Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Metal Gear Solid V Phantom Pain Vásárlás (Xbox 360)

Metal Gear Solid V Phantom Pain Xbox 360 (MGS5) Day One Edition
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
13.990 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

Metal Gear Solid V: Phantom Pain - Ismertető:

Hideo Kojima talán a mai napig a legismertebb japán fejlesztő-zseni, akinek a teljes Metal Gear történetet köszönhetik a játékosok. Bár Kojima már többször is úgy nyilatkozott, hogy ideje lenne más játékok készítésébe kezdeni, valamiért ez a történet csak nem engedi őt el - így nem véletlen tehát, hogy 2015-ben egy új Metal Gear Solid játék kerül majd üzletünk polcaira. Az MGS5: Phantom Pain ráadásul több szempontból is egy izgalmas, érdekes új darabnak igérkezik.

Phantom Pain előrendelés Xbox 360

A Metal Gear Solid V: Phantom Pain egy teljesen új rész a sorozat történetében, ami ezúttal nem a már befejezettnek tekintett Solid Snake kalandjaira koncentrál, hanem ismét a múltba kalauzolja el a játékosokat. Nem is akárhová: a történet 1975-ben kezdődik, röviddel az MGS: Peace Walker eseményei után. A főszereplő ismét Big Boss, alias Naked Snake, aki elvarratlan szálak (pontosabban fogva tartott bajtársak) után kutatva jut el Kubába, ott egy illegálisan létrehozott amerikai katonai táborba. Idilli pillanatok helyett kemény rajtaütés következik, Big Boss pedig eszméletét veszti - aztán súlyos sérüléséből, majd az azt követő kómából csak bő tíz év múlva tér magához, Afganisztánban.

Phantom Pain 360 megjelenés xbox360 MGS5 screenshot

Nem egyszerű tehát ennek a résznek az alaptörténete sem, de izgalmakban persze nem lesz hiány. A Metal Gear Solid V: Phantom Pain egy teljesen új grafikus motort használ - a FOX Engine-t, ami lehetővé teszi a hatalmas területek megjelenítését, és az eddiginél jóval részletesebb karakterek és hátterek kirajzolását is. Az időjárással és a napszakváltással megfejelve egy egészen fantasztikus hangulat vár rád, ami maximálisan kihasználja az Xbox 360-ad képességeit. Az új környezetben továbbra is a lopakodás és az akciózás ügyes keverékére lesz szükséged: az új néven ismert Big Boss, alias Punished Snake még változatosabb mozdulatokkal rendelkezik, mint korábban. Ha játszottál már MGS játékkal, akkor valószínűleg azt is tudod, hogy sok-sok átvezető animációra, rejtélyes ellenfelekre, árulásra és fordulatokra kell számítanod: Hideo Kojima nem ad alább a maximumból az MGS5-el sem!
Metal Gear Solid V Phantom Pain Xbox 360 (MGS5) Day One Edition

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére