Rage Anarchy Edition Xbox 360

Rage Anarchy Edition Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
NEM RENDELHETŐ
A Rage Anarchy Edition Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Rage Anarchy Edition Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Rage Anarchy Edition Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A játék tulajdonságai:
 
  • Korábban nem látott stílus, poszt-apokaliptikus világ: A RAGE-ben egy hatalmas, háborúk és katasztrófák által elpusztított, leharcolt környezetben harcolhatsz - ennyire valósághû ábrázolást nem láthattunk már a Fallout 3/New Vegas óta. A RAGE egyedi világában élmény harcolni, élmény kalandozni.
  • Forradalmian új, látványos grafikai motor: Az ID software mindig is híres volt arról, hogy a technológiai újítások terén az élen jár. A RAGE a Tech5 engine-t használja, aminek nagy elõnye, hogy hatalmas textúrákat képes kezelni - emiatt a játék a generáció leglátványosabb játéka címért is versenyre kelhet majd. Hatalmas terek, gyönyörû látvány, és 60 fps!
  • Járd be a világot gyalog és négy keréken egyaránt: A RAGE hatalmas területeit nem lenne könnyû csupán gyalogolva bejárni - éppen ezért a játékban nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztõk az autók kialakítására is: ezekkel a harcok is új irányt vesznek, és multiplayerben is használhatóak. A belsõ tereken gyalog, a külsõ részeken pedig gördülve utazhatsz - az élmény pedig így válik teljessé!

Ismertető:

John Carmack
és csapata (a Doom és Quake sorozatok megalkotói, azaz az ID software ) nem láblógatással töltötte az utóbbi éveket, aminek ékes bizonyítéka a hamarosan megjelenő RAGE. A játék attól lesz igazán különleges, hogy – az eddigi ID-s játékoktól eltérően – a legújabb verziójú házi készítésű Tech motort használja (ID Tech5), ami nem csak a látványt helyezi egy magasabb szintre, de a bejárható területek nagyságának határait is jócskán kitolja (azaz mindenféle töltés nélkül is bejárhatunk több négyzetkilómétert).

A történet szerint 2036-ban egy Apophis névre keresztelt üstökös letér pályájáról és a Földbe csapódik, sivatagos kietlen tájjá változtatva szinte az egész felszínt. Szerencsére az emberek egy része túléli a katasztrófát és bunkerekbe húzódva tengetik tovább életüket, ám mikor egy nap kipillantanak az ég alá, meglepve tapasztalják, hogy ott a lerombolt civilizáció gyökereiből új települések, városok épültek (A látkép leginkább a Mad Max filmekéhez hasonló.), csakhogy az embereken kívül más életformák is megjelentek a felszínen: A sivatagban fosztogató bandák és mindenféle deformált mutáns lények, zombik is felbukkannak, akik előszeretettel vadásznak a megmaradt túlélőkre.

Ebbe az apokaliptikus „idillbe” léphetünk be mi is és vehetjük fel a harcot a megmaradt túlélők oldalán: A RAGE egy nagyszerű FPS shooternek ígérkezeik, mely egy hatalmas nyílt világban játszódik és páratlanul ötvözi az autóversenyes részeket a vad akciózásokkal, lövöldékkel. Nem kétséges idén ősszel az ID valami egészen újat tálal fel nekünk, amiről Te sem maradhatsz le! Ha kedvet kaptál, hogy rendet tégy, vagy egy haveroddal rendet tegyetek Carmack apokaliptikus világában, nincs más dolgod, mint előrendelni a játékot és mi szokásunkhoz hűen ingyenesen kiszállítjuk Neked a megadott címre!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a RAGE-et és ha igen, kinek ajánlott?


A RAGE egy poszt apokaliptikus világban játszódó FPS-autóverseny hibrid, amiben a játékosnak a túlélésért kell küzdenie. A játék alatt folyamatosan zombik, deformált mutánsok, fosztogató bandák, hatalmas szörnyek és egyéb rémségek támadnak a játékosra, ezért ajándékba mindenképp csak a 18 éven felüli korosztálynak ajánljuk. Leginkább olyanok fognak örülni a RAGE-nek, akik szeretik az apokaliptikus (a Mad Max filmekhez hasonló) világban játszódó játékokat (hasonló program például a Fallout 3 is.), szeretnek zombikra, mutánsokra vadászni különböző mordályok segítségével, vagy csak szeretik az egyedi atmoszférájú és stílusú alkotásokat!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére