Dark Souls II Scholar of the First Sin Xbox 360 , ajándékkal

Dark Souls II Scholar of the First Sin Xbox 360
Státusz: Rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: RPG
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +65 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Dark Souls II Scholar of the First Sin Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Néhány éve már annak, hogy új császára van az akció-szerepjátékok izgalmas műfajának. Bizony: a Dark Soulsról beszélünk, amely egészen gyorsan tudott majd egy milliónyi kalandvágyó játékost maga mellé állítani. Olyan játékosokat, akiknek még szüksége van arra, hogy a játék tisztelje őket, és merjen komoly kihívást adni nekik akár az indítást követő percekben is! A Dark Souls II ezt a formulát követte, és ismét egy könyörtelen, ellenséges világot mutat be, annak minden letűnt pompájával, rémisztő ellenfeleivel, elképesztő látványvilágával – és a szokásos „próbáld meg, halj meg, majd próbáld újra” játékmenettel, amelyet összetettsége és változatossága miatt több száz óra után sem lehet megunni! Ha kimaradt volna neked a – sokak szerint az Év Játékának tartott – Dark Souls II, akkor most bepótolhatod az egész kalandot, és új élmények is várnak a bővített kiadással!
 
Dark Souls Scholar of the First Sin gameplay 01 Dark Souls Scholar of the First Sin gameplay 02

A Dark Souls II: Scholar of the First Sin egy alaposan felturbózott végső változata a Dark Souls II alapjátéknak. A sok-sok finomításon, balansz-változtatáson átesett alapjáték mellett megkapod még az összes eddig megjelent DLC-t is, ez pedig ugye egészen új, nem akármilyen helyszíneken zajló kalandokat jelent! Ha pedig nem lenne mindez elég, akkor vár rád a Scholar of the First Sin, a játék új ellensége! Az új gonoszhoz új történet is dukál – elvégre nem a Dark Soulsról lenne szó, ha nem ismerhetnénk meg ennek a különös ellenfélnek a sztoriját. A Dark Souls II története bukásokról, szomorú eseményekről szól – most átélheted mindezt, és a saját történetedet is létrehozhatod, ha megvásárolod a Scholar of the First Sin változatot

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére