Halo 3 Xbox 360 Classics

Halo 3 Xbox 360 Classics
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +45 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Halo 3 Xbox 360 Classics ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Bungie legendás játékát, a Halo-t talán senkinek sem kell bemutatnunk. Olyan játékról van szó, amely meghatározta az eredeti Xbox sorsát, és a legnagyobb példányszámban eladott konzol-exkluzív fps-sé vált néhány hónap alatt. A Halo 3 már Xbox 360-ra érkezett, és az eredeti trilógia lezárását nyújtotta, epikus ütközetekkel, megannyi emlékezetes harccal, négy fős online coop lehetőséggel, hosszú hónapokon át játszható online multiplayer pályákkal és változatos játékmódokkal. Xbox 360-exkluzív fps ez, amely a mai napig népszerű – picit elavult grafikája ellenére is érdemes játszani vele, hisz hatalmas élményt tud adni, főleg többedmagunkkal játszva.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Halo 3-at és ha igen, kinek ajánlott?

A Halo 3 - a kultikus Halo sorozat első epizódja az XBOX360 konzolon - , egy belső személy nézetű akciójáték, melyet bátran ajánlunk minden 16 éven felüli játékosnak. A Halo (széria) az XBOX konzol legnagyobb húzócíme, melynek első része az előző generációs XBOX debütálásakor, 2001-ben jelent meg. A harmadik rész minden korábbinál látványosabb vizualitást és kiforrottabb játékmenetet kínál, sőt a játék a tartalmas kampány mód mellett változatos multiplayer lehetőségeket is tartalmaz, melyet játékosok millió játszanak világszerte. Ajánljuk minden FPS rajongónak, illetve a széria kedvelőinek.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére