Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Fifa 14 Xbox 360 magyar szinkronnal

Fifa 14 Xbox 360 magyar szinkronnal
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Sport
A Fifa 14 Xbox 360 magyar szinkronnal már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

FIFA 14 ISMERTETŐ:

Az Electronic Arts egyik legnépszerűbb sorozata máig nem a lövöldözős vagy az akciójátékok frontján keresendő, hanem inkább az Öreg Kontinens vezető labdajátékánál: a labdarúgást kedvelő játékosok több, mint két évtizede élvezhetik az újabb és újabb FIFA-játékokat. A FIFA sorozat pedig nem csupán azért maradt ilyen sokáig a trónon, mert nem volt riválisa - akadt és akad egészen mostanáig is -, vagy mert hivatalos ligákat és játékos-adatbázisokat tartalmaz - bár valóban ez is nagy szerepet játszott ebben-, hanem azért is, mert képes volt évről évre megújulni! A jelenlegi konzolgeneráció végére még mindig tudtak újdonságokkal készülni a játékosok számára: az idén ősszel érkező FIFA 14 ismét felforgatja a szabályokat!


A FIFA 14 legnagyobb újításai közül ezúttal a teljesen átalakított fizikai motor emelkedik ki. Ez teszi lehetővé a fejlesztőknek azt, hogy életszerűbb helyzeteket, hihetőbb cselezést, és még inkább reális, izgalmas gólokat tudjanak a játékba pakolni. Ha korábban sokat játszottál egy-egy aktuális évi FIFA játékkal, akkor tudhattad, hogy bizonyos idő után azért ki lehet ismerni a különböző szituációkat, vagy a góltípusok közti különbséget. A jobb fizikai motor többek közt azt is lehetővé teszi, hogy ne sémák alapján ismerd fel a gólokat és a cseleket , hanem tényleg életszerűen, az adott pillanatban kiszámolva egy teljesen egyedi helyzetet élhess át virtuális formában. A FIFA 14-ben sokkal élethűbb fizikai rendszert kapsz, mint korábban, ami figyelembe veszi a játékosok lendületét is a labda mozgatásakor, átvételekor, cselezéskor és lövéskor egyaránt!

A változtatások eredménye az lesz, hogy a FIFA 14 ismét képes majd meglepni a legnagyobb veteránokat és a sorozatba elsőként belekóstoló játékosokat egyaránt! Nem számít majd, hogy mennyit játszottál a korábbi évek részeivel, az ott szerzett tapasztalat egész egyszerűen nem készíthet fel minden új eshetőségre és új támadási formára. Adjuk ehhez hozzá a FIFA nevével járó jellegzetességeket (megannyi egyjátékos és multiplayer mód, hivatalos licensz és friss játékosadatbázis, hatalmas mennyiségű tartalom, megannyi stadionnal és csapattal...), és máris egyértelművé válik, hogy ha foci, akkor FIFA 14! Rendeld elő a játékot még most, hogy ne maradj le a szeptember végén esedékes megjelenésről!
Fifa 14 Xbox 360 magyar szinkronnal

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére