Driver San Francisco Xbox 360 Classics vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Driver San Francisco Xbox 360 Classics

Driver San Francisco Xbox 360 Classics
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +30 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Driver San Francisco Xbox 360 Classics ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


12 évvel az első rész után a Ubisoft megpróbálkozik a Driver széria feltámasztásával. Ezt akár vehetjük szó szerint is, hiszen a készítők is megérezték, hogy a sorozat legsikeresebb darabja az első volt, amit a mai napig nem tudtak űberelni (Az 1999-es Playstationos Driver gyakorlatilag egy 3D-s GTA volt, ami azért számított kiemelkedőnek, mert a GTA3 csak 2001-ben jelent meg). Éppen ezen ok miatt döntöttek úgy, hogy a San Francisco névvel fémjelzett legújabb felvonásban újrahangolják a motort és visszatérnek az alapokhoz.

A sorozat főhőse ezúttal is Tanner nyomozó lesz, aki már a játék elején egy frontális karambol következményeként kómába kerül. Gyakorlatilag az ő álmát fogjuk végigjátszani, ami egy igen egyedi elképzelés és meglehetősen eredeti ízt ad a sztorinak. A Driver legújabb epizódjában 120 teljesen valósághű, tökéletesen tönkrevágható autót kapunk, illetve az előzőekhez képest egy újítást, melyet a kiadó „shift” néven emleget, ennek a képességnek segítségével egy pillantás alatt válthatunk autót úgy, hogy küldetésünket megszakítás nélkül folytathatjuk. Ez azért hasznos megoldás, mert a rosszfiúk üldözését nagyban megkönnyíti azzal, hogy nem feltétlenül kell utolérni delikvensünket, elegendő csak jól taktikázva ugrálgatni autóról autóra – akár a Battlefield 2-ben. Az őrült száguldás az ígéretek szerint megjelenik PS3, Xbox 360, PC, Mac, kis módosítással Wii, és még OnLive platformokra is! Csak győzzük kivárni.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Driver San Francisco-t és ha igen, kinek ajánlott?

A játékot témájából és jellegéből adódóan (gyors reflexeket igényel és némileg erőszakos elemeket is tartalmaz) a nagyon fiatal korosztály számára nem ajánljuk, de 12 év felett már bátran ajándékozható mindazoknak, akik szeretik az olyan szép grafikájú autós játékokat, melyekben  zsarubőrbe bújva, különféle autók volánja mögé pattanva rosszfiúkat üldözhetnek. Azok számára pedig kimondottan remek ajándék lehet, akik már ismerik és kedvelik a szériát – ők garantáltan nem fognak csalódni ebben az epizódban sem!

KÉPGALÉRIA:

Driver San Francisco Xbox 360 Classics
 
Driver San Francisco Xbox 360 Classics
 
Driver San Francisco Xbox 360 Classics
 
Driver San Francisco Xbox 360 Classics
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére