Deus Ex: Human Revolution Directors Cut Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Deus Ex: Human Revolution Directors Cut Xbox 360

Deus Ex: Human Revolution Directors Cut Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Deus Ex: Human Revolution Directors Cut Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Deus Ex: Human Revolution története az első epizód előtti időkbe repít vissza minket, ahol még nem a nanotechnológia uralta a harctereket, és a világot, ahol nem volt egy parányi vírus miatt pusztulásra kárhoztatva a népességnek hatalmas hányada, ahol ember és gép szövetségben él egymással, és a biomechanika technológiája éppen csúcsra tör. Az emberiség legújabb felfedezései a biomechanikus implantátumok, melyek segítségével az emberi test határait nemcsak kitolják, de át is lépik azokat. Minden elképzelhetőt, és elképzelhetetlent megvalósíthatunk, a láthatatlanságtól kezdve a röntgen szemekig, csak bízzuk magunkat a Sarif Industries kezeire. A cégre, melynek biztonsági alkalmazottja főszereplőnk, Adam Jensen, aki szemtanúja lesz egy támadásnak, ami egy világraszóló összeesküvés előhírnöke, így akaratlanul is belecsöppen a történet közepébe.

A Deus Ex: Human Revolution egy monumentális, remekbeszabott sandbox játék, egy akció-RPG-FPS, melynek során taktikus képességeink is maximumon vannak járatva. Szerepjáték, amiben karakterünk fejlődése során tapasztalati pontokat oszthatunk szét különféle képességek között, így erősíthetjük rejtőzködési, szociális vagy támadási tulajdonságainkat. A játék egyedülálló módon lehetőséget teremt a konfrontáció elkerülésére is, így egy magasabb szociális képességekkel rendelkező karakternek elég csak a fő ellenfelekkel megküzdenie. A kiadó ígérete szerint még fejlettebb mesterséges intelligencia, és lenyűgözőbb látványvilág, egyedi tulajdonságokkal rendelkező, bővíthető fegyverek, izgalmasabb biomechanikus kiegészítők, vezérük nélkül összezavarodó ellenséges csapatok, bejárható nagyvárosok és hosszú, izgalmas játékórák, amiket kapunk a Human Revolution hamarosan megjelenő játékával.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Human Revolution-et és ha igen, kinek ajánlott?

A DEUS EX: Human Revolution egy kultikus, úgynevezett cyberpunk – sci fi műfajú, váltakozó (de leginkább FPS, azaz belső személy) nézetű akciójáték, melynek eseményei – a játékos segítségével - egy igazán különleges univerzumban teljesednek ki. Az alternatív jövőben játszódó műben rengeteg kihívásra és különösen fejlett mesterséges intelligenciára számíthat a játékos, illetve a játékmenet egészére jellemző az egyediség, a képi világra pedig a maximalista igényesség. Ajánljuk – a széria rajongóin túl – mindenkinek, aki szereti a sci-fi világát, közel érzi magát a Cyberpunk stílushoz és/vagy egyszerűen csak egy igazán minőségi, kiemelkedő szavatosságú játékra vágyik!

KÉPGALÉRIA:

Deus Ex: Human Revolution Directors Cut Xbox 360
 
Deus Ex: Human Revolution Directors Cut Xbox 360
 
Deus Ex: Human Revolution Directors Cut Xbox 360
 
Deus Ex: Human Revolution Directors Cut Xbox 360
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére