Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Nike+ Kinect Training Xbox 360 Kinect (Nike Plus)

Nike+ Kinect Training Xbox 360 Kinect (Nike Plus)
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Sport
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Nike+ Kinect Training Xbox 360 Kinect (Nike Plus) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

INFORMÁCIÓK A JÁTÉKRÓL, FONTOS TUDNIVALÓK:


Bármilyen célod is van a fitnesszben, a Nike+Kinect Training megadja Neked a szükséges eszközöket, hogy biztosan elérd azt. A szintfelméréstől indulva egy komplex edzéstervet összeállítva, személyi edzővel megtámogatva minden segítséget megkapsz, hogy olyan alakod legyen, amilyet mindig is szerettél volna – ezt nyújtja a Nike+Kinect Training dióhéjban, most pedig nézzük meg, hogyan is működik a program.
 
 • Valós idejű visszajelzés
  Ezen funkció segítségével folyamatosan láthatod (és hallhatod), hogy az adott feladatot biztosan jól végzed-e. Amennyiben nem az előírtaknak, illetve a személyi edző által bemutatott módon próbálsz egy feladatot teljesíteni, úgy a program azonnal figyelmeztet Téged a helyes módra.
 • Folyamatos fejlődés
  A Nike+Kinect veled együtt fejlődik, azaz folyamatosan figyeli milyen teljesítményre vagy képes és ennek megfelelően kalkulálja ki az edzéstervet. Ha a rendszer érzékeli, hogy az adott feladat egyre könnyebben megy, automatikusan emel a tempón és egy magasabb szintű programot készít a korábbi helyett.
 • A határok elmosódnak
  A Nike által támogatott sportolók hatalmas tudását vegyítették a Kinect kamera erőteljes technológiájával, melyből egy olyan produktum született, amilyenre még nem volt példa a videojátékok történelmében. – jegyezte meg Yusuf Mehdi, a Microsoft marketing alelnöke. A program annyira figyel ránk, mint egy valódi személyi edző, ezáltal a határok elhalványulnak a videojáték alapú és a valódi (egyéni személyi edzős) fitnessz között.
 • Maximális szakmai profizmus
  A Nike+Kinect ugyanazt az edzéstervet kínálja nekünk, mint amit a profi sportolóknak, így inspirálva minket a sport szeretetére, a nagy eredmények elérésére.
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


A Nike+Kinect-et a Nike sportcéggel kooperálva a Microsoft Corporation fejlesztette, amely a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata. Több mint 90 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 150 országban. Székhelye Redmondban, Washington államban van. A cég részvénye egyike annak a harminc részvényből álló kosárnak, amelyből a Dow Jones Ipari Átlagot számítják.

Magyarországi képviseletet a Microsoft Magyarország Kft. látja el. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licencel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre. Legismertebb termékük a Windows operációsrendszer-család, mely szinte mindenhol megtalálható az asztali számítógépek piacán.

A Microsoft Studios (szoftverkiadó) olyan exkluzív címekkel lepett már meg minket, mint a kultikus HALO, Fable, vagy Forza Motorsport sorozatok – hogy csak a legismertebbeket említsük.
 
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Nike+Kinect remek ajándék lehet szinte minden olyan játékos számára - kortól és nemtől függetlenül -, akik szeretik a sportot, szeretik a videojátékokat, s szeretnék, ha a kettőt lehetne együtt csinálni. A játék célzott edzésprogramokat kínál, így garantáltan mindenki megtalálja azt, amit egy ilyentől szoftvertől elvárhat: súlyt adhat le és/vagy alakot formálhat, illetve formába hozhatja magát. A Nike+Kinect a játékossal együtt fejlődik, azaz folyamatosan figyeli milyen teljesítményre képes és ennek megfelelően kalkulálja ki az edzéstervet. Ha a rendszer érzékeli, hogy az adott feladat egyre könnyebben megy, automatikusan emel a tempón és egy magasabb szintű programot készít a korábbi helyett.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére