Fight Night Round 4 Xbox 360

Fight Night Round 4 Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Fight Night Round 4 Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Fight Night Round 4 Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verekedős játékaink között:

Fight Night Round 4 Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

Azzal mindenki tisztában van, hogy a Fight Night Round harmadik része hatalmas sikert ért el a maga idejében: tökéletes karakter animációk, nagyszerű karrier mód és egy meglehetősen jó irányítás jellemezte a szoftvert akkoriban. Az EA nagy ellenlábasa, a 2K Games ugyan előrukkolt egy Don King Presents Prizefighterrel, de talán nem túlzás azt állítani, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, megközelíteni sem tudta minőségileg az Electronic Arts produkcióját. Ennek okán gyakorlatilag egyeduralkodónak számít a Fight Night az ökölvívással foglalkozó játékok palettáján, a negyedik sorszámot viselő rész pedig többet nyújt méltán népszerű elődjénél.

Kezdjük talán a pozitívumokkal, egyébként is abból van a több. 48 licenszelt ökölvívót digitalizáltak a fejlesztők, vegyesen minden súlycsoportból, így mindenhol találkozhatunk nagy nevekkel: Marco Antonio Barrera, Eric Morales, Lennox Lewis és a borítón is szereplő két nagyágyú, Muhamed Ali és Mike Tyson. Mindenki megtalálja a neki legszimpatikusabb figurát, de ha mégsem, akkor sincs különösebben gond: egészen korrekt karakter-szerkesztőt kapunk, amivel megalkothatjuk álmaink öklözőjét, vagy akár saját magunkat is, ha rendelkezünk Xbox LIVE Vision/Playstation Eye kamerával. Csakúgy, mint a Rainbow Sixben, szemből és oldalról is készít képet a program, amit azután a processzor 3d-és képpé terít ki, amire felkerülnek bőrünk textúrái. A hasonlóság egészen döbbenetes, bár az igazat megvallva, csak azoknak ajánlom, akiknek rövid hajuk van, mivel az „egybetextúrázásnak” köszönhetően hajunk ráolvad a fejünkre. Materalizált énünknek ezek után megadhatjuk nevét, születési helyét, alapállását és választhatunk a különböző ütés típusok közül is. A végére maradt a pontok elosztása, s már indulhatunk is egy kis bemelegítő edzésre, amit most is úgy hívnak, exhibition.

A grafika szebb lett, mint az előző részben, de annál több is történt vele, hogy x poligonnal megnövelték a harcosok alakját: megváltoztak a színek! Míg a harmadik Fight Nightra az acélkék, hidegebb árnyalatok voltak a jellemzőbbek, addig a negyedik rész egyértelműen színesebb, tónusosabb, amitől ugyan elvesztette a „keménységét”, de mindenképpen életszerűbb lett. Ki-ki eldöntheti magában, hogy ezt mennyire tartja visszalépésnek, vagy pont ellenkezőleg: ez személyiség függő, kinek mi jön be jobban. A pofonok szerencsére most is a helyükön vannak, egy-egy nagyobb ütés után erőteljes blur effektust észlelhetünk, ráadásul a kamera is kimozdul addigi pozíciójából: nagyon szuper az egész, igazán élvezetes a játékmenet, amit a megreformosított irányítás oly mértékben képes felfokozni, hogy akár egyetlen küzdelemre is bekapcsoljuk miatta a gépünket.

Lehet szidni, rá nem érezni a jobb analóg kar kombinációira, de a tény, az tény marad: annak idején ez volt a legtökéletesebb irányítási rendszer, amelyet hasonló stílusú játékban lehetséges volt használni. A színes gombokra olyan funkciókat pakoltak, mint például az illegális mozdulat, a fejelés, cukkolás, összekapaszkodás, lökés. Minden más ütést, horgot, egyenest a jobb karral tudunk kivitelezni. Természetesen egy tutoril segítségével mindent megtanít nekünk a program, amire szükségünk lehet, az egyes mozdulatokat a legfelsőbb szintre fejleszthetjük.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Fight Night Round 4-et és ha igen, kinek ajánlott?

Az utóbbi években hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon a professzionális box világa, amely már videojátékok formájában is beférkőzött a háztartások zömébe. Irányítsd a mozdulataidat, az egyensúlyérzékedet, az ellenfeleidet, tartsd ellenőrzés alatt a mérkőzést! Amennyiben lehetséges, üsd ki az ellenfeleid, ne légy könyörületes senkivel sem! Egy páratlan játék immáron igen kedvező áron, vétek lenne kihagyni. Te se tedd!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Fight Night Round 4 akciós áron!
 - Fight Night Round 4 akciós áron!
Az Electronic Arts "Fight Night" sorozata mindig is a leglátványosabb verekedős játékok közé tartozott, ebben a generációban pedig az erősebb konzoloknak köszönhetően minden eddiginél realisztikusabb verekedést kaphattak kézbe a játékot megvásárlók. A negyedik rész átalakította az irányítást, brutális részletességű bunyókat prezentál, amelyben az izzadtság, a sérülések, az ütések valódinak hatnak, a harc pedig keményebb és kegyetlenebb, mint eddig bármikor. Tovább...
Repkednek a pofonok... Fight Night Round 4
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére