Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Dragon Age Inquisition Vásárlás

Dragon Age Inquisition Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

DRAGON AGE INQUISITION ISMERTETŐ - XBOX 360

A Mass Effect után 2014 őszén egy másik nagy Bioware sorozat is befejeződik. Nem akármilyen teljesítmény egy fantasy és egy sci-fi eposzt egyaránt elindítani, majd normálisan trilógiává építeni: a Bioware fejlesztőinek ez egyaránt sikerült. A Dragon Age 2 után komoly kritikákat kapott fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy a szokásosnál jóval nagyobb fejlesztési időt szánnak a trilógia harmadik részére, hogy az minden szempontból megfeleljen az elvárásoknak. Az eredmény? A Dragon Age: Inquisition a jövő év egyik legjobb játékának igérkezik!A Dragon Age Inquisition egy igazán monumentális folytatása annak a történetnek, amit az Origins és a Dragon Age II indított útnak. Miközben a Templarok és a varázshasználók a majdnem kirobbanó teljes háborújukkal vannak elfoglalva, valami olyan történik, amire mindkét csoportnak oda kell figyelnie: egy szakadás jelenik meg a valóság felszínén, ami egyenesen a Fade-be "mutat" - a kaotikus, mágikus erőknek és természetfeletti lényeknek otthont adó létsík pedig nem igazán kompatibilis a Dragon Age hétköznapi halandói által birtokolt világgal. A történet főszereplőjeként az Inquisitort alakítjuk, akinek nem kisebb feladata akad, mint megakadályozni, hogy a Fade átvegye a hatalmas a valóságunk felett, rövid időn belül megsemmisítve azt!

Dragon Age 01 gameplayDragon Age gameplay 02

Az izgalmas (és egyébként az első és második rész karaktereit is majd valamilyen formában szerepeltető) történet mellett a Dragon Age: Inquisition az eddigi legnagyobb Bioware-játéknak igérkezik. A bejárható területek méreteit elnézve inkább egy Skyrim-kategóriás címről beszélhetünk! Ha bezártnak érezted magad a Dragon Age II-ben, vagy hozzászoktál az első rész méreteihez, akkor az Inquisition igazi meglepetést fog okozni hatalmas helyszíneivel: a játék nagoybb lesz, mint bármelyik elődje.Mindehhez pedig nem csak pompás, az Xbox 360 képességeit maximálisan kihasználó grafika jár, hanem egy taktikázásra építő, valódi szerepjátékosoknak készített harcrendszer. Az akció-vonalat (amit a Dragon Age 2 képviselt) tehát most el lehet felejteni, megint lesz értelme a helyezkedésnek, a karakterek pedig rengeteg új varázslattal és képességgel bírnak majd, amelyek akkor lesznek igazán hatásosak, ha megtanulod, hogy milyen formációkon működnek a legjobban. A masszív, a száz órás időtartamot kóstolgató kaland pedig ezúttal is több megnyeréssel és elrejtett titkok tömkelegével vár majd egy második, vagy harmadik végigjátszásra is - ugye, hogy izgalmasan hangzik?

A Dragon Age: Inquisition 2014 őszén fog megjelenni, így még igen sok ideje van a Bioware-nek arra, hogy valóban az eddigi legjobb Dragon Age epizódot tegye a rajongók asztalára a megjelenéskor. Az eddigi információk alapján azonban nagyon úgy néz ki, hogy a Király visszatért!
Dragon Age Inquisition Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére