Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics

Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics
Státusz: Nem rendelhető
1 MB tárhely szükséges
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Raven Squad Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Yaiba: Ninja Gaiden Z Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Kane and Lynch: Dead Men Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Niko Bellic egy 30 éves szerb férfi, aki a múltja elől menekül Liberty Citybe, mégpedig abba a Liberty Citybe, amit unokatestvére, Roman leveiből ismert. Ám, amit itt talált, még nagyobb mocsok, mint amit Szerbiában tapasztalt. Kis híján autóbombával felrobbantják, rágyújtják a házát, unokatestvérét lábon lövik, mindez zseniális tálalásban – a történetmesélés olyan, mint egy professzionális Tarantino filmben!
Niko egészen más jellem, mint amiket az előző GTA részekben megszokhattunk. Nem akar nagyhatalmú drogbáróvá válni, mint Tommy Vercetti, egész bűnszervezetet iránytani, mint C.J. Leginkább a harmadik rész néma leventéjéhez hasonlít, ugyanis, csak élni akar. Mindent elvállal, ami jól fizet, bárhol, bármikor kirángatja a legnagyobb slamasztikákból is Romant. Iszonyat jó arc, hidegvérű gyilkos, aki elvégzi mindazt, amit rábíztak, de felesleges áldozatokat nem ejt.

Ismertető:

Mivel is üthetnénk el az időt az Amerikai álomban? A készítők gondoskodtak arról, hogy sose unatkozzunk itt, mindig történik valami, még akkor is, ha 5 perce megállunk a nyílt utcán, egy forgalmas kereszteződésben. Az emberek élik saját kis életüket, csörög a telefonuk, taxit fognak, pénzt vesznek fel az automatából, koccannak s kihívják a zsarukat, hazaérnek, kipakolják a holmijukat a csomagtartóból... felsorolni is nehéz, nemhogy kielemezni mindazt, amit a program életnek nevez. Mindig történik valami, még akkor is, ha úgy gondoljuk, hogy minden nyugalmas.

A fő történeti szál olyan 90-97 küldetést tartalmazz, ezen felül vannak a mellékküldetések. Az alternatív útvonalaink a következőkből állnak: autólopás, dilerkedés, taxizás, rendőrködés, billiárd, darts, teke, játékautomata, sztriptíz klubok, stand up comedy showk, részegség, randik, shoppingolás, 200 galamb megtalálása, ugratók teljesítése, versenyek. Impozáns lista, hosszú órákat fogunk eltölteni ezek felderítésével. Sajnos a polgári munkákat kivették az alkotók a játékból, tűzoltó és mentős küldetések sajnos egyáltalán nincsenek, taxizini is csak néhány küldetés erejéig lehet Romannek. A dilerkedés, versenyzés és az autólopás az igazi mellékküldetések, ezeket telefonon kérhetjük.

A főszál egy majd 100 küldetésen átívelő történet. Az átvezető animációk nagyon hangulatosak, a szinkronszínészek parádéznak a játékban. Egy-egy beszólásnál az ember száján tényleg kajla vigyor ül ki. Pedig az előző részektől eltérően most nem sztárokat alkalmaztak, hanem kezdő, még „névtelen” színészeket és tessék: még egyetlen GTA-ban nem voltak ennyire valóságos gesztikulációk.
A küldetések sorrendjét mi választhatjuk meg ugyan, de a játék ettől eltekintve elég lineáris. Egymás után nyílik meg a második, majd harmadik sziget, találkozunk új emberekkel, és egyre mélyebbre süllyedünk Liberty City mocskába. Elrabolnak bennünket, ránk gyújtják a házat, bankot rabolunk, gyémántot csempészünk. A missziók sokszínűek és kellő kihívást nyújtanak. Ám nem mondható el ugyanez az összetettségükről. Mindig pontosan leírják, mit kell tennünk az adott szituációban, merre kell továbbhaladni. Elbukni őket leginkább a játék tökéletlensége miatt lehet, nem is igazán a nehézségük miatt. Nincsenek összetett, az előző részekre emlékeztető, jó hosszú megbízásaink: minden egyszerű, és rövid. 30 óra alatt simán teljesíthető még akkor is, ha közben elkalandozgatunk ebben a hatalmas városban.

A játékban a következő fegyverekkel szállhatunk szembe a rossz fiúkkal szembe: pisztoly, smg, géppisztoly, shotgun, távcsöves puska, rakétavető, gránát, kézi tusa. Mindegyikből 2 fajta van, vagyis összesen 15, de természetesen a második variáció az erősebb mindegyikből. A mesterséges intelligenciát nagyon összerakták a készítők, a rendőrök tudatosan és módszeresen keresnek minket, ám nem szuper emberek: ha kívül esünk a körözési zónán, és elrejtőzünk egy bódé mögé, akkor az előttünk elhúzó rendőrautó nem vesz észre, mint régen. Így végre tényleg élvezetes a menekülés, és nem esztelen rohanás, hanem lapulást és körmönfont taktikát igényel.

Technikai jellemzők:

Éjszaka, ha esik az eső és villámlik, az valami fantasztikus látvány. A fények visszatükrözőnek a nedves betonról, az autók fényesen csillognak, a karakterek animációi is fenomenálisak. Niko például többféleképpen tud ellopni egy parkoló járművet: vagy könyökkel üti be az oldalsó ablakot, vagy egy jól irányzott rúgással. Aztán lehajol összekötni a drótokat, és már mehet is. Hihetetlen látvány, hogy a kocsikban nem csupán merev figuraként ül a karakterünk, hanem lehet látni minden apró mozdulatot, amikor dudál, fékez, vált, vagy netán beszól egy járókelőnek, nem is beszélve a prostikról.... Nagyon szépen megoldották a látótávolság mosását, vagyis, ha messzire nézünk, akkor egyre homályosabb és homályosabb lesz a kép, ezzel nagyszerűen eltusolták az igazi távolság mértékét. Briliáns. Ha kidöntünk egy villanypóznát, az nem úgy borul el, mint egy darab fa, hanem szikrázik, ég. A robbanások megszokott GTA stílusban nyilvánulnak meg, a járművek törésmintája pedig „minden apró részletre odafigyeltünk” érzés kelt bennünk Egy nagyobb karambolnál ugyanis Niko egyszerűen kirepül a szélvédőn! Az is jól néz ki, amikor elütünk egy gyalogost a kocsinkkal, s a lökhárítón ott marad a vére, tűzharcok alkalmával pedig belepi Niko ruháját a halomra lőtt ellenség vére. Pazar.

Multiplayer:

Host-ot a telefon Multiplayer menüpontjából lehet létrehozni, a szervertulajdonos pedig szinte mindent beállíthat: játékmódok, nehézség, körözés, járókelők száma, forgalom minősége. Kismillió beállítás vár ránk. Hatalmas élmény a verseny üzemmód, szerencsére kiszedték belőle a lövést, így csak lökdösődni lehet, de azt bátran. A kooperatív mód nagyon izgalmas, kár hogy csak 3 küldetést adtak az alkotók. Nincs annál jobb érzés, mint amikor ott vagytok 4-en egy hatalmas városban, megvolt a balhé, és négy irányból közelítitek meg a találkozási pontot, mindenki a maga ritmusában. Fantasztikus... Rangsorolt meccsekben lehet pénzt és rangot szerezni, ami új ruhákat nyit meg többjátékos karakterünknek. További játékmódok: Team Deathmach, Team Mafiya Work, Team Car Jack City, Cops n' Crooks, Turf War, Race, Hangman's N.O.O.S.E, Deal Broker, Bomb da Base, Free Mode, maximum 16 játékossal.

KÉPGALÉRIA:

Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics
 
Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics
 
Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics
 
Grand Theft Auto IV (GTA 4) Xbox 360 Classics
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére