Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Sega Mega Drive Ultimate Collection Classic Xbox 360

Sega Mega Drive Ultimate Collection Classic Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Arcade
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

SEGA MEGA DRIVE ULTIMATE COLLECTION - ISMERTETŐ:

Minden videojátékos életében van egy, vagy két olyan konzol, ami fiatalkora meghatározó masinájaként megannyi emlékezetes élményhez, felejthetetlen pillanathoz köthető. Ezekre a gépekre, illetve a rájuk megjelent játékokra mindig örömmel emlékezünk vissza - sőt: a legjobb klasszikus játékokat újra és újra elő is vehetjük, vagy akár végig is játszhatjuk, és a nosztalgia miatt olyan élményeket kaphatunk tőlük, amelyeket mások nehezen tudnának elképzelni. A kilencvenes évek első felében két vezető konzol létezett: a Super Nintendo és a Sega Megadrive. Ha azok közé tartozol, akik a SEGA masinája mellett éltek át fergeteges kalandokat, akkor pontosan Neked szól a SEGA hatalmas MegaDrive-os gyűjteménye, a SEGA MegaDrive Ultimate Collection!

A SEGA MegaDrive Ultimate Collection valóban masszív tartalommal bíró játékgyűjtemény: míg a korábbi konzolok és gyűjtemények esetében nem volt ritka az, hogy csupán 5-6 játék került fel a lemezre, addig itt nem kevesebb, mint 40 Megadrive-játékot játszhatsz végig újra! Ráadásul a 40 játékon kívül további kilenc megnyitható, játéktermi SEGA-játék is a lemezre került.


És hogy milyen játékokról van szó? Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a SEGA-klasszikusok szinte kivétel nélkül itt vannak a lemezen: a bunyós klasszikus Streets of Rage 1-2-3, vagy épp a Golden Axe 1-2-3 tökéletes lesz az alaphangulat kialakítására. Természetesen nem maradhatnak ki a gyűjteményből a Sonic-játékok: a Sonic 1-2-3, a Sonic & Knuckels, a Sonic 3d és a Sonic Spinball elég sünös kalandot adhat akár több hétvégére is! Ha pedig masszívabb, tovább tartó kalandokra vágysz, akkor itt vannak a SEGA szerepjátékos klasszikusai is: a Phantasy Star 2-3-4 mellett a Shining Force 1-2 is rákerült a lemezre: amíg ezeket végigjátszod, az legalább 150-200 órányi szórakozást jelent! A magyar fejlesztésű Ecco the Dolphin, vagy az Altered Beast, esetleg a két Vectorman-játék pedig már tényleg csak hab a tortán!

A megnyitható játéktermi játékok közt is akadnak klasszikus darabok: az Altered Beast, a Golden Axe Warrior, vagy a Fantasy Zone mellett itt van Yu Suzuki megunhatatlan Space Harrierje is!
Kevés olyan retro-gyűjtemény van, ami nem hagy egy kicsi keserű szájízt maga után: általában akadnak még játékok, amik az adott lemezre már nem kerültek fel.

A SEGA MegaDrive Ultimate Collection azonban annyira sok játékot tartalmaz, méghozzá olyan változatos stílusokból, hogy tényleg nincs okunk a panaszra: minden nosztalgiázó Megadrive-tulajdonos hosszú hónapokat tud majd eltölteni ezekkel a játékokkal!
Sega Mega Drive Ultimate Collection Classic Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére