Fight Night Champion Xbox 360

Fight Night Champion Xbox 360
Státusz: Külső raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Sport
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.06.26. (kedd)
Üzletünkben: 2018.06.25. (hétfő)
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +80 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Fight Night Champion Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Fight Night Champion a sorozat ötödik része, ami nem csak a számozás elhagyásával újít, de az EA Sports játékok eddigi történelmének első „16 éven felülieknek” plecsnijét is magáénak tudhatja. Ez azt jelenti, hogy minden eddiginél durvább, keményebb lesz a játék, mely látványában – és nagy vonalakban sztorijában is - leginkább a Rocky filmekhez fog hasonlítani.

A szám szerint 56 bokszolót felsorakoztató FNC természetesen nem fordít 180 fokot az eddigi részekben megszokottaknak, csupán arról van szó, hogy a készítők nagyobb hangsúlyt fektettek a karrier módra, ami viszont – ígéretük szerint – sokkal izgalmasabb és tartalmasabb lesz bármelyik részhez viszonyítva. A játék a lélegzetelállító grafikának, a nagyszerű fizikának és a legújabb ütésszabályzó rendszernek köszönhetően még realisztikusabb lesz, ráadásul olyan bokszolók bőrébe is belepattanhatunk, mint Muhhamed Ali, Mike Tyson, vagy Manny Pacquiao.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Fight Night Champion-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Fight Night Champion remek választás lehet azok számára, akik szeretik a bokszot, akár a TV-ben, akár sportban, akár videojátékban. A FNC minden szempontból realisztikus: grafikailag annyira erős, hogy ránézésre szinte összekeverhető egy igazi bokszmeccsel, az irányítás egyszerű és könnyen elsajátítható, a bevitt ütéseknek pedig súlya van – szinte már érezhetően. A karrier mód mellett lehetőség van online, multiplayerben is osztani a pofonokat, sőt saját edzőtermet is kialakíthat magának a játékos, ahova akár barátait is meginvitálhatja. Mivel a játék „16 éven felülieknek” besorolást kapott, ezért fiatalabb számára inkább a sorozat korábbi részét ajánlanánk.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére