Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Fable Anniversary Xbox 360

Fable Anniversary Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.10.23. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
-58
Eredeti ár:
5990 Ft
Bruttó ár:

2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

ELŐRENDELŐI AJÁNDÉKOK:

- Bónusz outfit (ingame), ajándék fegyverek (ingame), avatár ruházat (Xbox 360)

FABLE ANNIVERSARY: A LEGENDA XBOX 360-RA LÁTOGAT!

Az eredeti Xbox több, mint tíz évvel ezelőtt egyetlen komoly szerepjátékos fejlesztésnek adott otthont, ami aztán az Xbox 360-as utódon több folytatást is megélt, és több milliós rajongótábort alakított ki magának. Bizony: a Fable-ről van szó, Peter Molyneux ambíciózus játékáról, amiben részről részre egyre hitelesebb megoldásokkal próbálhattad ki, milyen érzés valóban hősnek, vagy esetleg gonosznak lenni. A jó és a rossz harcát ennél izgalmasabb módon ritkán tudja egy játék bemutatni: a fejlesztők és a Microsoft Game Studios pedig most úgy döntött, hogy eljött az ideje egy felújításnak!

A Fable Anniversary a legendás Fable felújított, grafikailag 2014-es színvonalra tupírozott változata. Mindent megtalálhatsz a játékban, ami az eredeti részben is benne volt, csak éppen most már az Xbox 360 képességeihez igazítva kapod meg azokat: szebb karakterek, magasabb felbontású textúrák, szebb összhatás vár majd Rád! Ha korábban már játszottál az első Fable játékkal, akkor most szebb formájában élheted át a kalandot újból...ha pedig nem találkoztál vele anno, akkor most készülhetsz egy meglepően szórakoztató akció-szerepjátékra! Ha pedig végigjátszottad ezt a részt, akkor jöhetnek az Xbox 360-as folytatások is: a második és a harmadik rész egyaránt az Xbox 360 rpg-kínálatának élvonalába tartozik!

Fable Anniversary Xbox 360 01Fable Anniversary 02 Xbox 360

Nem csak a grafika változott: kevesebb töltési idő, átalakított, simább és pörgősebb játékmenet, könyebben átlátható interfész vár majd rád ebben a kalandban, a jobb és kényelmesebb mentési rendszernek köszönhetően pedig sokkal többet kisérletezhetsz anélkül, hogy "elrontanád" a jelenlegi helyzetedet! Mivel Xbox 360 játékról van szó, a játék egy rakás achievementet is ad majd azoknak, akik maximális végigjátszásra törekednek: ha 1000/1000 a célod, akkor készülj, hogy többször végig kell majd játszanod a Fable Anniversaryt!
Fable Anniversary Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére