Dead To Rights Retribution Xbox 360

Dead To Rights Retribution Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dead To Rights Retribution Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dead To Rights Retribution Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Dead To Rights Retribution Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Dead to Rights: Retribution a Namco Bandai régóta hanyagolt sorozatának végre ismét visszatérő új része. A tavaly bejelentett új részt ezúttal a Volatile Games készíti, és az Xbox 360-ra és a PlayStation 3-ra fog megjelenni április végén - a játék elsősorban azoknak tetszhet majd, akik az elődöket kedvelték. Pörgős akció, kifejezetten látványos grafika, a modern generáció elvárásainak megfelelő tartalom - a Dead To Rights ismét megpróbálkozik azzal, hogy a játékosok szívébe férkőzzön.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Dead to Rights Retribution-t és ha igen, kinek ajánlott?


A Dead To rights Retribution egy nagyszerű harmadik (külső) személy nézetű akciójáték, melyben a játékos egy kemény zsaru, Jack Slate bőrébe bújva veheti fel a harcot a várost elárasztó bűnözők ellen. A játék különlegessége a hasonszőrű alkotásokhoz képest, hogy bizonyos helyzetekben Jack farkas kutyáját, Shadows-t is lehet irányítani, sőt sokszor kulcsfontosságú feladatokat is végre kell hajtani a négylábú társ segítségével. A Dead To Rights változatos helyszíneken, szépen kivitelezett pályákon játszódik, melyek kellemesek a szemnek, továbbá egy úgynevezett Bullet time rendszernek köszönhetően néhány akció belassítható. Ajánljuk a kemény akciójátékok kedvelőinek!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Ismertető: Dead to Rights Retribution
 - Ismertető: Dead to Rights Retribution
A Dead To Rights széria a Namco Bandai által az előző generációban (először csak Xbox, majd PlayStation 2 és GameCube) jelent meg. A játék, amely később sorozattá nőtt, az akkori divathullámot, divathullámokat lovagolta meg: volt itt szabadabb, fedezékes játékmenet, a Mátrix sorozat és a Max Payne nevekkel fémjelzett idő-lelassítás, és persze a sötét, árulást és izgalmat nem mellőző sztori. A széria legutóbb PlayStation Portable-n tette tiszteletét, azóta pedig szünetelt: egészen mostanáig. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére