hogy a legelső résszel kezdenek, ha meg akarod ismerni Silent Hill történetét, s könnyen találhatsz egy neked megfelelő darabot (akár konzol, akár kisebb-nagyobb mértékű akciójelleg miatt). Ha úgy döntesz, hogy több Silent Hill-i kalandnak is nekivágsz majd, készülj fel, hogy más jellegű, de továbbra is horrorisztikus élmények várnak majd Rád!
Silent Hill HD Collection Xbox 360
SILENT HILL HD COLLECTION - KIZÁRÓLAG FELNŐTTEKNEK!
Az túlélő horror műfajról általában elmondható, hogy kizárólag a 18 éven felüli korosztálynak szól, s ez a Silent Hill játékok esetében sincs másképp. Amellett ráadásul, hogy a horrorra jellemző véres, bizarr és félelmetes elemekkel találkozhatunk - legyen szó szörnyekről vagy menekülésről -, itt még a Silent Hill játékok védjegyévé vált különösen nyomasztó hangulat, kietlenség és megrázó történeti háttér is társul. Az fizikai erőszak mellett a játékban pszichikai, lelki borzalmak is éppúgy megtalálhatók. Nem győzzük hangsúlyozni tehát, hogy a Silent Hill HD Collectiont csak és kizárólag felnőtt játékosok részére ajánljuk, akik tisztában vannak vele, hogy milyen virtuális utazásra vállalkoznak!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Kapható a Silent Hill Downpour és a HD Collection!
 - Kapható a Silent Hill Downpour és a HD Collection!
A Silent Hill sorozat rajongói most aligha érezhetik magukat elhanyagolva: a KONAMI egyszerre két igen nagy horderejű játékmegjelenéssel jelentkezett március végére - és ráadásul mindkét játék már kapható is üzletünkben! A legfrisebb játék a sorozatban a nyugati fejlesztésű Silent Hill: Downpour, ami a Homecoming után egy másfajta irányvonalat képvisel, hiszen Silent Hill korábban nem látott zónában játszódik - és az ellenfelek, helyszínek teljesen újak lesznek, amik képesek meglepni majd a legedzettebb Silent Hill-veteránokat és az új játékosokat is egyaránt. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére