Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Castlevania: Lords of Shadow 2 Vásárlás (Xbox 360)

Castlevania Lords of Shadow 2 Xbox 360
Státusz: Raktáron
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

CASTELVANIA: LORDS OF SHADOW 2 - ISMERTETŐ:

A SNES-es és PS1-es korszakban igazán nagy legendának számító Castlevania hosszú évek kényszerpihenője után mászott elő rejtekhelyéből Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a MercurySteam fejlesztői ugyanis 2010-ben sikeresen felélesztették a sorozatot a Castlevania: Lords of Shadow címre hallgható játékukkal. A Lords of Shadow egy igazán jó, szórakoztató darab volt, ami azért ennek ellenére rendelkezett néhány problémával is - a csapat célként kitűzte hát, hogy a folytatásra ezeket a hibákat teljesen eltűntessék a játékukból. Nagyon úgy néz ki, hogy sikerült nekik.

Lords of Shadow 2 Xbox 360 előrendelés

A Castlevania: Lords of Shadow 2 története jóval az első rész után játszódik, Gabriel Belmont - az első rész főszereplője -, vagyis mostani nevén Drakula, különös dolgokra ébred: hatalmától és hihetetlen képességeitől megfosztva kell túlélned az ellenséges erők támadását. Mindezt ráadásul úgy, hogy a játék helyszíne, Drakula hatalmas kastélya is ellenünk fordult: ennek köze lehet a játék új főellenségéhez, Sátánhoz. A belső "árulás", az új ellenségek mellett pedig a vámpírvadászatról híres Belmont klán, és Gabriel fia is Drakula ellen indul: izgalmakban és ellenségekben tehát nem lesz hiány. A játék fejlesztői nem voltak elégedettek azzal, hogy a Lords of Shadow első részében igen kötött úton haladhattál, így a második részre egy rövid bevezető szakaszt követően egy nyílt világban találhatod magad: a kastélyt és környékét viszonylag szabadon bejárhatod majd, így a régi, felfedezésre építő játékok hangulata tér vissza. Nem ez az egyetlen újítás a Lords of Shadow 2-ben: a játék teljesen új grafikus motort is kapott, amely végre stabilan, belassulások nélkül teszi a dolgát, és lehetővé teszi a játékosok számára azt is, hogy szabadon körbenézzenek (ez a funkció is hiányzott az első részből).

castelvania 2 xbox 360 screenshotxbox castelvania trailer 360 2 ár

Az új Castlevania továbbfejlesztett harcrendszerrel vár majd Rád: ha szeretted a Devil May Cry-jellegű kalandokat, akkor ebben a részben örömmel merülhetsz majd el: a játék készítői alaposan kibővítették a mozgásrepertoárt, az ellenfelek és a helyszínek pedig jóval változatosabbak, mint korábban. Ennek köszönhetően egy jobb minőségű harcrendszert, a Castlevnia játékok hangulatára jobban emlékeztető kalandot kapsz, amiben a legkomolyabb titkok és a legnagyobb nehézségű feladatok teljesítéséhez alaposan ki kell majd ismerned a harc legapróbb elemeit is! Ami pedig a tartalmat illeti, abban sem lesz probléma: a Lords of Shadow 2 nagyobb, történetét elnézve pedig hoszabb, mint elődje volt - nem egy két délutános kalandra kell tehát számítani a játék végigjátszásakor.

Bár már az első Lords of Shadow is minőségi szórakozást kínált, a második rész minden tekintetben felülmúlja elődjét. Első osztályú, párját ritkító grafika, komoly szabadság, alaposan felturbózott harcrendszer, izgalmas történet - minden adott ahhoz, hogy a hack'n'slash játékok kedvelői ezzel a játékkal remekül elszórakozzanak a tavaszi megjelenéskor. Ha szereted ezt a műfajt, akkor a Castlevania: Lords of Shadow 2 kötelező vétel lesz!
Castlevania Lords of Shadow 2 Xbox 360

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Castlevania: Lords of Shadow 2 előrendelés, előrendelői ajándékkal!
 - Castlevania: Lords of Shadow 2 előrendelés, előrendelői ajándékkal!
Amennyiben nem rendelkezel olyan tervekkel, hogy következő generációs konzolt vásárolj az elkövetkezendő pár hónapban, akkor sem kell csüggedned, hiszen 2014 tavasza elég sok meglepetést tartogat a mostani konzolok számára is! Itt van például rögtön a MercurySteam igéretes alapokkal rendelkező játékának, a Lords of Shadownak a folytatása! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére