Dragon's Dogma Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dragon's Dogma Xbox 360

Dragon's Dogma Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +40 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Dragon's Dogma Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Capcom legújabb, saját fejlesztésű akció RPG szerepjátékában egy minden eddiginél autentikusabb fantáziavilágba csöppenhetünk, ahol harci gúnyánkat magunkra öltve egy az egész világot fenyegető félelmetes sárkány nyomába eredhetünk. A játék története egy hatalmas nyílt világban teljesedik ki, amiben még a műfajtól is szokatlanul nagy szabadságot kapunk: szó szerint bárkivel szóba elegyhetünk – akik normál szinkronhanggal válaszolnak kérdéseinkre! -, bárhová elkalandozhatunk, felfedezőútra indulhatunk, vagy akár belevághatunk a 200 mellékküldetés egyikébe!

A Dragon’s Dogma alatt duruzsoló (legújabb verziójú) MT Framework motornak köszönhetően a játék nem csak hogy hatalmas bejárható területeket pakol a képernyőre, de mindezek mellett páratlan grafikával is kényezteti látószerveinket, ám a Dragon’s Dogma nem csak szépségével emelkedik ki a tömegből: a Capcom fejlesztői rengeteg olyan játékmeneti újítást pakolt a programban, amitől az egészet frissnek érezhetjük majd.

A történet kimenetelét döntéseinkkel befolyásolhatjuk és az integrált fejlődési rendszer is kellően átgondolt, logikus felépítésű lesz (A rendszerrel mi is megismerkedhetünk a hamarosan elérhető demó által!) A játékban összesen 10 karakterosztály közül választhatunk, melyek a következők: Fighter, Warrior, Mystic Knight, Strider, Ranger, Assassin, Mage, Sorcerer és Magic Archer. A sztori teljesítésében nem leszünk egyedül, ugyanis 3 gépi segítőnk is akad majd, akiket – bár nem közvetlenül, de bizonyos utasításokkal mi magunk is irányíthatunk. Persze ez önmagában még nem nagy kunszt, de ha hozzávesszük azt a tényt, hogy ezek a bajtársak képesek megörökölni az általunk megszerzett tudást, s velünk együtt fejlődnek, továbbá képesek önállóan harcolni és cselekedni, akkor láthatjuk, hogy a Capcom műve méltán vált számtalan szakmai díj tulajdonosává.

KÉPGALÉRIA:

Dragon's Dogma Xbox 360
 
Dragon's Dogma Xbox 360
 
Dragon's Dogma Xbox 360
 
Dragon's Dogma Xbox 360
 
Dragon's Dogma előzetes, előrendelési akció!
 - Dragon's Dogma előzetes, előrendelési akció!
Az egyik legismertebb japán kiadó és egyben fejlesztő egyértelműen a Capcom, akiknek a olyan népszerű és roppant minőségi sorozatokat köszönhettünk, mint a Devil May Cry, a Resident Evil, a Street Fighter, vagy épp a Dead Rising és a Lost Planet. Ebben a konzolgenerációban a japán kiadók egyre nagyobb gondokkal küszködtek: nehezükre esett az átállás az új gépekre, a nyugaton népszerű konzolok (360, PS3) a szigetországban egyáltalán nem terjedtek el annyira, mint akár a hordozható masinák - hogy a megnövekedett fejlesztési költségekről ne is beszéljünk. Éppen ezért döntöttek úgy a fejesek, hogy itt az ideje a Nyugat felé nyitni egy teljesen új sorozattal, ami az Elder Scrolls Skyrim és a Dark Souls babérjaira szeretne törni: így született meg a Dragon's Dogma. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére