Prince of Persia The Forgotten Sands Xbox 360

Prince of Persia The Forgotten Sands Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Prince of Persia The Forgotten Sands Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Prince of Persia The Forgotten Sands Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Prince of Persia The Forgotten Sands Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A 2010-es év elhozta a Prince of Persia mozit, ezzel egyidejűleg visszatért az azonos című játék is a köztudatba. A Ubisoft hozta a tőle megszokott minőséget, a Forgotten Sands azt az élményt nyújtja, amit a játék elődjein felnövekvő generáció jogosan elvárhatott. Egy erős grafikával, mégis a megszokott mozgásokkal vezet végig a történeten, amit időben a The Sands of Time és a Warrior Within közé helyeztek. A játék rögtön éles helyzetet teremt, a herceg bátyjának, Maliknak udvarába látogat, hogy vezetői ismereteit bővíthesse, de a királyság ostrom alatt van, testvére éppen menekül. Végső megoldásként megidézik Salamon homokseregét, de el is veszítik az uralmat fölötte. A testvérek elkeverednek egymástól, de Razia, a dzsinn a herceg segítségére lesz. Új képességekkel ruházza fel őt, és segíti a kalandok során. A játék elérhető PS3 és Xbox 360 platformokra.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Prince of Persia: Forgotten Sands -et és ha igen, kinek ajánlott?

A POP:FS egy külső személy nézetű akció-kalandjáték, melyben a játékosnak Perzsia hercegének bőrébe bújva kell szembeszállnia a rá támadó ellenséggel. A leginkább 16 éven felülieknek ajánlott program meseszép – néha misztikus - helyekre kalauzolja a játékost és rengeteg kihívást állít elé, így remek választás lehet olyanok számára, akik nem rettennek meg attól, ha a továbbjutás érdekében néha alaposabban körül kell nézni, esetleg gondolkodni kell az adott helyzet megoldásán. A rengeteg ügyességi feladattal ellátott játékban természetesen vannak könnyedebb szekciók is, de alapvetően az ugrándozós és a harci részek váltják egymást a történet folyamán.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Megérkezett az új Prince of Persia!
 - Megérkezett az új Prince of Persia!
A Ubisoft a Prince of Persia főhősét és stílusát alaposan megváltoztatta az előző, alcím nélküli játékában - most azonban a mozifilm megjelenésével együtt elérkezett az ideje annak, hogy a Sands of Time trilógiához, annak játékmenetéhez hasonló rész is megjelenjen a modern konzolokra. A Forgotten Sands ismét komorabb stílusú, és itt visszatér az akrobatikus, nem ritkán 10-20 ellenfelet megmozgató harc - a rémmesék főszereplői ugranak majd a nyakunkba a régi részekre jobban emlékeztető új, továbbra is nagyon látványos Prince of Persia játékban. Tovább...
Prince of Persia Forgotten Sands előzetes
 - Prince of Persia Forgotten Sands előzetes
A Prince of Persia című sorozatra még talán a legidősebb játékosok is emlékezhetnek. A fekete-fehér monitorok, a 286-os számítógépek korában kiemelkedett egy játék csodálatos mozgásaival, animációival, és egyedi témaválasztásával: ez volt a Prince of Persia. A játék 2000-ben egy Dreamcastes és PC-s újragondolással próbált ismét betörni a piacra, az igazi zajos sikert azonban azután élte át újra, amikor a Ubisoft a kezébe vette a nevet, és kiadta a Sands of Time című részt, ami később trilógiává bővült. A jelenlegi konzolokra is megjelent egy, ismét az elődöktől gyökeresen eltérő Prince of Persia, ahol az ügyességre, a helyzetfelmérésre nagyobb hangsúlyt fektettek, és csak egy-az-egy elleni párbajokat élhettünk át Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére