Red Dead Redemption Classic Xbox 360

Red Dead Redemption Classic Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Red Dead Redemption Classic Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Red Dead Redemption Classic Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Red Dead Redemption Classic Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Amit a játékról tudni érdemes:

  • Autentikus ábrázolásmód: Korábban még soha, egyetlen videojátékban sem kaptunk ennyire valósághű ábrázolást. Szinte tökéletesen modellezték le a vadnyugatot, annak minden „kellékével” és stílusjegyével: nem csak a táj tűnik hitelesnek, de a benne élő állatok, a közegbe ültetett emberek, azaz minden komponens olyannyira valósághű, hogy szinte már mi is azt érezzük, hogy a vadnyugaton járunk.

  • Hihetetlen szabadság: Nem csak a bejárható területek kapcsán kapunk hatalmas szabadságot, de a döntésekben is, azaz teljes egészében ránk van bízva, hogy egy adott szituációt hogyan, mi módon oldunk meg. Szinte nem tudunk úgy haladni a történetben, hogy ne ütközzünk bele egy-egy morális kérdéseket feszegető helyzetbe – a választás a mienk, ahogy a játék egészére is jellemzően is mi dönthetjük el melyik utat választjuk: a jót, vagy a rosszat.

  • Folyamatos játékmenet: Köszönhetően a végletekig finomított fizikai motornak, a Red Dead Redemption annak ellenére sem szaggat, hogy hatalmas területeket jelenít meg festői szépséggel. A játék szinte minden porcikájából a tökéletesség árad, így garantáltan nincs olyan rész, amin fogást találnánk!

Red Dead Redemption ismertető:

A RDR egy vadnyugati köntösbe bújtatott GTA-klónnak tűnhet első ránézésre, ám a fejlesztők mindig, minden fórumon próbálták hangsúlyozni, ezúttal jóval többről van szó. Evidens, hogy a stílusból adódóan elkerülhetetlen az összehasonlítás, ám túl sok párhuzam valóban nem vonható a két produktum között. A játékos John Marston, a korábban bűnöző életmódot folytató, ám mára jó útra tért cowboy bőrébe pattanva szippanthatja magába a vadnyugat egyedi, semmi mással össze nem téveszthető közegét, csöppenhet bele egy olyan szabad világba, ahol még az döntött el vitákat, hogy ki lőtt először. A koncepció már önmagában telitalálat, hisz ki ne szeretne egy vágott képű Western formával azonosulva részesévé válni eme hálás atmoszférának.

Érezhető, hogy öt év bizony hosszú, így bőven volt elég idő – és erőforrás - a legapróbb részletek korrekt kidolgozására: a táj festői, a karakterek szépen animáltak, mozgásuk emberi, a lovak, vadállatok jól modellezettek, a fény, árnyék hatások pedig egyszerűen mesteriek – még a felettünk elszálló madarak is árnyat vetnek a talajra. A Rockstar most érezhetően sokat fordított arra, hogy a lehető leghitelesebb módon tárja elénk a vadnyugatot: az egész világ elvarázsol bennünket, szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy a látott kép nem autentikus, műviségnek, kontár megoldásoknak a nyomát sem látni - amit korábbi játékaikról nem mindig mondhattunk el. Szintén örvendetes, hogy végre nem sűrűn fordul elé frame drop, azaz viszonylag folyamatos a játék – viszonylag, mert a nagyobb településekbe beérve azért találkozunk kisebb fps csökkenéssel, de GTA IV óta érezhetően nagyot léptek előre ez ügyben.

A játék fizikája, köszönhetően a tökéletesre csiszolt Euphoria engine-nek szinte hibátlan. Még soha, egyetlen játékban nem láthattunk ennyire jól optimalizált megoldásokat: ahogy felpattanunk egy lóra, ahogy vágtatunk a végeláthatatlan vadregényes tájakon, a látvány annyira rendben van, olyan szinten profi megoldást kapunk, hogy totál beleéljük magunkat a történetbe. A lovasok teljes harmóniában vannak jószágaikkal, nincs olyan érzésünk, mintha két egymástól különböző elemet látnánk egymásra pakolva. Első osztályú munka.

Visszatérve kicsit az összképhez. Az egész táj él. Szó szerint. Sokan azt gondolnátok, hogy míg egyik helyszínről elérünk a másikra nincs más csak az unalmas kaktuszok és bokrok összessége (egy-két átszaladó vadállattal megspékelve), ám ez tévhit. Köszönhetően a randomizált mellékküldetéseknek rengeteg – és tényleg rengeteg – olyan véletlenszerű eseménybe botolhatunk, melyek akaratlanul is eredeti szándékunknak hátraarcot vicsorítva egy totál más irányba terel minket. Az út mellett álló, segítségért rimánkodó asszonyoktól, farmerektől elkezdve a távolban párbajozó cowboyokon át a banditák által megtámadott szekerekig rengeteg olyan szituáció akad amibe mi magunk is beleszólhatunk, más irányba mozdíthatjuk a végkimenetelét. Szinte nem is tudunk úgy közlekedni, hogy ne ütközzünk bele egy-egy ilyen morális kérdéseket feszegető helyzetbe – a választás a mienk, ahogy a játék egészére is jellemzően mi dönthetjük el melyik utat választjuk: a jót, vagy a rosszat.

Lehetőségeink tárháza azonban ettől jóval szélesebb spektrumon mozog: kedvtelésből veszélyes és ritka állatokra vadászhatunk, melyek bőrét, szőrét eladhatjuk a nagyobb városok kereskedőinek. Fejvadász-küldetésekkel visszaszerezhetjük becsületünket és a törvény útjára léphetünk, vagy épp ellenkezőleg: véres kezű, kegyetlen gyilkológéppé válhatunk, akitől még a nehéz fiúk is maguk alá pisilnek. Ha kedvünk szottyan, a sarki lebujban a gatyát is elnyerhetjük a pókerezni nem tudó proliktól, vagy felfedezhetjük a kietlen sivatagot: lóháton végigkísérhetjük az épülő vasútvonalat, de bemerészkedhetünk az indiánok sötét földjeire is – a lehetőség adott, mert ebben a játékban szinte tényleg bármit megtehetünk!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Red Dead Redemption-t, és ha igen kinek ajánlott?

A RDR egy vadnyugati atmoszférába ültetett külső személy nézetű, nyílt világban játszódó akciójáték, melyben a játékos egy John Marston nevű cowboy bőrébe bújhat, hogy kedve és döntése szerint szolgálja a törvényt – vagy térjen a rossz útra. A témaválasztás és a sokszor túlzó erőszak miatt a programot kizárólag felnőtteknek ajánljuk, közülük is a nyílt világú sandbox játékok és/vagy a western témájú alkotások kedvelői számára elsősorban. A Red Dead Redemption egy rendkívüli szavatossággal rendelkező produktum, melynek abszolválási ideje több tíz órára rúg, de ha a játékos a program összes fő és mellékszálát is fel kívánja göngyölíteni, ez a szám a 100-at fogja súrolni!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Ismertető: Red Dead Redemption
 - Ismertető: Red Dead Redemption
A Red Dead Redemption egy igazán egyedi vadnyugati környezetben játszódó, teljesen nyitott akciójáték. Ez azt jelenti, hogy az első küldetések után oda mehetünk, ahová csak a lovunk eljut - később Mexikót is meglátogathatjuk majd egy komolyabb kiruccanás erejéig. A megannyi küldetést tartalmazó játék természetesen kínál egymás elleni, és cooperatív multiplayer játékmódot is. Tovább...
Megjött a 360-as Red Dead és a PS3-as gyűjtői változat!
 - Megjött a 360-as Red Dead és a PS3-as gyűjtői változat!
A Rockstart fejlesztőcsapata a Grand Theft Auto 4-ben látott formulát tökéletesítette, finomította, és nem utolsósorban egy teljesen új környezetbe helyezte. Nagyváros helyett épülő települések, és hatalmas erdőségek, mezők. Autók helyett bivalyerős és kezelhető lovak, a bandák és a rend őreinek összetűzése helyett a mexikói, a telepes, és a banditák különböző érdekei ütköznek itt. Tovább...
Red Dead Redemption előzetes, előrendelési akció!
 - Red Dead Redemption előzetes, előrendelési akció!
A Grand Theft Auto sorozattal híressé vagy éppen hírhedté vált Rockstar csapatát lehet szeretni, lehet utálni. Egy dolog azonban biztos: sok olyan téma tartozik hozzájuk, amelyet feszegetni néhány évvel ezelőtt illetlenségnek számított (például az iskolai szituációkat szatírikusan, eltúlozva, de mégis elgondolkodtató módon tálaló Bully). Ezen kívül a Rockstar az a csapat, aki a Red Dead szériával az igen ritkán látott vadnyugati világba kalauzolta a játékosokat - olyan korszak és olyan helyszín ez, amelyet sokkal többet lehetne feldolgozni, mégis kevesen próbálkoznak meg vele. A Red Dead Redemption ráadásul a sandbox műfajban indul, vagyis mehetünk, amerre akarunk - vagy ahová a történet küld minket. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére