Halo 4 Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Halo 4 Xbox 360

Halo 4 Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Halo 4 Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Halo 4 több szempontból is revolúciót hozott a sorozat életébe: legjelentősebb változás, hogy az eddigi részeket készítő Bungie tavaly bejelentette, multiplatform fejlesztőként kívánnak tovább ténykedni, így a Microsoft átadta a stafétabotot a javarészt ex Bungie-s alkalmazottakból (és más külsős cégből átigazolt emberekből) verbuválódott 343 Studiosnak, akik nem okoztak csalódást az Xbox exkluzív Halo 4 elkészítésekor.

Master Chief a harmadik rész történései után a Cortana nevű mesterséges intelligencia segítségével próbálja megmenteni a világegyetemet a pusztulástól a rengeteg ismeretlen és veszélyes titkot rejtő Requiem bolygón. A Halo 4 a fejlesztőcsapat cseréjének pozitív hozadékaként egy teljesen új grafikus motorral készült, ami gyönyörű, 720p-s felbontású, elképesztő külsővel bíró játékot eredményezett, ami könnyedén megállja a helyét bármely más konzol legerősebb játékaival szemben is - és persze ismét visszatér a kompetitív multiplayer és a kooperatív missziók struktúrája is.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Előrendelhető a Halo 4!
 - Előrendelhető a Halo 4!
Több, mint tíz évvel ezelőtt talán még maga a Bungie sem gondolta volna, hogy az első Xbox nyitócímeként érkező Halo: Combat Evolved ekkora sikernek és örökségnek örvend majd. Három számozott epidózon, egy RTS mellékágon és két nagyszerű további Halo-FPS-en túl a Bungie letette a lantot, és multiplatform fejlesztőként próbál majd meg előrukkolni valamivel - ez azonban nem akadályozta meg a Microsoftot abban, hogy a volt Bungies fejlesztők és az ipar veteránjai segítségével új stúdiót készítsen, ami csak a Halo-ra koncentrál: a 343 studios ősszel már hozza is az új trilógia a kezdetét, a HALO 4-et. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére