Call of Duty: Ghosts Xbox 360

Call of Duty Ghosts Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty Ghosts Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty Ghosts Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Fontos információ!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a játék futtatásához Xbox 360 4 GB, illetve a régebbi "Arcade" jelölésű gépcsomagok esetén HDD, azaz merevlemez meghajtó szükséges.

Xbox 360 Slim, és "E" típusú konzolhoz passzoló HDD

Call of Duty Ghosts Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az elmúlt évtizded legnépszerűbb lövöldözős játéka, a Call of Duty idén is visszatér kedvenc konzolodra. Az Infinity Ward fejlesztőcsapata ezúttal úgy döntött, hogy nem a hagyományos "Modern Warfare", vagy a "Black Ops" vonalat viszik tovább, hanem egy teljesen új alnevet adnak az új résznek. A legújabb COD tehát Call of Duty: Ghosts névre hallgat - és bőven tartogat újdonságokat a legnagyobb veteránok számára is!
 

A COD Ghosts története ezúttal igen sötét jövőképpel indul: a nemzetközi háborúzás ismét felüti fejét, ezúttal pedig az Egyesült Államok a vesztesek közé tartoznak: a legpusztítóbb bombák eredményeképpen az ország legnagyobb városai és katonai bázisai megsemmisültek, csupán a néhány túlélő osztag maradt a védelemre. Az egyik ilyen osztagot, a beszédes néven Szellem kódnevű csapatot irányíthatod majd a játék történetében. Precíz küldetésvégrehajtásra, gyors mozdulatokra és hibátlan manőverekre lesz szükséged, ha győzni szeretnél a minden irányból támadó ellenség felett.

Nincs új Call of Duty játék újszerű multiplayer nélkül, elvégre ez számít a sorozat védjegyének! A Call of Duty: Ghosts az elmúlt pár év legnagyobb újdonságát hozza el: bemutatkozik ugyanis a pályák rombolhatósága. Van egy kedvenc sniper-pozíciód az egyik pályán? Egy jól célzott bombázás után elfelejtheted, hiszen csak romok maradtak belőle. Vagy esetleg ott a remek útvonal a két objektíva közt? Nem biztos, hogy mindig ott lesz... természetesen nem csak ez az egyetlen változtatás, hiszen fejlődött a killstreak-rendszer is, és jóval valósághűbb sniper-fegyverek lesznek a játékban: ha ezeket jól kitanulod, akkor valóban a csatatér rettegett mesterlövésze leszel!

A Call of Duty: Ghosts fáradhatatlanul viszi előre ezt a nagyszerű sorozatot. Új, minden eddiginél izgalmasabb történetével, változatos multiplayer módjával garantált szórakozást nyújt egész őszre és télre - idén is kár lenne kihagynod!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére