Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Gears of War 3 Xbox 360

Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Nyelv: magyar felirat
NEM RENDELHETŐ
A Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Raven Squad Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Yaiba: Ninja Gaiden Z Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Kane and Lynch: Dead Men Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Gears of War 3 története pár hónappal a második rész eseményei után játszódik és - az elődökhöz hasonlatosan - ezúttal is páratlanul izgalmasnak és lebilincselőnek ígérkezik. Természetesen rengeteg újdonság is lesz a játékban: fegyverek tekintetében bemutatkozik a (háborúban rendszeresített) Pendulum Lancer, a duplacsövű shotgun és egy újfajta rakétavető, amivel a föld alatti lyukakba szórhatunk áldást, illetve az eddigi két típusú (füst, repesz) gránát háromra emelkedik, amiket ráadásul kombinálhatunk is egymással. A legnagyobb újítás azonban minden bizonnyal a hatalmas golyószórókkal ellátott Mech robotok alkalmazása lesz, amik bizonyos pályákon bizonyos helyzetekben lesznek aktívan használhatóak.

További újdonság, hogy a harmadik részben a Delta squadhoz csatlakozik – és választható karakter lesz, co-op kampányban és multiplayerben is – a harcos amazonnő, Anya, aki az első két részben csak háttérszereplőként volt jelen. Ellenfelek terén megjelenik egy új, mutálódott faj, a Lambent aki nem csak ránk, emberekre jelent majd veszélyt…

Cliff Bleszinski, az Epic Games fejese elárulta, nem csak hogy minden eddig látott Gears of War-nál szebb lesz az új epizód, de tartalomban sem lesz hiány. Bevallása szerint a harmadik rész sztorimódjának teljesítése normal fokozaton kényelmes tempóban legalább 10 órát vesz igénybe – de ne feledkezzünk róla, hogy a nehézségi szint emelésével egyenes arányosságban nő az abszolválás idő is! Az eddigi felvonásokhoz hasonlatosan ez alkalommal is a teljes kampány teljesíthető kooperatív módban is, ráadásul immár egyszerre négyen is harcba szállhatunk a sáskák ellen.
 
Idén ősszel a Locustokkal vívott háború befejeződik, és csak rajtad múlik, hogy milyen véget ér a történet. Csatlakozz a Delta squadhoz és vedd fel a harcot a sáskákkal. Ragadj fegyvert és barátaiddal karöltve vívjátok meg az emberiség legnagyobb háborúját! Ha nem hagynád ki a videojáték történelem egyik legkiemelkedőbb alkotásának befejező részét, rendeld elő a játékot még ma és mi a szállítás árával (ingyenesen házhoz szállítjuk) támogatunk Téged a harcban!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba adni a Gears of War 3-at, és ha igen, kinek ajánlott?
 
A Gears of War 3 egy harmadik személy nézetű lövöldözős sci-fi akciójáték, mely 18 év felett a műfaj kedvelői számára kihagyhatatlan, kötelező alapmű. A GOW3-ban az emberiség túlélésért küzd a játékos(ok) egy idegen faj, a Locustok (sáskák) ellen vívott háborúban. A játék páratlanul izgalmas történettel, lélegzetelállító helyszínekkel, pályákkal rendelkezik továbbá színes fegyverarzenált, változatos és sokrétű ellenségeket, hatalmas főellenfeleket is kínál. Külső személy nézetű akciójáték lévén rendkívül gyors és pörgős játékmenettel operál, továbbá egy nagyszerű fedezékrendszer is segíti a játékos előrenyomulását. A rendkívül népszerű multiplayer mód mellett a GOW3 négy fős kooperatív módban is játszható sztorit kínál, így remek ajándék lehet játékos lelkületű felnőttek, testvérek, jó barátok számára!

KÉPGALÉRIA:

Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal)
 
Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal)
 
Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal)
 
Gears of War 3 Xbox 360 (magyar felirattal)
 
Gears of War 3 előzetes, előrendelési akció!
 - Gears of War 3 előzetes, előrendelési akció!
Ebben a videójáték-generációban csak néhány kiadónak volt bátorsága ahhoz, hogy azt mondja: "itt az idő egy teljesen új széria elkészítéséhez!". Általában az új konzolok megjelenésekor lehet igazán nagyot alkotni, hiszen ilyenkor a játékosok is hajlamosabbak arra, hogy korábban ismeretlen címeket is kipróbáljanak, megvásároljanak. A kisérletezés korszaka ez - ez a kisérletezés Xbox 360-on többek között egy olyan klasszikus sorozatot eredményezett az Epic Games és a Microsoft részéről, amellyel a mai napig százezrek játszanak online... Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére