Kinect Sports 2 (Season Two) Xbox 360

Kinect Sports 2 (Season Two) Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Kinect Sports 2 (Season Two) Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Kinect Sports 2 (Season Two) Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

Ár hamarosan
Státusz:
Raktáron
 
Ár hamarosan
Státusz:
Raktáron
 

Kinect Sports 2 (Season Two) Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Kinect kiegészítő egyértelműen olyan játékstílusok tucatjai előtt nyitotta meg a kaput, amelyet korábban csak nehézkesen lehetett irányítani, így nem meglepő, hogy a nagy sikerű Kinect Sports után már készült folytatás is, hat teljesen új sportággal (tenisz, darts, amerikai foci, golf, sí, baseball) rengeteg új kihívással és lehetőséggel. Minden sportágnál természetesen azt a szeletet irányítjuk majd, ami a kamerával a legjobban megoldható, és a legjobban kezelhető, irányítható. A játékot játszhatjuk egyedül, vagy társainkkal karöltve, akár online, akár offline üzemmódokban is! A Kinect Sports Season two egy olyan alkotás, ami képes az egész család szórakoztatására!

Mostantól végleg elfelejtheted a gombok nyomkodását és a fotelben ülést, nem lesz szükséged semmire, csak egy kis elhatározásra, továbbá a testedre, amelyet mozgásba kell hozzál. Mozgasd át magad olyan mértékben mint azt tennéd a szabadban, vagy az edzőteremben, csak ezúttal a helyszín változik, hiszen az a nappalid lesz! Tagadhatatlanul az amerikai közönség lett célkeresztbe helyezve a Kinect Sports 2-ben, hiszen a korábban említett sportok közül kettőnek is (amerikai foci, baseball) igazán Amerikában van hatalmas rajongótábora. Nem kell azonban megijedni azoknak, akiktől kicsit távolabb állnak ezek a sportok, hiszen a játék részletes oktató-videókkal elmagyarázza a szabályokat.

Fejeld meg ezt az élményt az extra kihívásokkal, mini játékokkal, party játékmóddal, lépj fel az Xbox Live-ra, hogy barátaiddal is megmérkőzz. Az egész család együtt játszhat, vagy akár egymás ellen is, ráadásul ezentúl az edzéseidet is letudhatod játékos formában, és most már ki sem kell mozdulnod otthonról! A zenei háttér nagyszerűen illeszkedik a hangulathoz, mivel azt a hetvenes és nyolcvanas évek vidám nótáiból válogatták össze a fejlesztők. Mindezeket a lehetőséget biztosítja Neked a Kinect Sports 2!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Nyári Akció: Kinect szoftverek alacsony áron!
 - Nyári Akció: Kinect szoftverek alacsony áron!
Teljes erejével tombol az idei nyár! A hatalmas hőség ellenére (és mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy vízpart mellett töltse el a legkeményebb hónapokat) azonban a mozgás mindennapjaink kikerülhetetlen része, és ha a kinti napon nem is nagyon érdemes kimerítő tevékenységet folytatni, nyári akciónk segítségével most a nappalidban égetheted el azokat a bizonyos plusz kalóriákat - a kérdés csak az, hogy rendelkezel-e egy Kinect szenzorral felszerelt Xbox 360-al? Ha a válasz igen, akkor három nagyszerű játék vár most Rád roppant kedvező áron - a készlet erejéig! Nézzük, milyen játékokról is van szó! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére