Murdered: Soul Suspect

Murdered: Soul Suspect
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +30 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Murdered: Soul Suspect ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Manapság egyre ritkábban fordul elő az, hogy valami igazán egyedi, ötletes új akció-kalandjáték érkezik a jelenlegi konzolok valamelyikére - általában sem a kiadók, sem a játékosok nem látnak fantáziát az elvontabb, érdekesebb koncepciókban. Éppen ezért akkora meglepetés, hogy a Murdered: Soul Suspect elkészülhetett, hiszen egy minden szempontból különleges alkotással van dolgunk. 
 
Murdered Soul Suspect 360 01 Murdered Soul Suspect 02
 
A Murdered: Soul Suspect egy akcióelemekkel megspékelt kalandjáték, aminek középpontjában egy gyilkosság áll. Egy nem akármilyen gyilkosság, hiszen a játék főszereplőjét, a mesterdetektív foglalkozással bíró Ronan O'Connort tették el láb alól. Ami másnak a történet vége, az neked csak a kezdet: Ronan szelleme a tett helyszínén találja magát, és másvilág helyett marad a valóság, és a megoldatlan rejtély: ki volt a gyilkos, és miért követte el ezt a szörnyű tettet? Ronan szellemként új játékszabályokat kell elviseljen: nem érinthet meg semmi fizikait, így kénytelen lesz alaposan átgondolni a nyomozás menetét - még szerencse, hogy belebújhatunk a helyszínelők, a járókelők vagy a szemtanúk bőrébe, és így több nézőpontból vizsgálhatjuk meg az ügyet. Az izgalmak itt nem érnek véget: a természetfeletti szörnyek megjelenése alaposan belekavar az ügybe, és ettől a ponttól kezdve világossá válik, hogy Ronan halála nem csak egy apró úgy, hanem valami sokkal nagyobb kalamajka kezdete....
 
Murdered Soul Suspect Xbox 360
 
A játék egyedi megoldásait ötvözi az igazán elegáns, az Xbox 360 képességeit maximálisan kihasználó grafikával. Valóban túlvilági hangulatot érezhetsz majd egy-egy jelenetkor, a sötét helyszínek és a komor megoldások pedig tovább növelik a játékélményedet - vagy épp emelik a rettegés szintjét, vérmérsékletedtől függően. Ha szereted a nyomozós játékokat, amelyek nem riadnak vissza az új játékmechanikáktól és az érdekes, ötletes megoldásoktól, akkor ne keress tovább és azonnal csapj le a Murdered: Soul Suspectre!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére