Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Xbox 360

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

Ajándékok:

- Son Goku ruha DLC
- Exkluzív prémium Gyűjtőkártya
- Extra Outfit DLC (5 plusz kosztüm, köztük samurai Naruto ruhával)

ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKAINK:

Előrendelői ajándékok:
-Son Goku ruha DLC
-Exkluzív prémium Gyűjtőkártya
-Extra Outfit DLC (5 plusz kosztüm, köztük samurai Naruto ruhával)


Ajándék mangát választhatsz a MangaFan kiadásában magyar nyelven megjelent Naruto kötetek közül! A 7.,8.,9.,10.,11., és 12. kötet választható!

NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM 3 ISMERTETŐ:

Az elmúlt években igencsak el voltak kényeztetve a Naruto manga és/vagy anime rajongói, hiszen a CyberConnect2 fejlesztőcsapata bámulatos játékokat hozott el nekik évről évre, amely szépen lassan teljesen feldolgozta a legendás történetet. A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm első és második részét követően némi pihenőre volt szükség, hogy ismét időt és tartalmat tudjanak nyerni a folyamatosan, hétről hétre megjelenő Naruto manga alapján, így a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations nem folytatta a történetet, hanem inkább a bunyóra koncentrált. Idén tavasszal azonban végre eljön az idő, hogy a Naruto történetének legnagyobb harcait, és egy igazi háborút élhessünk át, amiben valóban minden és mindenki szerepel majd, amit csak el tudunk képzelni. Eljött az idő arra, hogy megjelenjen a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3, ami tovább folytatja az epikus történetet.


A Naruto tíz éve hihetetlen népszerűségnek örvend, az időközben megjelent több tucat Naruto játék közül pedig magasan kiemelkedett az "Ultimate Ninja Storm" névvel fémjelzett sorozat. A fejlesztők ezekben a játékokban ugyanis annyira látványos grafikát alkottak, ami könnyedén felveszi a versenyt a rajzfilmek által nyújtott látvánnyal - csak épp itt nem nézője, hanem főszereplője vagy az eseményeknek. Mindezt a sorozatra jellemző pompás zenékkel, eredeti (angol és japán) szinkronhangokkal, és a történet legnagyobb harcainak videojátékos változatával koronázták meg. Az Ultimate Ninja Storm 3 ezeket a tradíciókat szigorúan követi: gyönyörű külsőre, hatalmas tartalomra kell majd számítani a márciusi megjelenéskor. A fejlesztők pedig időközben annyira kitanulták a PlayStation 3 és az Xbox 360 képességeit, hogy gond nélkül facsarják ki az elérhető maximumot a masinákból a látvány és a játékmenet terén egyaránt.

A Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 a generáció legjobb Naruto-játékának igérkezik. Hatalmas karakterválasztékkal, pompás grafikával, a legizgalmasabb csaták játékváltozatával csábítja majd el a rajongókat és a Naruto sorozatot nem ismerő játékosokat egyaránt - számukra talán még a meglepetés ereje is nagyobb lesz. Ráadásul mindezt online multiplayerrel is tetézik, ahol összemérheted majd erődet a legjobb Naruto-játékosokkal. Hogy ki marad talpon a meccsek végén, azt csak az ügyesség, a tudás és a felkészültség dönti majd el. Készen állsz a harcokra? Akkor rendeld elő a játékot még most, hogy a rengeteg előrendelői ajándékból biztosan jusson neked is!
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Xbox 360
AZ ULTIMATE NINJA STORM 3 TÖBBJÁTÉKOS MÓDJA:
Igen komplex, tartalmas és szórakoztató többjátékos mód szerepel a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3-ban, ami az előző részekben látottakhoz hasonló alapokra épít. Nem a sok játékmód az, ami ezekben a játékokban a szórakozás alapját képezi, hanem a rengeteg használható karakter, akik megannyi jellegzetes képességet használhatnak egymás ellen. A verekedős játék hihetetlenül szórakoztatóak online, más játékosok ellen játszva, hiszen nem elég a saját hősöd tulajdonságait megismerni, az irányítást és a különböző kombókat kitanulni. Nem ám, hiszen ahhoz, hogy a legjobbak közé tartozz, meg kell ismerned az ellenfelek kombóit, támadásait, erejét és gyengeségét egyaránt. Ez nem fog egyik napról a másikra menni - a tudáshoz az út a Játékon keresztül vezet.


A Ninja Storm 3 tehát szórakoztató lesz az első perctől kezdve, hiszen mindegy, hogy nyersz vagy veszítesz, a tudásod és a tapasztalatod folyamatosan növekszik majd. Ráadásul az eddigi Naruto játékok közül az Ultimate Ninja Storm 3 tartalmazza a legtöbb játszható karaktert - szinte minden híres karakter szerepet kapott a játékban. A fentiek alapján világos, hogy a fejlesztők ismét kitettek magukért, és a kampány végigjátszása után is hónapokra elegendő kaland vár majd Rád a játék online módjaiban!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent a Naruto Ultimate Ninja Storm 3!
 - Megjelent a Naruto Ultimate Ninja Storm 3!
Folytatódik a márciusi játékdömping, a második nagy megjelenés pedig ezúttal nem más, mint a manga és anime-rajongók által régóta várt Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3! A CyberConnect2 fejlesztői olyan játékot raktak össze, ami nem csak tartalmilag számít pompásnak, de grafikailag és zeneileg is lemossa riválisait és elődeit a pályáról - sőt, néhol még az animénél is jobb élményben lesz részed! Tovább...
Ajándék manga is jár a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3-hoz!
 - Ajándék manga is jár a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3-hoz!
Ha azt hitted, hogy már ennél jobban nem is járhatnál, ha nálunk rendeled elő az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra márciusban megjelenő Naruto: Ultimate Ninja Storm 3-at, akkor gondold újra! Az eddigi ajándékok (ajándék Naruto Artbook, szamuráj DLC, gyűjtőkártya, ajándék letölthető tartalmak) mellé ugyanis most egy újabb csatlakozik: előrendelőink egy Naruto mangát is ajándékba kapnak a játék mellé. A MangaFan kiadásában megjelenő, magyar nyelvű Naruto manga hetedik, nyolcadik, kilencedik, tizedik, tizenegyedik, vagy tizenkettedik kötete közül választhatod azt ki, amit szeretnél a játék mellé megkapni. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére