Red Dead Redemption Game of the Year Edition Xbox 360

Red Dead Redemption Game of the Year Edition Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.890 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +69 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Red Dead Redemption Game of the Year Edition Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Red Dead Redemption Game of the Year Edition csomag tartalma:

Az eredeti Red Dead Redemption egy vadonatúj hardcore egyjátékos móddal.
- Az Undead Nightmare egyjátékos kampánya és többjátékos módjai.
- A Legends and Killers Pack, melyben újabb többjátékos pályarészek, karakterek és az eldobható Tomahawk szerepel.
- A Liars and Cheats Pack, ami a Stronghold többjátékos módot, a Free Roam szerencsejátékokat, többjátékos, harccal egybekötött lóversenyeket és az Explosive Rifle-t tartalmazza.
- A Hunting and Trading Outfits Pack két új ruhával és hozzájuk illő kihívásokkal.
- Az Outlaws To The End Co-Op küldetéscsomag hat küldetéssel, melyeken egyszerre akár négy játékos is harcolhat vállvetve.
- Az összes előrendelői ajándék, köztük a Deadly Assassin ruha, a War Horse és a Golden Guns fegyvercsomag.
- A Solomon's Folly egyjátékos bandarejtekhely és kihívások, melyek először játszhatóak Xbox 360-on.
- Végül pedig a nemrég megjelent Myths and Mavericks Bonus Pack, amiben a rajongók kedvenc többjátékos karakterei és vadonat új harcterek kaptak helyet.

Amit a játékról tudni érdemes:
 
  • Autentikus ábrázolásmód: Korábban még soha, egyetlen videojátékban sem kaptunk ennyire valósághű ábrázolást. Szinte tökéletesen modellezték le a vadnyugatot, annak minden „kellékével” és stílusjegyével: nem csak a táj tűnik hitelesnek, de a benne élő állatok, a közegbe ültetett emberek, azaz minden komponens olyannyira valósághű, hogy szinte már mi is azt érezzük, hogy a vadnyugaton járunk.
     
  • Hihetetlen szabadság: Nem csak a bejárható területek kapcsán kapunk hatalmas szabadságot, de a döntésekben is, azaz teljes egészében ránk van bízva, hogy egy adott szituációt hogyan, mi módon oldunk meg. Szinte nem tudunk úgy haladni a történetben, hogy ne ütközzünk bele egy-egy morális kérdéseket feszegető helyzetbe – a választás a mienk, ahogy a játék egészére is jellemzően is mi dönthetjük el melyik utat választjuk: a jót, vagy a rosszat.
     
  • Folyamatos játékmenet: Köszönhetően a végletekig finomított fizikai motornak, a Red Dead Redemption annak ellenére sem szaggat, hogy hatalmas területeket jelenít meg festői szépséggel. A játék szinte minden porcikájából a tökéletesség árad, így garantáltan nincs olyan rész, amin fogást találnánk!

Red Dead Redemption ismertető:

A RDR egy vadnyugati köntösbe bújtatott GTA-klónnak tűnhet első ránézésre, ám a fejlesztők mindig, minden fórumon próbálták hangsúlyozni, ezúttal jóval többről van szó. Evidens, hogy a stílusból adódóan elkerülhetetlen az összehasonlítás, ám túl sok párhuzam valóban nem vonható a két produktum között. A játékos John Marston, a korábban bűnöző életmódot folytató, ám mára jó útra tért cowboy bőrébe pattanva szippanthatja magába a vadnyugat egyedi, semmi mással össze nem téveszthető közegét, csöppenhet bele egy olyan szabad világba, ahol még az döntött el vitákat, hogy ki lőtt először. A koncepció már önmagában telitalálat, hisz ki ne szeretne egy vágott képű Western formával azonosulva részesévé válni eme hálás atmoszférának.

Érezhető, hogy öt év bizony hosszú, így bőven volt elég idő – és erőforrás - a legapróbb részletek korrekt kidolgozására: a táj festői, a karakterek szépen animáltak, mozgásuk emberi, a lovak, vadállatok jól modellezettek, a fény, árnyék hatások pedig egyszerűen mesteriek – még a felettünk elszálló madarak is árnyat vetnek a talajra. A Rockstar most érezhetően sokat fordított arra, hogy a lehető leghitelesebb módon tárja elénk a vadnyugatot: az egész világ elvarázsol bennünket, szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy a látott kép nem autentikus, műviségnek, kontár megoldásoknak a nyomát sem látni - amit korábbi játékaikról nem mindig mondhattunk el. Szintén örvendetes, hogy végre nem sűrűn fordul elé frame drop, azaz viszonylag folyamatos a játék – viszonylag, mert a nagyobb településekbe beérve azért találkozunk kisebb fps csökkenéssel, de GTA IV óta érezhetően nagyot léptek előre ez ügyben.

A játék fizikája, köszönhetően a tökéletesre csiszolt Euphoria engine-nek szinte hibátlan. Még soha, egyetlen játékban nem láthattunk ennyire jól optimalizált megoldásokat: ahogy felpattanunk egy lóra, ahogy vágtatunk a végeláthatatlan vadregényes tájakon, a látvány annyira rendben van, olyan szinten profi megoldást kapunk, hogy totál beleéljük magunkat a történetbe. A lovasok teljes harmóniában vannak jószágaikkal, nincs olyan érzésünk, mintha két egymástól különböző elemet látnánk egymásra pakolva. Első osztályú munka.

Visszatérve kicsit az összképhez. Az egész táj él. Szó szerint. Sokan azt gondolnátok, hogy míg egyik helyszínről elérünk a másikra nincs más csak az unalmas kaktuszok és bokrok összessége (egy-két átszaladó vadállattal megspékelve), ám ez tévhit. Köszönhetően a randomizált mellékküldetéseknek rengeteg – és tényleg rengeteg – olyan véletlenszerű eseménybe botolhatunk, melyek akaratlanul is eredeti szándékunknak hátraarcot vicsorítva egy totál más irányba terel minket. Az út mellett álló, segítségért rimánkodó asszonyoktól, farmerektől elkezdve a távolban párbajozó cowboyokon át a banditák által megtámadott szekerekig rengeteg olyan szituáció akad amibe mi magunk is beleszólhatunk, más irányba mozdíthatjuk a végkimenetelét. Szinte nem is tudunk úgy közlekedni, hogy ne ütközzünk bele egy-egy ilyen morális kérdéseket feszegető helyzetbe – a választás a mienk, ahogy a játék egészére is jellemzően mi dönthetjük el melyik utat választjuk: a jót, vagy a rosszat.

Lehetőségeink tárháza azonban ettől jóval szélesebb spektrumon mozog: kedvtelésből veszélyes és ritka állatokra vadászhatunk, melyek bőrét, szőrét eladhatjuk a nagyobb városok kereskedőinek. Fejvadász-küldetésekkel visszaszerezhetjük becsületünket és a törvény útjára léphetünk, vagy épp ellenkezőleg: véres kezű, kegyetlen gyilkológéppé válhatunk, akitől még a nehéz fiúk is maguk alá pisilnek. Ha kedvünk szottyan, a sarki lebujban a gatyát is elnyerhetjük a pókerezni nem tudó proliktól, vagy felfedezhetjük a kietlen sivatagot: lóháton végigkísérhetjük az épülő vasútvonalat, de bemerészkedhetünk az indiánok sötét földjeire is – a lehetőség adott, mert ebben a játékban szinte tényleg bármit megtehetünk!
 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére