Final Fantasy XIII-2 Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Final Fantasy XIII-2 Xbox 360

Final Fantasy XIII-2 Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2019.07.23. (kedd)
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.890 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +39 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Final Fantasy XIII-2 Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Final Fantasy XIII megjelenésével hatalmas teher esett le a Square Enix fejlesztőinek válláról. A hosszú éveken át fejlesztett játék ugyanis komoly erőforrásokat foglalt le, és nagy kérdés volt, hogy a játékosok hogyan reagálnak majd a több, mint fél évtizede bejelentett játékra. A vegyes fogadtatás ellenére az eladásokból és a rajongói visszajelzésekből a csapat azt a következtetést vonta le, hogy a Final Fantasy XIII rendelkezik azokkal az alapokkal, amelyek egy igazán jó játékhoz kellenek. Már csak arra volt szükség, hogy még több tartalmat, még több kalandot építsenek a jól működő rendszer és világ köré. A project aztán viszonylag hamar el is készült: ez lett tehát a Final Fantasy XIII-2.

A SquareSoft fejlesztői kezdetben minden Final Fantasy játékot új univerzumban képzeltek el: ez azonban a régi korszakban jóval egyszerűbb volt, hiszen a NES és a SNES korlátozott grafikai képességeinek köszönhetően igen könnyű volt elhitetni a játékosokkal, hogy a hatalmas zöld tér (az "erdő") és az a nagy kék massza (az "óceánok") az bizony teljesen más történelemmel, látvánnyal és hangulattal rendelkező világokhoz tartozik. Aztán ahogy jöttek az egyre fejlettebb konzolok, úgy lett egyre nagyobb feladat hihető világot alkotni - és a Final Fantasy X-el a Square búcsút is mondott a szabadon bejárható világtérképnek. Ez a trend aztán folytatódott a későbbi játékokban is, sőt: a Final Fantasy X sikerei lehetővé tették azt, hogy a csapat még egy játékot készítsen el ugyanebben az univerzumban. A Final Fantasy X-2 sokak szerint a "vég kezdete" volt a Square mentalitását illetően, de valójában egy igen jól sikerült, szórakoztató, tartalmas játékról volt szó, ami főleg a harcrendszer terén körözte le az igen jól sikerült elődjét is. Ennek a folytatásnak a sikerei később felbátorították a kiadót arra, hogy a XII és a IV is kapjon hordozható "folytatásokat" a IV-2 és a XII: Revenant Wings képében.

Mivel a Final Fantasy XIII-2 masszív eladásokat ért el Japánban, a kiadó itt is úgy döntött, hogy felhasználja az elkészített világot, és egy teljesen új részt ad a játékosok kezébe. A Final Fantasy XIII-2 ezúttal nem szakít drasztikusan az elődje által hozott harcrendszerrel, és a XIII ATB szisztémáját használja fel. A játékban minden karakter több szerep közül választhatja ki éppen azt, amit képvisel (a fizikai sebzésre építő Commando, a mágikus sebzést preferáló Ravager, a társakat gyógyító Medic, az ellenfelek gyengítésére specializálódott Saboteur, a csapat tuningolására szakosodott Synergist, és végül, de nem utolsó sorban a védekezésre építő Sentinel), a játék harcrendszerének alapja pedig a szerepcsere.

Egy gombonyomással válthatnak hőseink az eddigi szerepeikről más, előre beállított szerep-kombinációkba: így ha egy adott ellenfél éppen morcos fázisában tart, akkor védekező szerepekkel élhetjük túl a támadásokat, majd a megfelelő pillanatban válthatunk a totális offenzívára. A harcrendszer legnagyobb újítását a harcolni befogott szörnyek jelentik, amelyek megannyi új kombinációt tesznek lehetővé! Titkok, extrák, gyűjthető szörnyek: A Final Fantasy XIII az összes extrát és titkot a Gran Pulse hatalmas világában (és arra az egy fejezetre) gyűjtötte össze, a játékosok egy része pedig nem szerette ezt a megoldást. A Square Enix hallgatott a rajongók kéréseire, és immáron az egész játékban szépen, egyenletesen kerültek elosztásra a különböző titkok és rejtélyek. A játék központi témája az időutazás és az idővonalak közötti ugrás, így megannyi különböző dungeon "régi" vagy "új" verziójába látogathatunk el egy-egy küldetés keretei között, ahol pedig a szokásosnál is nagyobb kihívások is várnak minket. Igen nagy feladat lesz tehát maximálisan felfedezni a Final Fantasy XIII-2 minden titkát - de megéri mindezt megtenni, hiszen az általunk megismert szörnyek mind-mind befoghatóak.

Ezek a szörnyek aztán a csapatot egészítik ki és saját támadásokkal, harcstílusokkal rendelkeznek. A ritkább, egzotikusabb darabok annyira jó képességekkel bírnak majd, hogy megéri majd külön rájuk építve összehozni egy-egy speciális taktikát - érdemes tehát figyelni, hogy hol és kivel harcolunk! Látványos grafika, masszív tartalommal: A Final Fantasy XIII-2 ügyesen vitte tovább az elődjére jellemző elképesztő látványvilágot. Ezúttal ha lehet, még változatosabb helyeket járhatunk be, ahol gyönyörű színek és mesés látvány fogad majd. Könnyedén elmerülhetsz majd a pompás helyszíneken és az egyedi architektúrákon, a gyönyörű szörny-dizájnról nem is beszélve. A játék végigjátszása hagyományos formájában nem tart túlságosan sokáig, de ez csak a felszín: az alternatív befejezések és az összes titok begyűjtéséhez igen nagy mennyiségű szabadidőre, ügyességre és kitartásra egyaránt szükségedlesz majd!

KÉPGALÉRIA:

Final Fantasy XIII-2 Xbox 360
 
Final Fantasy XIII-2 Xbox 360
 
Final Fantasy XIII-2 Xbox 360
 
Final Fantasy XIII-2 Xbox 360
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére