Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Gears of War Judgment Vásárlás Xbox 360

Gears of War Judgment Xbox 360 + Gears of War Judgment letöltőkód
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
Nyelv: magyar felirat
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-33
Eredeti ár:
4490 Ft
Bruttó ár:

2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

A csomag tartalma:

- Gears of War Judgment játékszoftver
- Gears of War letölthető játékszoftver

A JÁTÉKHOZ A KÖVETKEZŐ AJÁNDÉK JÁR:

A játék mellé a Gears of War 1 teljes játék letöltőkódját ajándékba kapod! A letöltéshez és a kód aktiválásához aktív internetkapcsolatra és elegendő tárhelyre (HDD, usb memória) szükséges!

GEARS OF WAR: JUDGMENT ISMERTETŐ

Az Xbox 360 megjelenését követően sokan tették fel magukban a kérdést: "Vajon mire is képes ez a masina"? A választ először igen meglepő módon nem a Microsoft valamelyik fejlesztőcsapata adta meg, hanem az Epic Games, akik a 2006 végén megjelent Gears of War című játékukkal történelmet írtak. Nem csupán eladási rekordokat döntögettek, hanem sikeresen lenyűgözték az összes Xbox 360-as játékost is. Ilyen grafikát, ilyen játékmenetet korábban még nem nagyon lehetett sehol látni - és ehhez a párosításhoz egy robosztus, tartalmas online játékmód is társult! A sikerről aztán lehetne sokat mesélni, a Gears of War mérföldkővé vált a külsőnézetes akciójátékok műfajában, ráadásul az elmúlt években két folytatást is kapott a játék, amelyek egyre magasabbra és magasabbra emelték a lécet. A mesének azonban még nincs vége. A lengyel illetőségű People Can Fly csapata és az Epic közösen összehozott még egy hatalmas kalandot: ez lenne a tavasszal megjelenő Gears of War: Judgment.A Gears of War játékmenete és formulája már mindenki számára egyértelművé vált az elmúlt évek alatt. A tapasztalt játékosoknak nem volt könnyű meglepetéseket okozni - az Epic Games csapata pedig emiatt úgy döntött, hogy a Gears of War 4 helyett egy "előzményt", egészen pontosan az első résszel nagyjából párhuzamosan játszódó új játékot készítenek. A fejlesztést ezúttal pedig a Bulletstormmal már igencsak sokat bizonyított People Can Fly fejlesztői végezték, természetesen az Epic felügyelete mellett. A Gears of War: Judgment tehát egy teljesen újszerű élményt kínál majd Neked, függetlenül attól, hogy korábban ismerted-e a sorozatot. Egyetlen pontban maradt a játék olyan, mint korábban: a grafikára továbbra sem lesz panasz, hiszen a Judgment is a leglátványosabb játékok közé fog tartozni a márciusi megjelenésekor!


A Gears of War: Judgment történetében a Locust erők még mindig rettentő fenyegetést jelentenek az emberek számára - visszatér tehát egy kicsit a már-már horrorisztikus fölényük és hihetetlen harci erejük. Játékosként egy dedikált harci egység irányítását veheted át, a négy új nehézségi fokozat pedig alaposan át lett dolgozva a korábban látottakhoz képest, méghozzá azért, hogy minden játékos a képességének megfelelő kihívásban részesüljön. Ha kezdőnek tartod magad még a műfajban, akkor érdemes lesz a "Casual" vagy "Normal" fokozatokkal indítanod, ha pedig a legnagyobb ellenállásra készülsz, akkor nyomj csak rá a "Hardcore" vagy "Insane" fokozatokra - itt tényleg csak a legjobbak maradhatnak majd talpon! A játék ráadásul úgy lett kialakítva, hogy többször újra és újra végigjátszható legyen majd: kevesebb elnyomhatatlan átvezető, kevesebb időhúzó momentum, és az elődökhöz képest is sokkal több összecsapás vár majd Rád!

A Gears of War: Judgment a tavasz egyik legkülönlegesebb videojátékának számít. Egy igen tapasztalt, jó játékokat készítő csapat dolgozott az elmúlt években keményen azon, hogy új életet adjon a több, mint fél évtizede létező Gears of War sorozatnak, a Judgment pedig szórakoztató lesz számodra akkor is, ha nem játszottál a korábbi részek valamelyikével. Ha izgalmas, akciódús, látványos lövöldözésre vágysz, ráadásul tartalmas multiplayer módokkal, akkor ne is keress tovább: megtaláltad a Neked való szoftvert!
A GEARS OF WAR JUDGMENT TÖBBJÁTÉKOS MÓDJAI:
A Gears of War több millió rajongóval rendelkezik, akik a mai napig rendszeresen játszanak egymás ellen vagy épp egymással karöltve valamelyik korábbi játék többjátékos módjával. Éppen ezért a Judgment fejlesztői is fontosnak tartották, hogy lehetőleg minden korábban látott játékmód megjelenjen itt is valamilyen formában - de persze nem féltek a változtatásoktól sem! A legnagyobb újítás a Gears of War: Judgment többjátékos módjában az, hogy most már nincs Ember vs Locust konfliktus, hanem a játékosok "ember ember ellen" módban harcolnak majd egymás ellen a játék döbbenetesen jól kinéző helyszínein. Ez a változtatás sok extra opciót lehetővé tett a játékosok számára. Most már mindig tudod, hogy milyen karakterrel leszel a pálya betöltését követően, így több lehetőséged lesz a hősöd testreszabására és fegyverei fejlesztésére is.


Továbbá, mivel nincs ilyen egyértelműen kettéosztva minden pálya, így olyan játékmódok is bekerülhettek a játékba, mint például a hagyományos DEATHMATCH, vagyis a mindenki mindenki ellen mód. Természetesen emellett visszatér a "Horda" játékmód is, kicsit átalakítva, amiben az ellenséges erők folyamatosan özönlő seregei ellen kell talpon maradni addig, amíg csak lehet - az egyre kevesebb utánpótlás és az egyre erősebb ellenségek miatt előbb utóbb ez hiábavaló próbálkozásnak bizonyul. A Horda mód az elmúlt pár év legnagyobb multis újítása, és az eddigi infók alapján a Judgmentben is hasonló sikerre számíthat majd a játékosok részéről!

A Gears of War: Judgment tehát finomít, bővít, átalakít: továbbra is masszív, elképesztő méretű multiplayer részleg vár rád a játékban, de vigyázz: ha korábban a széria rajongója voltál, akkor elegendő változással találkozol majd ahhoz, hogy az első pár órában ne nagyon érezd magad a nyeregben. Később aztán a rutin és az új pályák kiismerése után ismét magas szintű, technikás kihívás vár majd Rád!
Gears of War Judgment Xbox 360 + Gears of War Judgment letöltőkód

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent a Gears of War: Judgment!
 - Megjelent a Gears of War: Judgment!
Az Xbox 360 egyik legnépszerűbb, leglátványosabb akciójáték-sorozata, a Gears of War már megélt egy teljes trilógiát a Microsoft konzolgépén, most pedig egy negyedik kaland is vár a széria rajongóira. Befutott üzletünkbe, a mai naptól kapható a Gears of War: Judgment! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére