Kinect Star Wars Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Kinect Star Wars Xbox 360

Kinect Star Wars Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Kinect szenzor szükséges
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Kinect Star Wars Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Kinect Star Wars Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő ügyességi játékaink között:

Bruttó ár:
10890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
9890 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Kinect Star Wars Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Ismertető:

Merülj el a Star Wars univerzumban Kinect kamerád és az Xbox360 konzolod segítségével! Ebben az autentikus SW játékban végre magadra húzhatod a Jedi gúnyát és igazi fénykard forgató művésszé válhatsz!

A játék eseményei az első három film vonalán haladnak, de a készítők állítása szerint megfordulhatunk majd a klasszikus trilógiából ismert helyszíneken is (többek között a Birodalom visszavágban látott Bespinen), illetve rengeteg híres filmbéli karakterrel is kontaktusba kerülünk a sztori teljesítése során: Darth Vader nagyúrral például harcolnunk is kell majd!

Ugyan túl sok információt nem csepegtettek a Lucasarts munkatársai, annyit már bizonyosan tudunk, hogy többedmagunkkal is csatába vonulhatunk, illetve komoly szerepet kap a hangvezérlés is – de ennek pontos részletei még nem ismertek. A fénykardozás oly módon lesz kivitelezve, hogy ne agyatlan hadonászásnak tűnjön, de mégis hűen kövesse mozdulatainkat, sőt tükrözze a választott karakter egyedi stílusát!

Természetesen számíthatunk majd komoly űrcsatákra is: egy X wingbe pattanva szállhatunk szembe a gonosz birodalmiakkal és csatlósaikkal, így nem kétséges, látványból nem lesz hiány! Mire vársz még? Élj át egy fantasztikus kalandot a Kinect kamera segítségével! A Star Wars univerzum csak Rád vár!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Kinect Star Wars-at és ha igen, kinek ajánlott?

A Kinect Star Wars egy remek akció-kalandjáték, melyet 12 éves kor felett minden Star Wars univerzumért rajongó játékos számára ajánlunk. Ez egy olyan játék, melyet a Kinect kamera bemutatásával együtt jelentettek be – és azóta ezt várja minden Star Wars fanatikus! A játékos ebben az interaktív kalandban beléphet a SW filmek univerzumába, ellátogathat az ott látott helyszínekre, kapcsolatba léphet a legismertebb karakterekkel és harcba szállhat az ellenséggel – beleértve Darth Vadert is!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Kinect Star Wars nyereményjáték, roadshow péntektől!
 - Kinect Star Wars nyereményjáték, roadshow péntektől!
A Kinect Star Wars nyereményjáték keretein belül egy RoadShow kerül megrendezésre, ahol többek között fotózkodhatsz a Star Wars széria ikonikus karaktereivel, illetve az Xbox 360 Magyarország nyereményjátékában felhasználható kódot kaphatsz - így esélyed lesz arra, hogy egy Kinect Star Wars játékcsomag boldog tulajdonosa lehess. A nyereményjáték részleteiről az Xbox Magyarország / Kinect Star Wars Facebook-oldalán tájékozódhatsz - ne felejts el itt feliratkozni a versenyen való részvételhez. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére