Dance Central 3 Kinect Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dance Central 3 Kinect Xbox 360

Dance Central 3 Kinect Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dance Central 3 Kinect Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dance Central 3 Kinect Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő ügyességi játékaink között:

Child of Eden Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Screamride Xbox 360 használt - Xbox 360 (X360)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Dance Central 3 Kinect Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

INFORMÁCIÓK A JÁTÉKRÓL, FONTOS TUDNIVALÓK:


A Kinect Dance Central 3 a népszerű széria legújabb tagja, ami a ritmusjátékok piacán igen nagy hírnévnek örvendő Harmonix (Rock Band) csapatának legújabb alkotása. Az első két rész a Kinect kamera legmeghatározóbb húzócímévé vált, de érezhető volt, hogy a fejlesztők koránt sem mutattak meg mindent. Éppen ezért a Kinect Dance Central 3 rengeteg újítással, co-op móddal és még izgalmasabb táncokkal és zeneszámokkal felvértezve érkezik, hogy minden bulizásra vágyó játékos kedvére tegyen!

A harmadik rész természetesen rengeteg újítást hoz a sorozatba: Az eddigi 8 fős karakterválaszték 10-re bővül, megismerkedhetünk Rasával és Limával, és bemutatkozik az új csapat alapú rendszer, ahol a 70-es, 80-as, 90-es, 2000-es és napjaink zenéire rophatjuk, ám ha a sors úgy hozza, bizony tánc csatákat is kell majd vívnunk a biztos győzelem érdekében. A zenei felhozatal igen impozánsra sikeredett: olyan címek bújnak meg a korongon, mint Gloria Greynor I Will Survive-ja, vagy Vanilla Ice Ice Ice Baby-je, de természetesen a mai kedvenceket sem kell hanyagolnunk, hiszen Usher Scream-jével, vagy LMFAO Sexy and I know it-jával is találkozhatunk a listán.
 
A TÖBBJÁTÉKOS LEHETŐSÉGEKRŐL:


A Kinect Dance Central 3 egy olyan játék, melyet természetesen nem csak egyedül játszhatunk. A játék több opciót is tartogat a többjátékos élmnyekre vágyóknak: lehetőségünk lesz megmérettetni magukat más játékosokkal, de ha szeretnénk, egy barátunkkal karöltve is belevethetjük magunkat a kalandba, ugyanis a játék kétszemélyes online kooperatív módot is tartogat számunkra.

Ne feledd! A Kinect Dance Central 3-ban az Xbox Live/Playstation Network rendszereken keresztül játékosok milliói tudnak egymáshoz csatlakozni, így anélkül is összecsaphatunk ismeretlen játékosok (vagy épp egy távoli barátok) ellen, hogy mi magunk kimozdulnánk a szobából.

Az online funkciók használatához esetenként kód beírása lehet szükséges (melyet minden kódot igénylő új dobozos termék tartalmaz), illetve az online játék alapfeltétele (XBOX vonalon) az Xbox LIVE szolgáltatás GOLD szintű tagsága. Nem rendelkezel ilyennel? Semmi gond,kattanj a linkreés vásárolj magadnak 12 hónapos előfizetést rendkívül kedvezményes áron!

Segítségre van szükséged a LIVE regisztrációhoz? Látogass el releváns technikai támogató oldalunkra és tudj meg mindent, amit szeretnél!
 
INFORMÁCIÓK A JÁTÉK FEJLESZTŐJÉRŐL:


A Dance Central 3 mögött a hires Harmonix csapata áll, akik a ritmusjátékok piacán folyamatosan a legprofibb produktumokat teszik le a nagyérdemű elé: palletájuk olyan címeket tartalmaz, mint a népszerű Guitar Hero, vagy a Rock Band sorozat, de említhetjük még a Karaokee Revolution, vagy jelen alanyunkat, a Dance Central szériát. Az amerikai székhelyű céget Alex Rigopulos, és Eran Egozy alalpította még 1995-ben.
 
A KÉRDÉS, ÉRDEMES-E AJÁNDÉKBA VENNI A JÁTÉKOT ÉS HA IGEN, KINEK AJÁNLOTT?


A Kinect Dance Central egy remek ritmusjáték, melyben jócskán megvillanthatjuk tánctudásunkat, ráadásul egy barátunkkal (testvérünkkel) közösen is a színpadra léphetünk! A temérdek játékmódot és több, mint 40 nótát felsorakoztató Dance Central 3 minden tekintetben felülmúlja elődjét, így remek választás lehet azok számára, akik már az első két résszel is remekül szórakoztak, illetve kiváló ajándék lehet akkor is, ha a megajándékozandó úr/hölgy, fiú/lány szereti a mozgást, a táncot, és kedveli a videojátékos táncprogramokat.

KÉPGALÉRIA:

Dance Central 3 Kinect Xbox 360
 
Dance Central 3 Kinect Xbox 360
 
Dance Central 3 Kinect Xbox 360
 
Dance Central 3 Kinect Xbox 360
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére