Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Lego Harry Potter Years 5-7 Vásárlás Xbox 360 Classics

Lego Harry Potter Years 5-7 Xbox 360 Classics
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Platform
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

LEGO HARRY POTTER YEARS 5-7 - ISMERTETŐ:

A LEGO márkanév pár évvel korábban még csak és kizárólag a fizikailag is megvásárolható építős játékokhoz kötődött. Világszerte fiatal és idős játékosok milliói szórakoztak oly hosszú órákon át az éppen aktuális LEGO-kiadásokkal, legyen szó akár a "hivatalos" modellek összeszereléséről, vagy a teljesen saját ötletek kivitelezéséről. A LEGO ezekre az évekre, évtizedekre alapozva már rendelkezik egy olyan jellegzetességgel (érdemes itt például a lego-figurák "egységes" formáira, az építőelemek méreteire és négyzetességére gondolni), amire azonban akár még egy videojátékot is fel lehetne húzni. A Telltale Games ezt tette, és az első Lego videojáték sikereit újabb és újabb játékok követték. Most például itt van a Harry Potter szériát feldolgozó LEGO Harry Potter Years 5-7, ami a széria második felét legósítja - nem is akárhogyan!


Éld át a Harry Potter kaland második felét! A LEGO Harry Potter: Years 5-7 a történet második felét dolgozza fel, nem is akármilyen formában. Ismét főszerepben Harry Potter és egyre bővülő baráti köre, az iskolát - és az egész emberiséget - fenyegető gonosz erő, Voldemort és az őt támogató árulók pedig egyre komolyabb nyomással bírnak főhőseinkre. Éld át a legendás kaland minden emlékezetes fordulatát, összecsapását, és persze közben deríts fényt a varázslás rég elfeledett titkaira is! A LEGO névvel a Harry Potter csak külsőleg váltott stílust, a hangulat és a tartalom azonban ugyanaz maradt!

Legósított történet, poénos megközelítésben: A Telltale Games fejlesztői elképesztően jó stílusra találtak rá, amikor elkezdték készíteni a LEGO-alapú játékokat. Akármilyen történetet is vesznek alapul, a szereplők legó figurákként természetesen adják magukat egy csomó remekül hangzó poén vagy utalás számára. A LEGO név megjelenése és hatása tehát egyértelműen viccesebb, lágyabbá teszi az egyébként ekkorra már igen sötétnek mondható történetet. A LEGO Harry Potter azért tud komoly lenni, amikor akar: a drámai pillanatok és a komoly harcok alatt igen jó zenei aláfestés és jó kamerahasználat garantálja, hogy jól szórakozz a játékkal töltött órák alatt!


Minőségi, egyedi látványvilág: A LEGO és a Harry Potter szériák ötvözete egy igazán különleges grafikai hatást eredményezett. Az összes híresebb helyszín, szereplő és varázslat visszatér most, stilizált - de mindenképpen részletes, jól mutató - formában. Ha tehát korábban szeretted és/vagy ismerted a Harry Potter univerzumát, akkor készülj, hogy egy igazán egyedi utazásban lesz részed a LEGO Harry Potter világában, ahol minden picit másképp, picit viccesebben néz ki - de attól még a helyén van!

A LEGO Harry Potter megdolgoztatja majd az ügyességedet és a rekeszizmodat a végigjátszás során, a játékot pedig nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a fiatalabb Harry Potter-rajongóknak és az idősebb játékosoknak egyaránt! A nevetés ugyebár univerzális, a Harry Potter kihívásai pedig mindenki számára elegendő kihívást nyújtanak majd - mire vársz hát?
Lego Harry Potter Years 5-7 Xbox 360 Classics

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére