Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Injustice Gods Among Us Xbox 360

Injustice Gods Among Us Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verekedős
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

INJUSTICE: GODS AMONG US ISMERTETŐ:

Az amerikai képregények egyik legnagyobb kiadója, a DC Comics mostanában egyre több igen minőségi játékkal jelenik meg a videojátékok piacán. 2011-ben és 2012-ben több olyan cím is hozzájuk fűződik, ami igen magas minőséget képvisel: itt volt például a Batman: Arkam City és a LEGO Batman: Dc Universe Super heroes, vagy épp a DC Universe Online a Sonytól. A verekedős játékok rajongói azonban kimaradtak a mókából. Szerencsére ezt a helyzetet már nem kell sokáig tűrni: hamarosan megjelenik ugyanis az Injustice: Gods Among Us, ami a két dimenziós bunyók kedvelőinek fog majd több száz órányi izgalmas, szórakoztató kalandot kínálni!Az igen jól ismert Mortal Kombat sorozatról híres NetherRealms csapata a DC Comicsot birtokoló Warner Brossal karöltve már kifejezetten régóta készíti az Injustice: Gods Among Us névre hallgató verekedős játékot. A legutóbbi Mortal Kombat sikereiből és kritikai fogadtatásából tanult a fejlesztőcsapat, és egy igen egyedi verekedős játék születik meg 2013 áprilisában. Az Injustice a DC képregények hőseit és gonosztevőit egyaránt felhasználja majd. Bal oldalt ott lesznek a jól ismert szuperhősök, mint például Batman, Superman, Flash, vagy éppen Wonder Woman. Jobb oldalt azonban legalább ennyire erős ellenfelek várnak arra, hogy kezdetét vegye a bunyó: itt megtalálható Lex Luthor, Joker, Bane, vagy épp Solomon Grundy.

Az Injustice: Gods Among Us 24 választható karaktert tartalmaz majd, az összes karakter (legyen szó jó vagy rossz szereplőről a képregényekben) nagyjából egyforma erővel bír, megannyi támadással, kitanulni való kombóval, erősséggel és gyengeséggel egyaránt. A verekedős játékok lényege és fő esszenciája természetesen az egymás elleni játék: itt is lehetőséged lesz arra, hogy másokkal mérd össze erődet. A történet különböző karakterekkel való végigjátszása után elmerülhetsz majd a játék online módjában, ahol más játékosok várnak arra, hogy ringbe lépj - talán mondanunk sem kell, hogy ez egy egészen más világ, mint amit a mesterséges intelligenciák elleni harcokban megismerhettél.

Az Injustice: Gods Among Us egy igazi szuperprodukciónak igérkezik. Látványos grafikával, széles karakterválasztékkal, a Mortal Kombat sorozatra jellemző agresszióval készül hódítani - mindehhez pedig tartalmas online és offline multiplayer játékmódok is társulnak. Ha egy friss, stílusos verekedős játékra vágysz idén, akkor már tudod, hogy melyik játékot kell választanod!
AZ INJUSTICE TÖBBJÁTÉKOS MÓDJÁRÓL:
A verekedős játékok egyik legnagyobb erőssége egyértelműen a mélységükben, a több száz megtanulható kombóban és a látványos taktikákban rejlik. Az ilyen jellegű játékok fejlesztői több hónapot ölnek abba bele, hogy a karakterek mindegyike rendelkezzen elég támadással, és hogy azok nagyjából ki legyenek egyensúlyozva, hogy semelyik karakter ne legyen akkora előnyben a másikkal szemben. Ez az összetettség azonban nem mindig van kihasználva - sokan nem is tudják, hogy milyen szórakoztató mindez akkor, ha két ember játszik egymás ellen a virtuális ringben!Pedig az Injustice: Gods Among Us legcsábítóbb játékmódja a verekedős játékok világában elengedhetetlennek számító többjátékos mód. Hiszen ki tudná megmutatni Neked, hogy hol van egy karakter (és egy játékos) képességeinek határa, ha nem egy rivális játékos? Az Injustice harcrendszerében megannyi támadás és kombó közül választhatod majd ki azokat, amelyekkel megpróbálod ellenfeled eltenni láb alól - az adok-kapok pedig nem csak ügyességet, de jó taktikai érzéket és trükközést egyaránt igényel majd.

Az Injustice: Gods Among Us online módjaiban először elég csak egy-egy meccsre benézni, aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy nem érzed magad rosszul a vereségek után, hiszen minden elbukott meccsben is van valami tanulság a harcstílusodat illetően. Ha pedig elértél erre a pontra, akkor szinte biztos, hogy hosszú heteken, adott esetben hónapokon át élvezed majd az Injustice online multiját!
Injustice Gods Among Us Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent, kapható az Injustice: Gods Among Us!
 - Megjelent, kapható az Injustice: Gods Among Us!
Megjelent végre az Injustice: Gods Among Us! A Mortal Kombat játékok fejlesztői nem kevés időt töltöttek el a játék elkészítésével: céljuk az volt, hogy szórakoztató, látványos, lendületes verekedős játék kerüljön majd a vásárlók kezébe. Az eddigiek alapján nagyon úgy néz ki, hogy sikerrel jártak, az Injustice: Gods Among Us ugyanis 2013 legizgalmasabb bunyós játékának igérkezik! Lássuk a fontos infókat a játék tulajdonságaival és az általunk kínált extrákkal kapcsolatban!
Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére