Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Grand Theft Auto V Xbox 360 Vásárlás (GTA 5)

Grand Theft Auto V Xbox 360 (GTA 5)
Státusz: Rendelhető
8gb tárhely szükséges
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
8.490 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft

Fontos információ!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a játék futtatásához Xbox 360 4 GB, illetve a régebbi "Arcade" jelölésű gépcsomagok esetén HDD, azaz merevlemez meghajtó szükséges.

Xbox 360 Slim, és "E" típusú konzolhoz passzoló HDD

GRAND THEFT AUTO 5 (GTA 5) ISMERTETŐ:

Vannak játékok, amelyek nem egyszerűen jók vagy kiválóak, többek annál: létezésükkel új műfajok vagy stílusok születnek. A 2001-ben megjelent Grand Theft Auto 3 ilyen volt: az "arra mész, amerre csak akarsz" műfajt három dimenzióban előttük kevesen tudták megvalósítani, a GTA3 megjelenése után azonban mindenki ilyen játékokkal akart játszani. Ezt a bravúrt aztán többször megismételte a Rockstar Games, legutóbb például Xbox 360-ra és PS3-ra, a Grand Theft Auto IV-el. A GTA IV remek játék volt a maga korában, de voltak hiányosságai: a fejlesztők öt éven át dolgoztak azon, hogy a folytatás valóban kihasználja az Xbox 360 képességeit.

GTA 5 Xbox 360 előrendelés

A Grand Theft Auto 5 egy teljesen új, korábban nem látott szintet képvisel a sandbox-játékok műfajában
. Kezdjük például a méretekkel: az eddigi csúcstartónak számító Red Dead Redemption alapterületénél is nagyobb lesz a GTA 5 bejárható helyszíne - ráadásul a pusztaság helyett itt Los Santos igen méretes városa is a terítéken lesz! De nem csak a civilizáció várja, hogy felfedezd: erdei kalandtúrát, tavi úszkálást, vagy épp hegymászást egyaránt végezhetsz majd, akár gyalog, akár járművekkel - a GTA 5 tehát a teljes csomagot képviseli, az összes elképzelhető szabadidős foglalkozással.

A GTA-játékok mindig is ügyesen ötvözték az opcionális, csak a relaxáció kedvéért űzött minijátékokat és feladatokat a kőkemény lövöldözéssel. A GTA 5 itt is magasabb szintet képvisel, mint elődei: egy rakás választható fegyvert és egy igen precíz harcrendszert kapsz ebben a részben, tehát ha eleget gyakorolsz, akkor valóban úgy lövöldözhetsz majd, mint egy vérprofi akcióhős! A küldetésekben további komplikációkat jelenthet, hogy immáron nem egy, de rögtön három főszereplőt irányíthatsz! Michael, Trevor és Franklin furcsa, lökött (vagy még roszabb) alakok, akik más és más háttérrel és történettel bírnak, de mind egyetértenek abban, hogy az igazi jóléthez bizony bankot kell rabolni - ezt pedig minden elképezlhető módon meg is teszik, újra és újra. A következményekkel pedig (legalábbis eleinte) senki nem számol - de hát ez már csak így megy a GTA-jellegű történetekben!

Grand Theft Auto 5 Xbox 360 gameplay kép 01 Grand Theft Auto 5 Xbox 360 gameplay kép 02


Izgalmas történet, hatalmas méret, gyönyörű grafika: ezek várnak majd Téged a Grand Theft Auto 5 Xbox 360-as verziójában. A Rockstar Games fejlesztői annyira kihasználták a gép képességeit, hogy a teljes játék már egy nagyjából nyolc gigabájtos kötelező telepítéssel indít: akár USB-s tárhellyel, akár Xbox 360-as merevlemezzel rendelkezel, a telepítés kihagyhatatlan!

..de megéri telepíteni, megérte várni rá: minden jel arra utal, hogy a Grand Theft Auto 5 a generáció legjobb, legkomolyabb játéka lett. Ha szereted a műfajt, akkor a GTA 5-öt egész egyszerűen nem hagyhatod ki!
Grand Theft Auto V Xbox 360 (GTA 5)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Ismét raktáron, kapható a Grand Theft Auto 5!
 - Ismét raktáron, kapható a Grand Theft Auto 5!
Jövő héten érkezik a milliók által várt új Rockstar Games-játék, a Grand Theft Auto 5. Készítsd be az italokat, vedd ki a szabadságodat, hiszen szeptember tizenhetedikétől elmerülhetsz Los Santos egyedi, néhol idilli, néhol pedig igencsak pokoli világában! Tovább...
Grand Theft Auto V: Befutottak az első infók a játékról!
 - Grand Theft Auto V: Befutottak az első infók a játékról!
Az elmúlt években hatalmas csend uralkodott a Rockstar háza táján. Azt ugyan lehetett sejteni, hogy olyan nagyágyúk után, mint a GTA IV vagy a Red Dead Redemption, a csapatok biztosan készülnek valami új játékkal - de semmilyen információ nem szivárgott ki ezekből. Egészen mostanáig. A GTA V-ről eddig csupán annyit tudtunk, hogy 2013-ban érkezik meg, PS3-ra és 360-ra - most azonban befutottak végre az első fontosabb információk is. Készülj, mert nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar a generáció legnagyobb dobását fogja összehozni a Grand Theft Auto ötödik részével! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeget készpénzben, a rendelt termékek átvételekor kell kiegyenlíteni.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére