Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Dead Space 3 Limited Edition Xbox 360

Dead Space 3 Limited Edition Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.25. (hétfő)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

A csomag tartalma:

- Ingame tartalmak: Bónusz Páncél (Witness, First Contact)
- Ingame tartalmak: Bónusz Fegyverek (Evangelizer, Negotiator)

A CSOMAG TARTALMA, AJÁNDÉKOK:

A készlet erejéig a Dead Space 3-hoz további ajándék fegyverek is járnak:
EG-900 SMG, és Enervator! (Képeket lásd lentebb!)Ingame tartalmak: Bónusz Páncél (Witness, First Contact)
Ingame tartalmak: Bónusz Fegyverek (Evangelizer, Negotiator)

DEAD SPACE 3 ISMERTETŐ:

A 2008 őszén megjelent Dead Space igazi úttörő volt az ijeszgetésre építő akciójátékok között. Így utólag nehéz lenne megmondani, hogy a néhol egészen elképesztő grafika, az első Alien mozifilmre emlékeztető alapfelállás (egy bizarr, Nekromorf nevű ellenség, ami gyakorlatilag mutálódott holttestekből jön létre), az érdekes fegyverek és az izgalmas pillanatok, vagy úgy általában az elmondottak egysége az, ami annyira magával ragadta a Dead Space játékosait... az azonban biztos, hogy a játék megjelenése után új mércét kellett felállítani. A 2011-es folytatás aztán még tovább borzolta az idegeket: már azt hittük, hogy biztonságban vagyunk hősünkkel, de persze mégsem... a folytatás még több rajongót szerzett a szériának, és a kritikusok egyöntetű véleménye alapján is 2011 egyik legjobb játékáról volt szó. Nem csoda hát, hogy jön a harmadik rész, ami ismét képes lesz majd arra, hogy mindenkinek meglepetéseket okozzon!Isaac Clarke, az Ishimura és a Sprawl "incidensek" túlélője azt hitte, hogy már túl van a legroszabbon. Tévedett. Isaac az Uxor bolygón egy másik Necromorph-támadás túlélőjével találkozik, akitől megtudja, hogy létezik egy bizonyos Tau Volantis névre hallgató bolygó, ahol egy kolónia már sikeresen megállított egy ilyen fertőzést. Bár az élet elhagyta az ott élőket, a nyomok talán segíthetnek abban, hogy az emberi civilizáció nagyobb eséllyel veheti majd fel a harcot a Necromorphok ellen. Persze minden terv csak addig hangzik nagyszerűen, amíg el nem kezdik a végrehajtását, a Tau meglátogatását követően pedig beindulnak az újabb tortúráink - kezdve azzal, hogy darabokra szakad a hajó, amivel érkeztünk. A Horror pedig csak ezután kezdődik....


A Dead Space 3 fejlesztői már két sikeres játékon vannak túl, ezúttal pedig az volt a céljuk, hogy az első rész kalandjaira emlékeztető, de mégis újszerű történettel lepjenek majd meg Téged. A rettegés, a félelem, az izgalmas akciójelenetek természetesen a harmadik résznek is a szerves részét képezik - az új helyszín pedig megannyi új rémisztő pillanatra ad majd lehetőséget. A gyönyörű grafika persze ezúttal is megmarad: a kérdés csupán az, hogy a leghátborzongatóbb menekülések és tűzharcok közben lesz-e időd értékelni azokat a szépen kidolgozott boltíveket és a pompás fény-árnyék effekteket. Ha pedig úgy érzed, hogy szeretnéd a Dead Space-élményt más megközelítésből átélni, akkor a kooperatív játékmód is Rád vár. Bár nem leszel egyedül, de ez nem fog megakadályozni senkit abban, hogy ne próbáljon az általad irányított karakter életére törni...
BEMUTATKOZIK A TÖBBJÁTÉKOS MÓD:
Az eddigi Dead Space kalandok szigorúan egy játékos számára szóltak, ami jelentősen sokat tett ahhoz hozzá, hogy a széria ennyire híres legyen a rémisztő, már-már a színtiszta horror határait feszegető hangulatáról. A fejlesztőkben azonban mindvégig ott motoszkált a gondolat, hogy mi lenne, ha ezt a hangulatot valahogyan megpróbálnák átadni egy esetleges többjátékós módon keresztül? Szerencsére nem csak gondolkodás nélkül összedobott valamiről, hanem jól átgondolt, ügyes rendszerbe helyezett megoldásról van szó a Dead Space 3 esetében, ami tehát már tartalmaz egy dinamikus "bármikor becsatlakozhatsz" típusú cooperatív játékmódot is!

A Dead Space 3 coop játékmódjában a kaland nem annyira egyértelmű, mint azt bárki gondolná. Az elveszettség érzését valahogyan meg kellett hagyni a multiplayer módokban is, a fejlesztők pedig kifejezetten egyedi megoldást találtak ki ehhez. Arról van ugyanis szó, hogy bármelyik játékos kaphat egy keveset az olyan pillanatokból (vagy inkább percekből), ahol a valóság és az őrület határai elmosódnak, az egyik játékos pedig saját belső félelmeivel kell szembenézzen - mindezt azonban úgy kell túlélnie, hogy a másik játékos az egész kálváriűból mit sem sejt! Nem is tudnánk ilyenkor segíteni egymásnak, még akkor sem, ha akarunk - kivétel persze akad, mint amikor a mozgásképtelen társ testét őrizzük addig, amíg úrrá nem lesz őrületén.A kooperatív játékmód jellegéből adódóan persze lesz elég izgalom és kihívás akkor is, ha éppen nem belső démonainkkal harcolunk: a pályákon rendszeresen akadnak majd olyan feladatok, amihez a két játékos összedolgozására lesz szükség - ha valaki játszott például a Resident Evil Zero-val, akkor az tudhatja, hogy egy zárt helyszínen játszódó horror mennyire jó alap a különböző egymásra utalt helyzetek kialakításához. Az tehát egyértelműen látszik ezekből, hogy a fejlesztők nem csak vakon dobtak össze valami kötelező jellegű multiplayert, hanem jól átgondolt megoldásaikkal szinte garantálták, hogy minden Dead Space 3 játékosnak érdekében álljon kipróbálni a játékot coop játékmódban is!
Dead Space 3 Limited Edition Xbox 360
DEAD SPACE 3 - 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
A Dead Space 3 az egyik legijesztőbb akció-horror játék, ami jelenleg a piacon kapható, az újszerű megoldások és a néhol elképesztő látványvilág pedig képes meglepni azokat is, akik már azt gondolják, hogy mindent láttak az elmúlt években, így meglepetés már nem érheti őket. Érdemes tehát ennek megfelelően kezelni a játékot. Azon túl, hogy szigorúan 18 éven felüli játékosokhoz szól a Dead Space 3, még ezen felül is tennénk egy javaslatot: csak és kizárólag az erős idegzetű játékosok próbálkozzanak a szoftverrel!


KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Újabb ajándékok járnak a Dead Space 3 mellé!
 - Újabb ajándékok járnak a Dead Space 3 mellé!
Amennyiben nálunk rendelted elő a múlt héten megjelent Dead Space 3-t, úgy újabb meglepetéssel tudunk számodra szolgálni: két további extra fegyver is elérhetővé vált a játékhoz - mi pedig azokat az összes előrendelőnknek átküldjük - illetve a továbbiakban a készlet erejéig minden új vásárló is megkapja ezeket az ajándékokat a vásárlása mellé. A két érintett fegyver nem más, mint keményebb szituációkra tervezett EG-900 SMG, illetve a Tesla nevéhez fűzhető (persze nem itt, csak a játék univerzumában) Enervator, ami molekuláris szinten teszi tönkre a célpont testét. Képeink is vannak a fegyverekről, tessék: Tovább...
Jövő héten jön a Dead Space 3!
 - Jövő héten jön a Dead Space 3!
A 2008 őszén megjelent Dead Space igazi úttörő volt az ijeszgetésre építő akciójátékok között. Így utólag nehéz lenne megmondani, hogy a néhol egészen elképesztő grafika, az első Alien mozifilmre emlékeztető alapfelállás (egy bizarr, Nekromorf nevű ellenség, ami gyakorlatilag mutálódott holttestekből jön létre), az érdekes fegyverek és az izgalmas pillanatok, vagy úgy általában az elmondottak egysége az, ami annyira magával ragadta a Dead Space játékosait...
Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére