Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Gears of War 3 Vásárlás Xbox 360

Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal)
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
Nyelv: magyar felirat
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-40
Eredeti ár:
4990 Ft
Bruttó ár:

2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

GEARS OF WAR 3 - ISMERTETŐ:

Az Xbox 360-exkluzív sorozatok közül kevés rendelkezik akkora rajongótáborral, mint az Epic Games által készített Gears of War. Nem véletlen mindez, hiszen a 2006-ban megjelent eredeti Gears of War volt az első olyan játék, ami valóban megmutatta mindenkinek, hogy mire is képesek az akkor még teljesen újnak, kihasználatlannak számító konzolok. Az Epic Games által fejlesztett Unreal 3 grafikus motor leghíresebb használójává vált a Gears of War széria, a későbbiekben pedig ez a trend megmaradt: ha kíváncsi voltál az adott korszak leglátványosabb külsőnézetes lövöldözős játékaira, akkor meg kellett nézned, hogy mire képes a Gears of War első, második, vagy most már a harmadik része.

A sorozatot persze csak és kizárólag a látvány nem tudta volna ilyen sokáig, ilyen hatékonysággal életben tartani. Szükség volt az izgalmas játékmenetre és a tartalmas multiplayerre is. A Gears of War harmadik része azon kevés játékok közé tartozik, amiben egész egyszerűen minden együtt van: jó grafika, jó játékmenet, multis tartalom - ennél jobbat aligha tudsz majd találni, ha a fedezékhasználós lövöldék piacán keresgélsz.


Kifinomult játékmenet, a legprofibb megoldásokkal: Az Epic Games fejlesztői ebben a konzolgenerációban immáron harmadjára futnak neki a Gears of War formulának. Már az első résszel lefektették a széria alapjait, ami ugyebár a közelharc és a távolsági harc egyensúlya és az aktív fedezékhasználat volt - azóta pedig folyamatosan csiszolták ezt a koncepciót. A harmadik rész profi, letisztult, és fergetegesen jó, szórakoztató játékélményt nyújt, függetlenül attól, hogy játszottál-e korábban a játék elődeivel. A különböző nehézségi fokozatok pedig akkor is jó kihívást nyújtanak, ha már profibb vagy a Gears-féle kalandokban.

Első osztályú grafika, filmszerű élmény: A Gears of War sorozatról már az első rész óta sem lehetett soha azt mondani, hogy csúnyácska, vagy éppen átlagos kinézetű játékok lennének. Épp ellenkezőleg: az Xbox 360 képességeit folyamatosan egyre jobban és jobban kihasználó játékokról volt - és van - szó, ez alól pedig a harmadik rész sem lehet kivétel. A Gears of War 3 döbbenetesen szép grafikát, izgalmas és pörgős akciójeleneteket tartalmaz, így tényleg egy igazi háború kellős közepében találhatod magadat. A játék egyjátékos és többjátékos módokban is megdöbbentően szép marad, így tényleg az Xbox 360 által kínált látnivalók legjobbjáról beszélhetünk. Ezt a játékot büszkén mutogathatod majd barátaidnak, mert ilyen minőséget máshol (akár PC-n, akár PS3-on) is ritkán látni!


Újrajátszható tartalom, sok multiplayer funkcióval: A Gears of War 3 nem tartozik azok közé a játékok közé, ahol a kaland az egyszeri végigjátszáskor véget érne. De nem ám! A magasabb nehézségi fokok egyre nehezedő kihívásai mellett lehetőséged lesz arra is, hogy online, más ismerőseiddel vállt vállnak vetve játszd végig a kampányt, vagy a pacsizós, barátkozós részt kihagyva egyből az online arénában induljatok harcba, méghozzá egymás ellen! A Gears of War 3 megjelenése óta hiába telt el már nem kevés idő, a játékosok még mindig lelkesen nyomják a multit, így nem fogsz lemaradni a játék multis élményeiről sem. Ha pedig valami egészen újra vágysz, akkor a Horda játékmód is itt van, ahol a szörnyikék megállíthatatlan hullámait kell majd újra és újra legyőzni - amíg bírjátok munícióval és egyéb tartalékokkal.

A Gears of War 3 a külsőnézetes akciójátékok csúcsa. Pompás grafikával, profi játékmenetével, komoly tartalmával minden igényt ki tud elégíteni - és mindezt bármiféle hiba vagy hiányosság nélkül teszi. Bárkinek nyugodt szívvel tudjuk ajánlani, akit csak egy kicsit is érdekel a fedezék-alapú lövöldözős játékok stílusa!

Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal)
GEARS OF WAR 3 - SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
A Gears of War nem tartozik a visszafogott, bárki számára fogyasztható játékok közé. Arról a sorozatról van szó, ahol a közelharcos "kivégzések" és durva gyilkolászás a sorozat védjegyének számított - szerencsére nem az ember-ember elleni akcióban, hanem a Locust faj egyedei járnak pórul, nem is kevés alkalommal. Ettől függetlenül vér, robbantások, megállás nélküli akció és erőszak jellemző a játékra, amit ráadásul az embert próbáló többjátékos módok, és az online általában mindig erősen káromkodó játékosok tovább fokoznak majd. Ezek alapján egyértelműen állíthatjuk, hogy a Gears of War 3 csak és kizárólag tizennyolc éven felüli játékosoknak való!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Gears of War 3 előzetes, előrendelési akció!
 - Gears of War 3 előzetes, előrendelési akció!
Ebben a videójáték-generációban csak néhány kiadónak volt bátorsága ahhoz, hogy azt mondja: "itt az idő egy teljesen új széria elkészítéséhez!". Általában az új konzolok megjelenésekor lehet igazán nagyot alkotni, hiszen ilyenkor a játékosok is hajlamosabbak arra, hogy korábban ismeretlen címeket is kipróbáljanak, megvásároljanak. A kisérletezés korszaka ez - ez a kisérletezés Xbox 360-on többek között egy olyan klasszikus sorozatot eredményezett az Epic Games és a Microsoft részéről, amellyel a mai napig százezrek játszanak online... Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére