Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Saints Row IV Xbox 360 (Saints Row 4) WUB WUB Edition Vásárlás

Saints Row IV Xbox 360 (Saints Row 4) WUB WUB Edition
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-50
Eredeti ár:
23990 Ft
Bruttó ár:

11.990 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

SAINTS ROW IV ISMERTETŐ:

Van egy stílus, ami nagyjából egy évtizede teljesen őrületben tartja a játékosok jelentős részét. A sandbox akciójátékokról van szó, természetesen: a GTA, Red Dead Redemption, Just Cause, vagy épp a Saints Row nevével fémjelzett műfaj lényege, hogy adott egy szabadon bejárható világ, ahol Te döntöd el, hogy követed-e a szabályokat, vagy csak száguldozol és akciózól a saját tempódban, ott ahol épp kedved tartja. "Ha már ez a kötetlenség ennyire központi eleme a műfajnak", gondolták a Saints Row fejlesztői, ", akkor miért ne mehetnénk el az őrület és a paródia irányába?" És elmentek: a Saints Row játékok hihetetlenül szórakoztató, szatírával és poénkodással tömött játékokká váltak, ahol temérdek utalással és kiszólogatással találkozhatsz más játékok, filmek és sorozatok felé: az akció pedig emellett ugyanolyan szórakoztató marad! A Saint's Row IV még magasabb fokozatra kapcsol!

A Saints Row IV nem teketóriázik, és már az induló szituáció annyira bizarr, hogy egy pillanatra sem fogod magad egy realista lövöldözős játék talaján érezni. Röviden: itt az UFÓ-invázió, Te vagy az Amerikai Egyesült Államok elnöke, akit épp egy, a világ alapján elkészített virtuális világban találja magát: a cél a győzelem! Elég őrült alapszituációról beszélhetünk: de ne aggódj, ennél még tovább is megy majd a Saints Row sorozat negyedik része! Hihetetlenül sok küldetés és mellékküldetés, fegyverek és járművek tömkelege, megállás nélküli poénkodás és akciózás, eltúlzott - de azért továbbra is csak felnőtteknek ajánlható - erőszak és szexuális utalások: a Saints Row 4 büszkén alkalmazza az elődei által lefektetett sajátosságokat.Nagyon könnyű dolgunk van, ha arról kérdeznek minket, hogy kinek ajánljuk a Saints Row negyedik részét. Mindenkinek ajánljuk ezt a játékot, akinek még mindig a szórakozás az elsődleges, és nem a realizmus: a Saints Row IV ugyanis megint felforgatja a sandbox játékok műfaját, senkit és semmit nem kímélve! Az egész kaland közben pedig tonnányi szórakozásban és izgalomban lesz részed: ha kedveled ezt a stílust, akkor rendeld elő a játékot még Ma!
Saints Row IV Xbox 360 (Saints Row 4) WUB WUB Edition

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére