Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Vásárlás (Xbox 360)

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

LIGHTNING RETURNS: FINAL FANTASY XIII ISMERTETŐ (XBOX 360)

2014 februárjában befejeződik a Final Fantasy XIII néhány éve útjára indított története. A rajongókat igencsak megosztó, majd az első FFXIII hibáin rengeteget javító FFXIII-2 után újabb epizód készül: a Lightning Returns: Final Fantasy XIII az igen monumentális történet befejezésének lett szánva. Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan ér véget ennek a különleges világnak a históriája, akkor érdemes lesz végigjátszanod ezt a játékot!A Lightning Returns: Final Fantasy XIII története igen drámai módon kezdődik, hiszen Lightning 500 évnyi szunnyadás után arra ébred, hogy a szeretett világa napokon belül elpusztul. A régi nevek elfelejtődtek, a régi istenek helyét újak, a régi vallások helyét korrupt szekták vették át: nem is nagyon tudni, hogy hol érdemes kezdeni a harcot a pusztulás ellen. Lightning azonban nem adja fel, és egyből neki is kezd ennek a monumentális feladatnak, az Ark segítségével pedig térben és időben utazgatva jutunk el azokra a pontokra, ahol komoly küldetések várnak ránk - temérdek elllenféllel és főellenséggel!

A Lightning Returns szakít az elődökben megismert harcrendszerekkel, és valós idejű, akció-szerepjáték rendszerre cseréli azokat, amiben csak és kizárólag Lightninget irányíthatod. Persze nem kell aggódni, képesség és változatosság lesz elég: a korábbi FF-részben, az FFX-2-ben látott "ölts más ruhát magadra, és más képességeid lesznek" megoldás itt visszatér: a ruhák gyűjtögetése a játék szerves részét képezi majd. A fejlesztők tonnányi mellékküldetéssel és extra tartalommal látták el a játékot, és mindez becsomagolták egy maximum 13 napos időkorlátba - ez garantálja azt, hogy egy végigjátszás alatt nem fogod tudni felderíteni a világ minden titkát és helyszínét.

Lightning Returns gameplay 01Lightning Returns gameplay 02

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII egy valódi ajándék az FFXIII-at kedvelő rajongók számára: a történet befejezése plusz nehézségi fokozattal, megannyi extrával és rejtett kihívással, változatos játékmenetével és a teljesen nulláról felhúzott új világával garantálja azt, hogy méltó búcsút vehetsz majd a Final Fantasy XIII világától, történetétől. Ha szereted a japán szerepjátékokat, és egy jó farmolós, gyűjtögetős játékra vágysz 2014 februárjában, akkor tudod, hogy hol kell keresned azt!
Lightning Returns: Final Fantasy XIII Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére