Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Destiny The Taken King Legendary Edition (Xbox 360)

Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Hosszú éveken át nagy népszerűségnek örvendett az a gyakorlat, hogy a két egymással szemben álló konzol kínálatát egymással szembeállítsák a különböző gépek tulajdonosai. Míg az egyik oldalon ott volt a Killzone, a másikon a HALO - az a Halo, ami nem csak hatalmas eladásaival, de igen érdekes megoldásaival és egyedi mesterséges intelligenciájával több száz órányi szórakozást nyújtott a 360-ak tulajdonosainak. A HALO mögött álló fejlesztőcsapat (a Bungie) most már független, így végre mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy megtapasztalja a stúdió egyedi játékait.


Destiny PS3 gameplay 01

Egy elképzelt jövőben járunk, pár száz évvel a mostani korszakot követően. Az emberiségnek ez a pár száz év elegendő volt arra, hogy ismét egy teljes körforgást éljenek meg: először sikeresen meghódították a világűr egy szeletét, több tucat kolóniát és új technológiákat hozva létre, majd egy ellenséges faj megjelenésekor megtörtént az elképzelhetetlen, és majdnem teljesen elpusztult az emberiség. Az Utazó nevű segítőkész faj(előlény? technológia? vagy mindkettő?) adott egy új esélyt a túlélésre, az emberiség elszánt túlélői pedig felkészültek, hogy visszavegyék azt, ami őket megilleti. Harcra indulunk, méghozzá a Naprendszer minden szegletén!
 
Destiny PS3 gameplay 02Destiny Ps3 Gameplay 03

A Destiny igen izgalmas játékmenettel rendelkezik, hiszen ötvözi az FPS játékok lövöldözését a szerepjátékok (és az MMORPG-k) mechanikáival - lootolás, szintlépés, fejlődés, satöbbi. A Bungie teljesen új matchmaking rendszert talált ki az online móka számára, aminek következtében várakozás nélkül, szinte észrevétlenül futhat majd össze csapatod más játékosok csapataival - ilyenkor általában valami komolyabb kihívás is leselkedik a közelben. A Destiny induláskor tucatnyi online küldetéssel indult, a jövőben azonban még több feladat és helyszín lesz elérhető, az élmény tehát még hosszú évekig nem fog véget érni!

A Destiny The Taken King Legendary Edition az alapszoftver mellett tartalamaz három tartalmas kiegészítőt is, így garantálva, hogy akár több száz óra játék után is tudjon újat mutatni a játék. 


A Destiny The Taken King Legendray Edition csak és kizárólag aktív internetkapcsolattal játszható!

KÉPGALÉRIA:

Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360
 
Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360
 
Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360
 
Destiny The Taken King Legendary Edition Xbox 360
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére