Lego Star Wars The Complete Saga Xbox 360 Classics

Lego Star Wars The Complete Saga Xbox 360 Classics
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.02.20. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +35 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Lego Star Wars The Complete Saga Xbox 360 Classics ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

Annak idején a képek gyermeki bájjal és LucasArts-sziruppal leöntött „alternatív” szórakozást ígértek, egy olyan predesztinált világból, amihez fogható kevés van. A bevezető kis filmecske már sejteti mindezt, de átélni csak akkor fogjuk, amikor a meglehetősen puritán menüből belépünk a játék Univerzumába. Egy előszobában kezdünk, a kocsmában. Nyüzsög itt az élet, a történet előrehaladtával feltűnik szinte az összes megnyitott karakter, amiből iszonyatosan sok, összesen 162 található és mind játszható is.

Minden epizódban 6 pálya található, felváltva járműves és mászkálós részekkel, valamint 2 bónusz misszió, így összesen 36 küldetésben kell helytállnunk. Összesen 360 mini-kitet, 108 golden bricket és 36 red bricket gyűjthetünk így össze. Ezen kívül 52 arany kockát a titkos pályákon szedhetünk fel. Végső kihívásnak pedig ott vannak a blue minikitek, amit külön módban, időlimites misszióban kell felszedni. Ezekből is 360 található.
Az előbbi felsorolás csupán szemléltetni szeretné, hogy mennyire időigényes játékkal van dolgunk. Szerencsére soha nem fullad unalomba, mindig képes megújulni, a fokozatosan adagolt kihívás miatt senki nem fogja abbahagyni mielőtt mindent begyűjtene.

Rengeteg bónusz van, viccesebbnél viccesebb kivitelezésben. Csak néhány példa azokra, amiket a red brickek összegyűjtésével tudunk kinyitni: bajusz, vak droidok, a birodalmiak kezében puska helyett sárgarépa kerül, 3840x szorzó stb. A mini-kitekből minden pályán találunk 10 darabot, ha sikeresen összeszedtük mindent, akkor a gép összerak nekünk egy mini-modelt: a legnagyobb poén az egészben, hogy ezek valódiak, vagyis bármelyik játékboltban megkaphatjuk őket, valódi LEGO-ból.
Az Arcade ajtón belépve jópofa deathmacheket játszhatunk barátunkkal, beállíthatjuk az időlimitet, a pályát, életek számát, aztán mehet. Jabba fejvadász küldetéseiben megadott időre meg kell találni a pályán elbújt célszemélyt.

A játékmenet egyszerű: ugrálás jobbra-balra, gyűjtögetés és az akciógomb nyomogatása. Rém egyszerű, mégis élvezetes. Minden pálya plusz poén, alig várja az ember, hogy lássa a következő jelenetbe csempészett humort. A gyűjtögetés kellő kihívást nyújt, nem kerget az őrületbe, mint olyan sok konkurensnél. Külön jó pont, hogy az alkotók megtették nekünk azt a könnyebbséget, hogyha egy misszióban csak egy valamit kell felvennünk, azt megszerezve megszakíthatjuk a küldetést, így nem kell a végig szenvedni. Nincsenek felesleges üresjáratok: nagyon felhasználóbarát egy világ ez. A hangulat felejthetetlen. Belépsz, s szinte magába szippant!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Lego Star Wars The Complete Sagat és ha igen, kinek ajánlott?

A Lego Star Wars The Complete Saga elsősorban fiataloknak szóló játék, de a témaválasztás miatt ettől jóval szélesebb köröknek szól. Egy szaladgálós, gyűjtögetős, kedves történet, amely igazából bárki számára kellemes kikapcsolódást nyújthat. Szavatosság tekintetében nagyon kevés ellenfele akad, mivel a teljes kivesézéshez több tucat órára lesz szükség. Mindez viszont most már meglehetősen alacsony áron elérhető a Konzolok Szervizében, így aki eddig nem tette, az azonnal szerezze be, garantáltan nem fog csalódni!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére