Portal 2 Xbox 360

Portal 2 Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Portal 2 Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Portal 2 Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Ár hamarosan
Státusz:
Raktáron
 
Ár hamarosan
Státusz:
Raktáron
 

Portal 2 Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Orange Box csomag egyik legnagyobb meglepetése az eredeti Portal című játék volt, ami FPS nézetben gyakorlatilag egy rakás logikai feladványt prezentlát a játékosoknak, egy félelmesetesen jó hangulatú történettel vegyítve. A folytatás a Portal után játszódik, eszközeink már ismertek (két portal van, az egyik a bemenetei, a másik a kimenetei teleportkapu, amilyen lendülettel ugrunk bele az egyikbe, olyan lendülettel fogunk megérkezni a másik kapuban egy pillanattal később) - a játék pedig ezúttal co-operatív játékmódot is kínál, ami azt jelenti, hogy ketten, egymást segítve is nekiugorhatunk a kihívásoknak.

A 2007-es év legeredetibb, legötletesebb videojátéka minden kétséget kizáróan a Portal volt, ami nem csak a játékosok körében aratott osztatlan sikert, de a kritikusoktól is rengeteg díjat zsebelt be. A Valve nem titkolt célja a második résszel az, hogy négy hosszú év elteltével megismételve az előd sikerét, ismét felejthetetlen élményt adjon a játékosoknak.

A logikai alapokon nyugvó puzzle-FPS hibrid új epizódja a készítők elmondása szerint nem az előd feltuningolt változata lesz, hanem attól jóval több: minden területen újat próbál majd mutatni a játékosoknak. A Portal lényegében egy Half Life világba ültetett logikai játék, melynek lényege, hogy egy úgynevezett térnyitó szerkezet segítségével utat törjünk magunknak az újabb és újabb szintekre. Harcolni nem lehet, csupán a nevezett szerkezettel tudunk két portál kaput nyitni a pálya bizonyos elemein, s ezen kapuk segítségével tudunk átjárni egyik helyről a másikra, illetve tárgyakat, ellenfeleket mozgatni egyik lokációról a másikra. A Portal 2 addiktív játékmenetének köszönhetően szinte magába szippantja a játékost, ráadásul mindezt teszi úgy, hogy nem tartalmaz erőszakos elemeket! Ugye Te sem szeretnél lemaradni az idei év egyik legjobban várt, s legegyedibb videojátékáról? Rendeld elő még ma és mi ingyenesen eljuttatjuk hozzád!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba adni a Portal 2-t és ha igen kinek ajánlott?

A Portal 2 egy igazán különleges videojáték, melynek legnagyobb erőssége, hogy erőszakos elemek nélkül is képes hosszú időre lekötni a játékost. A műfaj belső személy nézetű lövölde (FPS), de fegyver helyett egy úgynevezett „térfakasztó” szerkezettel kell helytállni a pályákon, melyek teljesítéséhez komoly agymunkára lesz szükség. Ebből adódóan remek ajándék lehet kortól és nemtől függetlenül mindazok számára, akik a sok öldöklős/háborús témájú játék mellett belekóstolnának egy lassabb tempójú, addiktív játékmenetű gondolkodást igénylő játékba.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Április-májusi előrendelési akcióink
 - Április-májusi előrendelési akcióink
Magunk mögött hagytuk a telet, lassan a hideg napoknak is vége van: nézzük is meg most, hogy milyen játékok várnak Rád az elkövetkező hónapokban! A most következő cikk pontosan azt szeretné elérni, hogy könnyen és gyorsan választhass a megjelenni készülő játékok között. Ehhez elég, ha annyit tudsz, hogy milyen stílusú játékokat szeretsz - a többit a rövid ismeretőkből el lehet dönteni. Nagyon, nagyon erős lett a videójátékok kínálata már az évnek ebben a részében is, így rossz választás nem igazán van: csupa minőségi, régóta várt játékkal fogunk most foglalkozni. Csapjunk is bele a közepébe! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére