Max Payne 3 Xbox 360

Max Payne 3 Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +30 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Max Payne 3 Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Max Payne számára a tragédiák, melyek évekkel ezelőtt elvették tőle szeretteit, be nem gyógyuló sebek. Max, aki már nem zsaru, az élete romokban van, és fájdalomcsillapító-függő, elvállal egy munkát, egy Rodrigo Branco nevű tehetős ingatlanmogul családjának védelmét, a brazíliai São Pauloban, hogy végre megpróbáljon megszabadulni zűrös múltjától. De ahogy az események irányítása kicsúszik a kezéből, Max Payne egyedül találja magát egy ismeretlen város utcáin, kétségbeesetten keresve az igazságot és küzdve azért, hogy kiutat találjon. 

A pontos fegyverkezeléshez élvonalbeli lövési mechanizmussal, új, fejlett Bullet Time® és Shootdodge™ effektekkel, a Natural Motion Euphoria Character Behavior rendszerének teljes integrációjával az élethű mozgás érdekében, és egy sötét és fordulatos történettel rendelkező Max Payne 3 egy folytonos, rendkívül részletes mozifilmszerű élmény a Rockstar Games-től.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Max Payne 3 előzetes, előrendelési akció!
 - Max Payne 3 előzetes, előrendelési akció!
Az élet sötét oldalát, az agresszíót, az utcai bűnözést, a droghasználatot és az ezzel járó elképesztő fájdalmakat, konfliktusokat játék formában gyakran átélhetjük - de nagyon ritka az, hogy valódi mélység van ezek mögött, és valóban átérezzük az egyik, vagy másik fél fájdalmát. Ilyen ritka, egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt a Max Payne megjelenése az ezredforduló tájékán: a játékban nem csak a lassított felvételben való lövöldözés volt egészen egyedi, hanem a narráció is. Max Payne nem járt jól az élettel, nem járt jól a konfliktusaival - de mégis kitartott a választott igazsága mellett... bármi áron. A játék később egy folytatásban tett rá még egy lapáttal, bár akkora történelmi jelentősége már nem volt, mint az első résznek. Jó sok éven át pihent a széria, mielőtt új tulajdonosa, a Rockstar Games elővette a fiókból. Idén májusban trilógiává bővül Max Payne-széria. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére