Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst Xbox 360

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verekedős
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

JANUÁRBAN JÖN A LEGÚJABB NARUTO JÁTÉK!

Minden idők egyik legnépszerűbb mangája egyértelműen a Naruto, amely lassan kezdi lekörözni az évtizedes előnnyel induló legendákat, mint a Dragon Ball, a Sailor Moon, vagy épp a máig futó One Piece. A Naruto hazánkban a legismertebb és legnépszerűbb mangák közé tartozik, így sokan ismerik Avarrejtekfalva nindzsáinak egyre izgalmasabb kalandjait és egyre elkeseredettebb harcaikat - most pedig videojátékos formában is átélheted mindezt!

Naruto UNS Full Burst 01Naruto UNS Full burst 02

A Naruto: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst a 2013 tavaszán megjelent Ultimate Ninja Storm 3 alaposan felturbózott, úgymond "teljes" kiadása, amiben a történet még tovább halad, mint azelőtt. Ezek a játékok általában úgy vannak felépítve, hogy az Ultimate Ninja Storm 2, majd a 3 végigjátszásával szinte teljesen végigjátszhatod az epikus történetet - de néhány plusz fejezet még mindig hiányozni fog, hiszen a sorozat Japánban még mindig készül! A Full Burst tehát egy újabb fejezetet ad hozzá a történethez, méghozzá nem is akármilyet: az eddiginél jóval erősebb Kabutó küzd majd meg az Uchiha-fivérek ellen: vajon Sasuke és Itachi egyesült erővel képes lesz legyőzni Orochimaru legtehetségesebb tanoncát?

Persze a Full Burst ezen kívül további extrákkal kecsegteti a bunyós játékok kedvelőit: az eddig megjelent összes plusz kosztüm, alaposan feljavított átvezető animációk, és plusz online funkciók várnak Rád, ha úgy döntesz, hogy ezt a játékot előrendeled nálunk. A Naruto: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst 2014 januárjának utolsó napján jön: készülj minden idők legkiforrottabb, legminőségibb Narutós játékára!
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Készül a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst!
 - Készül a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst!
Az elmúlt évek egyik legsikeresebb anime-adaptációja, a Naruto Ultimate Ninja Storm 3 idén igen komoly frissítést kap majd a Full Burst nevű kiegészítő formájában. A DLC-ként, vagy dobozos játékként egyaránt megvásárolható Full Burst egy rakás újdonságot kínál az alapjátékhoz képest!
Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére