Nike+ Kinect Training Xbox 360 Kinect (Nike Plus)

Nike+ Kinect Training Xbox 360 Kinect (Nike Plus)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Nike+ Kinect Training Xbox 360 Kinect (Nike Plus) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Nike+ Kinect Training Xbox 360 Kinect (Nike Plus) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

Ár hamarosan
Státusz:
Raktáron
 
Ár hamarosan
Státusz:
Raktáron
 

Nike+ Kinect Training Xbox 360 Kinect (Nike Plus) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

INFORMÁCIÓK A JÁTÉKRÓL, FONTOS TUDNIVALÓK:


Bármilyen célod is van a fitnesszben, a Nike+Kinect Training megadja Neked a szükséges eszközöket, hogy biztosan elérd azt. A szintfelméréstől indulva egy komplex edzéstervet összeállítva, személyi edzővel megtámogatva minden segítséget megkapsz, hogy olyan alakod legyen, amilyet mindig is szerettél volna – ezt nyújtja a Nike+Kinect Training dióhéjban, most pedig nézzük meg, hogyan is működik a program.
 
 • Valós idejű visszajelzés
  Ezen funkció segítségével folyamatosan láthatod (és hallhatod), hogy az adott feladatot biztosan jól végzed-e. Amennyiben nem az előírtaknak, illetve a személyi edző által bemutatott módon próbálsz egy feladatot teljesíteni, úgy a program azonnal figyelmeztet Téged a helyes módra.
 • Folyamatos fejlődés
  A Nike+Kinect veled együtt fejlődik, azaz folyamatosan figyeli milyen teljesítményre vagy képes és ennek megfelelően kalkulálja ki az edzéstervet. Ha a rendszer érzékeli, hogy az adott feladat egyre könnyebben megy, automatikusan emel a tempón és egy magasabb szintű programot készít a korábbi helyett.
 • A határok elmosódnak
  A Nike által támogatott sportolók hatalmas tudását vegyítették a Kinect kamera erőteljes technológiájával, melyből egy olyan produktum született, amilyenre még nem volt példa a videojátékok történelmében. – jegyezte meg Yusuf Mehdi, a Microsoft marketing alelnöke. A program annyira figyel ránk, mint egy valódi személyi edző, ezáltal a határok elhalványulnak a videojáték alapú és a valódi (egyéni személyi edzős) fitnessz között.
 • Maximális szakmai profizmus
  A Nike+Kinect ugyanazt az edzéstervet kínálja nekünk, mint amit a profi sportolóknak, így inspirálva minket a sport szeretetére, a nagy eredmények elérésére.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


A Nike+Kinect-et a Nike sportcéggel kooperálva a Microsoft Corporation fejlesztette, amely a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata. Több mint 90 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 150 országban. Székhelye Redmondban, Washington államban van. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják.

Magyarországi képviseletet a Microsoft Magyarország Kft. látja el. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licencel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, mely szinte mindenhol megtalálható az asztali számítógépek piacán.

A Microsoft Studios (szoftverkiadó) olyan exkluzív címekkel lepett már meg minket, mint a kultikus HALO, Fable, vagy Forza Motorsport sorozatok – hogy csak a legismertebbeket említsük.
 
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Nike+Kinect remek ajándék lehet szinte minden olyan játékos számára - kortól és nemtől függetlenül -, akik szeretik a sportot, szeretik a videojátékokat, s szeretnék, ha a kettőt lehetne együtt csinálni. A játék célzott edzésprogramokat kínál, így garantáltan mindenki megtalálja azt, amit egy ilyentől szoftvertől elvárhat: súlyt adhat le és/vagy alakot formálhat, illetve formába hozhatja magát. A Nike+Kinect a játékossal együtt fejlődik, azaz folyamatosan figyeli milyen teljesítményre képes és ennek megfelelően kalkulálja ki az edzéstervet. Ha a rendszer érzékeli, hogy az adott feladat egyre könnyebben megy, automatikusan emel a tempón és egy magasabb szintű programot készít a korábbi helyett.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére