Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal)

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Nyelv: magyar felirat
NEM RENDELHETŐ
A Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Forza Motorsport 4 Xbox 360 (magyar felirattal) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Forza 4 tartalmazza az alapjátékon felül:
 
  • Korlátozott számban kiadott „megjelenési bónusz” (Launch Bonus) autócsomag a gyűjtői kiadást korán megrendelő rajongók számára 1965 Ford Mustang GT Coupe 2011 Koenigsegg Agera 1997 Lexus SC300 2011 RUF RGT-8 2011 Tesla Roadster Sport

Amit a játékról tudni érdemes:
  • Fergeteges tartalom: A Forza Motorsport 4 az elődöknél is komolyabb, a platformján páratlan tartalommal érkezik. Ez azt jelenti, hogy több mint nyolcvan legendás gyártó ötszáz különböző autója került lemodellezésre: a játékban szereplő másaik páratlan részletességgel bírnak, és néhol tényleg olyan látványt nyújtanak, mintha csak mellettünk állnál. A Forza Motorsport 4 az elődök legjobb játékmódjait is tartalmazza - és természetesen új lehetőségek is bekerültek a játékba.
     
  • Továbbfejlesztett látvány és hangzás: A Forza Motosport 4 fejlesztői mindent megtettek annak érdekében, hogy az Xbox 360 képességeit még jobban kihasználják.A felújított lighting engine-nek köszönhetően a fény-árnyék hatások, a bevilágítások valóban realisztikusabbnak hatnak, aminek következményeképpen az egész játék még jobban néz ki, mint az elődök. A fejlesztők egyedi motorhangokkal is készülnek: a végeredmény egy igazi szimulátor, a stílusán belül az egyik legjobb!
     
  • Utánozhataltan játékélmény, javított karrier-mód: A Forza Motorsport 4-ben a karrier mód immáron igazodik a Te vezetési képességeidhez. Ha túlságosan nagy az előnyöd a többi versenyzőhöz képest, és kezded úgy érezni, hogy nincs kihívás, akkor a játék megengedi a gép által irányított pilótáknak, hogy picit tovább tuningoljanak kocsijukon, és direkt Hozzád igazított beállításokat végezzenek el: az eredmény így izgalmasabb versenyeket és komolyabb kihívást szül. Természetesen továbbra is rengeteg verseny, kupa és online játékmód áll majd a rendelkezésedre!

Leírás:

A Forza Motorsport a Microsoft konzolának egyik legnagyobb húzócíme,
ami az előző generációban kezdte meg sikersztoriját. Az első Xboxos epizód 2004-es megjelenése óta két további Forza is napvilágot látott, melyek mindig képesek voltak a megújulásra és természetesen jóval túlmutattak elődjükön. A Turn10 és a Microsoft duója ezúttal sem szeretne változtatni a recepten: A Forza 4 a 2011-es év egyik legnagyobb nagyágyújaként léphet a porondra, letaszítva onnan minden riválisát!

Az új epizódban minden eddig látottnál szebb grafikát kapunk, realisztikusabb fizikával, masszívabb tartalommal és persze élvezetesebb versenyzési élménnyel megspékelve, de az igazi újdonságot minden bizonnyal a Kinect támogatás fogja nyújtani: Az „Autovista” elnevezésű menüpont alatt egy interaktív bemutatószalon terpeszkedik el, amiben virtuálisan mi is körbejárhatunk, a kamera segítségével bekukkanthatunk autóink belsejébe, kinyithatjuk az ajtókat, lehúzhatjuk az ablakokat, stb… azaz megcsodálhatjuk a legapróbb részleteket is. Persze a Kinect használata nem merül ki ennyiben, hiszen ha kedvünk tarja, akkor kontroller nélkül is játszhatjuk a játékot, kezünkkel „légkormányozva”, de hasznos lehet a fejkövetés funkció is, minek segítségével benézhetünk a közelgő kanyarokba.

A Forza 4 minden kétséget kizáróan jóval túlmutat elődein és ezt Te is megtapasztalhatod, ha előrendeled tőlünk a játékot: Érdemes előrendelni, hiszen tudod, nálunk a kiszállítás díjtalan! Ugye Te sem hagynád ki az ősz legjobb autóversenyes progiját?

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Forza Motorsport 4-et és ha igen, kinek ajánlott?

A Forza Motorsport 4 egy vérbeli autóversenyes játék, mely az Xbox konzol egyik legnagyobb címe is egyúttal. A játék páratlanul tartalmas, hihetetlen részlet gazdag vizualitással bír és realisztikus versenyzési élményt nyújt. Remek ajándék lehet minden olyan játékosnak, aki szereti a száguldást, szereti a kihívásokat, mindene a győzelem – akár online, akár offline módozatban is. A Forza Motorsport 4 egyik legnagyobb újítása a Kinect kamera integráció, aminek segítségével a játékos akár kontroller nélkül, saját kezével is irányíthatja az autót!
Megjelent a Forza Motorsport 4!
 - Megjelent a Forza Motorsport 4!
A Turn 10 csapata nem viccelt, amikor a negyedik rész munkálatait elkezdték: a fejlesztõk tisztában voltak azokkal a kritikákkal, amelyek a harmadik részt érték, és a kitûzött cél a generáció legjobban értékelt, legminõségibb autóversenyzõs játékának elkészítése volt. Nyugodtan kimondhatjuk a tesztek és a kipróbálás után: sikerrel jártak. A Forza 4 jelenleg 91 százalékos értékelésével a generáció legobb autóversenye, hatalmas tartalommal (több száz autóval, több tucat versenypályával), és különbözõ játékmódok tömkelegével. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére