Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

King of Fighters XIII Deluxe Edition Xbox 360

King of Fighters XIII Deluxe Edition Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verekedős
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

KING OF FIGHTERS XIII - ISMERTETŐ:

Hiányzik a kihívás a játékokból? Szeretnél végre valami izgalmasabb, két dimenziós bunyós játékkal játszani, ami nem csak a retro hangulata miatt tart a tévé előtt, de valóban tartalmas, összetett játékmenettel is bír? Nem tetszenek a három dimenziós grafikát használó bunyós játékok? Akkor a King of Fighters XIII-at neked találták ki: az SNK csapata összehozott egy olyan játékot, ami végre két vállra fekteti a műfaj legjobbjait is!


A King of Fighters XIII egy rajzolt grafikával bíró két dimenziós verekedős játék. A komplex szabályrendszerekkel és változatos karakterfelhozatallal rendelkező műfajban mindig is nagy névnek számított az SNK szériája, de az elmúlt években nem sikerült a szériának magára találnia, a HD felbontás új követelményeinek pedig az előző rész, a KOF XII aligha tudott megfelelni. A fejlesztők és a kiadó mégsem adta fel a harcot, és még többet rajzoltak, még többet dolgoztak: a végeredmény alapján pedig nyugodtan állíthatjuk, hogy megérte. A King of Fighters XIII a viszonylag csendes megjelenést követően folyamatosan növelte népszerűségét a változatos karaktereinek és a páratlanul összetett harcrendszerének köszönhetően.

Természetesen ma már nem csak a harcrendszer mélységét és a választható karakterek számát kérik számon a fejlesztőktől a játékosok, de elvárják az online játékmódok meglétét is. Erre a King of Fighters XIII is lehetőséget ad, egy szolid netkód keretein belü. Csodát kár lenne várni ezektől a játékoktól, hiszen a legkissebb fennakadás és hálózati probléma tönkreteheti az éppen zajló kombót a játékosok számára, ha azonban két, jó interenetkapcsolattal rendelkező, egymástól maximum pár száz km-re lévő játékos bunyózni kezd, akkor az az élmény semmihez nem hasonlítható! Ha felkeltettük érdeklődésedet, akkor olvass tovább!

KING OF FIGHTERS XIII - RÉSZLETES BEMUTATÓ:
A veterán játékosok között rengetegen vannak, akik ilyen vagy olyan okokból ragaszkodnak a klasszikus, "kézzel rajzolt" két dimenziós grafikához. Sajnos ahogyan a játékok felbontása növekedett, és ahogy egyre folyékonyabbá váltak a gépi animációk, úgy egyre kevesebb cég maradt ennél a technikánál. Ennek a váltásnak a nagy vesztesei azok a játékosok voltak, akik a kilencvenes évek végén még tucatnyi két dimenziós verekedős játék közül válogathattak - mára pedig szinte semmi nem maradt számukra. A kulcsszó a "szinte", a King of Fighters és Garou: Mark of the Wolves sorozat mögött álló legendás SNK ugyanis még most, 2012-ben sem hajlandó áttérni a gépek által renderelt grafikus megjelenítésre, és az összes King of Fighters játékát ugyanolyan technikával készítette el, mint régen. Az eredmény a pompásan kinéző, a régi idők hangulatát idéző King of Fighters XIII lett.


A King of Fighters XIII egy hagyományos két dimenziós verekedős játék, tehát térbeli küzdelemre nincsen lehetőségünk. A játéktéren balra és jobbra haladhatunk az általunk választott hőssel, és speciális támadások egész sorát szabadíthatjuk ellenfeleinkre. Az ilyen jellegű játékok legnagyobb ereje abban rejlik, hogy a rövid ismerkedést követően ráérezhetünk, hogy éppen melyik karakter szimpatikus, majd néhány menet után egyre több kombót tudunk majd végrehajtani. A kombók úgy születnek, hogy egy betalált támadás után gyorsan egy újabbat beviszünk, a megfelelő iránygombok és akciógombok lenyomásával - az ellenfelek pedig ilyenkor még mindig az elsőként bevitt támadás hatása alatt maradnak, tehát nem tudnak majd védekezni. A jó játékosokat az különbözteti meg a gyengébbektől, hogy sokkal több kombót tudnak, több kombót gyakoroltak be, így éles meccseken is képesek az ellenfél pillanatnyi gyengeségeit, hibáit erőteljes támadás-láncokkal megbüntetni. A verekedős játékok műfaja - és egyben a KOFXIII - egy külön sportágat szült, amiben a legelszántabb játékosok napi rendszerességgel gyakorolnak, hogy felkészüljenek az online és offline mérkőzésekre, ahol más játékosokkal találkoznak: az ellenfeleik pedig szintén tudásuk legjavát próbálják majd nyújtani. Ha tehát szeretsz megmérkőzni más játékosokkal, akkor keresve sem találhatnál jobb műfajt ennél!


A King of Fighters XIII ráadásul a jelenleg piacon lévő legösszetettebb verekedős játéknak számít. A jól kiegyensúlyozott karakterválasztéknak köszönhetően teljesen mindegy, hogy kit (pontosabban kiket, hiszen három harcos alkotja csapatunkat) választunk majd, annak lesz esélye az ellenfél harcosai ellen is. A játék univerzális mozdulatai (kigurulás, fogások, stb) pedig garantálják, hogy akármilyen erős is egy-egy támadás, a játékban megvannak azok az ellenszerek, amik bármely karakter által használhatóak. A játék az időtlen, alaposan megrajzolt karaktermodellek mellett őrült, izgalmas háttereket tartalmaz, amelyek vagy elképedésre vagy mosolyra fakasztják az embert - sőt, akad hogy egyszerre mindkét érzés ránk tör majd a képernyőre nézve. Ha szereted a régi időket idéző, de azért tartalmas, embert próbáló, és igen minőségi verekedős játékokat, akkor ne keress tovább: a King of Fighters XIII-at pont neked találták ki!
King of Fighters XIII Deluxe Edition Xbox 360
KoF XIII - 12 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
A King of Fighters tizenharmadik részét nyugodt szívvel ajánlhatjuk a 12 éven felüli játékosok számára. Maga a játék központi témájának a verekedést választotta, így a küzdelem, a súlyos ütések és rugások teszik majd ki a játékidőnk jelentős részét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy öncélú, túlzottan erőszakos játékról lenne szó. Egyrészt érdemes megemlíteni, hogy rajzolt, bármiféle ábrázolt vér nélküli játékról van szó, így a bevitt találatok nem okoznak maradandó károsodást a hősökben - a fiatalabb játékosokat így nem terhelik feleslegesen oda nem illő jelenetekkel. Emellett pedig azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a verekedős játék egyfajta sport, ahol a cél eléréséhez rendszeres és kitartó gyakorlásra van szükség. Az itt megszerzett leckék a kitartás és a tréning fontosságáról pedig az életben is hasznosíthatóak lesznek, ez pedig egy igen pozitív része a játéknak.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére