Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Painkiller: Hell and Damnation Xbox 360 Gyűjtői kiadás

Painkiller: Hell and Damnation Collector's Edition Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

PAINKILLER: HELL AND DAMNATION - ISMERTETŐ:

A maga korában korszakalkotónak számított a Painkiller, ami 2004-ben sikeresen mutatta meg a játékosoknak, hogy hiába próbál meg mindenki egyre bonyolultabb történeteket, és elvontabb koncepciókat alkotni, azért a pokoli szörnyek végeláthatatlan seregét különböző fegyverekkel megállítani még mindig pokolian szórakoztató tud lenni! A Painkiller megjelenését követő időszakban megannyi feltuningolt, javított, bővített kiadás jelent meg a játékhoz, és még folytatásokat is kaptunk, különböző kiegészítők szerepében - aztán szépen teltek az évek, a Painkiller pedig elfelejtődött. Egészen mostanáig!


A lengyel Farm 51 fejlesztőcsapata most nem kisebb feladatot vállalt magára, mint hogy teljes mértékben feldolgozza - és egyben folytatja is - az eredeti, 2004-ben megjelent Painkillert, és egy modernizált, a jelen kor grafikai követelményeinek maximálisan megfelelő utódot adjanak a játékosok kezébe. Tavaly ősszel pécén már megjelent, most pedig végre konzolokra is megérkezik a Painkiller: Hell & Damnation, ami egy teljesen új generációnak mutatja be, hogy hogyan is szórakoztunk mi 2004-ben, ha aratós, "akciódús" belsőnézetes lövöldözős játékokról volt szó!

Beindul a mészárszék - akció megállás nélkül: A Painkiller, ahogy azt a sorozattól már megszokhattuk, teljes mértékben az akcióra, a lövöldözésre, a mészárlásra koncentrál. Hosszadalmas átvezető animációkra, bonyolult fejtörőkre, elgondolkodtató mélyfilozófiára tehát itt ne számíts. Lesznek ellenben rusnya szörnyek, akiknek eltökélt célja, hogy elpusztítsák a Földet - Te pedig egy rakás fegyver megannyi kombinációját felhasználva fogod majd megakadályozni őket ebben.


Modernizált grafika, 2013-as színvonalon: A Painkiller: Hell and Damnation alaposan feltuningolt grafikus motorral bír a maga korában igen szépnek számító elődjéhez képest is. A jelenlegi konzolok képességeit elég szépen kihasználja az új verzió, főleg annak fényében, hogy mennyi ellenséget kell majd megmozgatnia, és hogy milyen mozgalmas akciót leszel képes produkálni az erőteljesebb fegyverek használatával! A látványra tehát nem lesz panasz - ha szereted az ész nélküli lövöldözést, amiben csak az ügyességen és a túlélésen van a hangsúly, akkor ez pont a Te játékod lesz!

Többjátékos mód, co-op és multiplayer módon egyaránt: A Painkiller többjátékos funkciókat is tartalmaz, ahogy azt manapság el is várjuk ezektől a játékoktól. Az egyjátékos mód kalandját ketten is végigjátszhatjátok, így a szörnyek erősebbek lesznek, illetve nagyobb számban érkeznek majd meg a pályákra, ezáltal a kihívás is komolyabb lesz majd, mint ha egyedül játszanál a játékkal. Mindezek mellett pedig több különböző egymás elleni multiplayer játékmód is van a játékban, és a hagyományos "hordás" mód sem maradhatott ki a szórásból!


A Painkiller: Hell and Damnation nem próbálja meg megváltani a világot. Nem akar forradalmat csinálni, nem akarja átértelmezni a veterán belsőnézetes lövöldözés műfaját. Épp ellenkezőleg: egy olyan korszak hangulatát idézi, ahol ez az egész csak a küzdelemről és a lövöldözésről szólt, a Jók és a Rosszak harcáról. Ha belefáradtál kicsit a modern korok katonai konfliktusainak feldolgozásába vagy imitálásába, akkor a Painkiller remek fájdalomcsillapító lesz, akár Xbox 360, akár PlayStation 3 konzolon!

Painkiller: Hell and Damnation Collector's Edition Xbox 360
PAINKILLER - SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Az eredeti Painkiller már a nagy botrány-hullámok (Doom, Mortal Kombat, stb.) után érkezett, így valamelyest szerencsésnek volt mondható, ettől azonban még nem volt kevésbé erőszakos, mint az előbb emlegetett játékok. A játék központi témája a szörnymészárlás, a lehető legbrutálisabb formában - így tehát adott a tizennyolcas karika is a dobozon. Valóban, szigorúan tizennyolc éven felülieknek tudjuk mi is ajánlani a játékot: groteszk, néhol kifejezetten ijesztő szörnyek és azok még durvább módokon való levadászása a játék témája, bármifél nyugodtabb, visszafogottabb pillanat nélkül. Mindenképpen felnőtt játékost igényel a Painkiller: Hell and Damnation.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére