Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Killer is Dead Limited Edition Vásárlás Xbox 360

Killer is Dead Limited Edition Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.25. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.190 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

KILLER IS DEAD ISMERTETŐ:

Suda 51, a legendás játékfejlesztő az elmúlt évtizedben sorra alkotta meg azokat a klasszikus, "alapmű" kategóriába tartozó játékokat, amiket igen gyorsan meg lehetett szeretni - és legalább ennyire gyorsan meg is lehetett utálni, ha esetleg nem jött be valakinek a játékok által kínált groteszk ábrázolás, erőszak, és úgy általában a hangulat. A Killer is Dead névre hallgató játék hasonlóan működik: mielőtt tovább olvasnád ezt az ismertetőt, elég az itt látható képekre, esetleg a fent látható videóra nézned, hogy úgy érezd: "Ez az a játék, amire már régóta várok" , vagy hogy inkább más játék után nézz.Ez pedig így van rendjén. A Killer Is Dead valóban nem való mindenkinek. A SUDA 51 nevével fémjelzett többi játékhoz hasonlóan itt is egy igen bizarr alapszituációban találhatod magad: Mondo, a játék főszereplője a szerelem és halál párosában utazik: az egyik jelenetben még enyhén erotikus jellegű pillanatoknak lehetsz szemtanúja, a másikban pedig groteszk szörnyetegek támadnak rád, akiket kegyetlen módon kell eltenni láb alól - de ugyanez a bánásmód vonatkozik majd az emberi ellenfelekre is.

Ha valakihez hasonlítani kellene a SUDA 51-játékokat, akkor Tarantino filmjei juthatnak az ember eszébe. Azok tudnak legalább ennyire jellegzetes, sajátos hangulattal rendelkezni. Ha egyszer már játszottál mondjuk a No More Heroessal, vagy épp a Killer 7-el, akkor nagyjából tudod, hogy mire kell számítanod ebben a játékban: szereplőkre, akiknek több titka és furcsaásga van, mint egy komolyabb elmegyógyintézet összes lakójának együttvéve. Akcióra, vérre, obszcén jelenetekre, öncélú erőszakra. És a dolog mégis remekül működik: a Killer is Dead egy olyan játék lesz, amelyhez foghatót jó pár éve nem láthattál. Ez pedig manapság egyre nagyobb dolog: kár lenne kihagynod, ha az elvontabb stílusokat kedveled. Ha pedig még nem találkoztál ezekkel, akkor mindenképp nézd meg a játék trailerét, mielőtt döntesz a vásárlás felől. Egy biztos: a Killer is Dead a jelenlegi konzolokra készülő legizgalmasabb, legfurcsább kalandok egyik lesz.
Killer is Dead Limited Edition Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére