Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Defiance Xbox 360 Limited Edition

Defiance Xbox 360 Limited Edition
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: MMO
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.26. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

DEFIANCE ISMERTETŐ:

Szereted az MMO játékokat, ahol több ezer játékossal együtt formálhatod egy-egy videojátékos világ sorsát? Akkor készülj egy epikus kalandra, hiszen a tavasszal érkező Defiance egy olyan volumenű project, amihez hasonlót még nem nagyon láthattunk korábban. A brit Syfy tévéadó ugyanis az MMO játékokban veterán Trine csapatával fogott össze, hogy párhuzamosan futó online játékot és egy hetente futó tévésorozatot indítson be 2013 tavaszán. A játék története egyszerre zajlik majd online és a tévékben - a játékosok pedig aktivan befolyásolhatják majd az események kimenetelét!


A Defiance egy MMO játék, ez a rövidítés a "masszívan multiplayer online játék" kifejezést takarja. Ez nem jelent mást, mint hogy játék közben több száz, vagy akár több ezer különböző játékossal találkozhatsz majd online, és meccseitek, közös küldetéseitek nem egymástól függetlenül zajlanak majd, hanem egy hatalmas világ részeként harcoltok a Defiance veszedelmes lényei ellen. Ráadásul a játék ennél is tovább megy, hiszen a hasonló című tévésorozattal is össze van kötve, így cselekedeteid és küldetéseid változnak majd a sorozattal párhuzamosan. De hogy milyen játékról, milyen tévésorozatról, és legfőképpen: milyen történetről is van szó? Lássuk!

A Defiance egy képzelt jövőben játszódik, méghozzá Földünkön. A játék (és a tévésorozat) világában az emberek egyedülléte véget ért, amikor egy idegen faj hajója becsapódott bolygónkba, a hajón lévő teljesen új fajok, vírusok és baktériumok pedig gyökeres változtatásokat indítottak be a Föld organizmusaiban is. Az új Világban az emberek és az idegen lények úgy-ahogy harmóniában élnek egymással, az Arc nevű szervezet tagjai pedig megpróbálnak minden felmerülő fenyegetéssel - támadók, gonosztevők, vagy egyszerűen csak egy mutálódott ragadozó állatfaj kiéhezett egyedei - szembenézni. A játék hősei - köztük Te is - ennek a csapatnak lesznek a tagjai, és tőlük kapják majd különböző küldetéseiket, feladataikat. A Defiance tévésorozat New Orleansban játszódik, míg a videojáték San Franciscóban, ennek ellenére lesznek átfedések köztük - a globális események itt is, ott is érezhetőek lesznek majd, ahogyan a vándorló karakterekkel is lehet majd találkozni a tévésorozatban és a játékokban is!


A Defiance játékmenete egy szerepjátékos elemekkel alaposan felpörgetett lövöldözés lesz. Választott karakteredet teljes mértékben testreszabhatod majd - beleértve a külsőt, a képességeket, a felszerelési tárgyakat. Ezt követően pedig a küldetésekben kifejezetten precíz lövöldözésre kell majd számítanod, fedezékharccal, xp-gyűjtögetéssel, és a műfajban már megszokott ritkább tárgyak vadászatával. A kaland izgalmait az nyújtja majd, hogy időről időre olyan események indulnak be a Defiance világában, amelyek csak korlátozott ideig lesznek elérhetőek, így egy egyszeri és megismételhetetlen élményben lesz majd részed, ha sikerül ilyenkor gép elé kerülnöd.

A fejlesztők sokat tanultak korábbi játékukból, a Riftből, így tudják, hogy hogyan kell dinamikus eseményeket bevinni a játékuk világába. A Defiance-ban az űrből fognak érkezni a hatalmas idegen hajók maradványai, tele jutalmakkal, veszélyekkel, és persze új információkkal a világgal kapcsolatban. Ezek jelentik majd a legnagyobb kalandokat a Defiance játékosai számára.

Készen állsz hát a konzolos (és pécés) online játékra? Ha igen, akkor irány a Defiance világa - szigorúan aktív internetkapcsolattal rendelkező játékosoknak! Internetkapcsolat nélkül a játék nem indítható el, hiszen egyjátékos móddal egyáltalán nem rendelkezik!

Defiance Xbox 360 Limited Edition
A JÁTÉK FEJLESZTŐIRŐL:
A 2006-ban alakított Trion Games azon kevés fejlesztőcsapatok egyike, amelyek sikeresen tudtak online szerepjátékokat készíteni abban az időszakban, amikor a World of Warcraft uralma megingathatatlannak tűnt. A Heroes of Telara névre keresztelt projectjük később az egészen egyszerű Rift nevet kapta, és végül 2011 tavaszán igen sikeres indulást tudhatott magáénak. A Rift egy fantasy-szerepjáték volt, ahol a játékosok véletlenszerű helyeken megnyíló portálokon keresztül férhettek hozzá az extra kihívásokhoz és az éppen aktuális új ellenfelekhez - ez a dinamikus megoldás sok rajongót szerzett a játéknak. A Rift egészen mostanáig kapja az új frissítéseket, legutóbb például 2012 októberében érkezett egy újabb méretesebb patch hozzá - emellett pedig sok aktív előfizetővel és komoly kritikai elismerésekkel bír a játék.

Rift End of Nations

Ezek mellett a Trion több vasat is tart a tűzben. A fentebb bemutatott Defiance egy színtén MMO jellegű stratégiai játék, az End of Nations is készül a csapat műheléyben, ami szintén 2013-ban kerül majd a boltok polcaira, csak és kizárólag PC platformra. A Trine a Rifttel bebizonyította, hogy képesek megállni a helyüket ezen az igen kemény online fronton, így érdemes lesz figyelni az End of Nations és a Defiance megjelenését egyaránt: ha valaki, akkor ők képesek arra, hogy meglepetéseket okozzanak.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére