Call of Duty: Black Ops II Xbox 360

Call of Duty Black Ops II Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty Black Ops II Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty Black Ops II Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Call of Duty Black Ops II Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 
Térj vissza a csatatérre a nagysikerű Call of Duty Black Ops folytatásában! 

​A Black Ops 2 két, egymással párhuzamosan futó történetszálat tartalmaz.
Az egyikben az eredeti Black Ops főszereplőjét, Alex Masont irányíthatjuk a hidegháború utolsó évtizedeiben, ahol külsős háborúkba avatkozhatunk majd bele (az eddig ismert és megerősített helyszínek közt Afganisztán és Közép-Amerika szerepel). A nagy meglepetést a játék bejelentésekor az okozta, hogy a Black Ops 2 másik történetszála a nem túl távoli jövőben, 2025-ben játszódik. Egy cybertámadás következtében a kínai tőzsde összeomlott, amire Kína úgy reagált, hogy nemes egyszerűséggel kivonta a legritkább nemesfémeit a nemzetközi piacról, egyfajta globális válsághelyzetet kialakítva - az ezt követő évek pedig egy második nagy Hidegháborút eredményeztek. A Black Ops 2 jövője kegyetlen, szomorú és legfőképp hideg: a bevetéseket legtöbbször emberi pilóta nélküli masinákkal, kihelyezett drónokkal és egyéb újszerű technológiákkal követik el , az emberi tényező pedig egyre jelentéktelenebbnek tűnik - kivonni azonban mégsem tudjuk magunkat a harcokból. A Black Ops 2 jövőjében a főhősünk Alex Mason fia, David Mason - így kapcsolódik hát össze múlt és jövő. 

A Call of Duty sorozattal kapcsolatban sokan megfogalmazták azt a kritikát, hogy az évről évre érkező részek története bár a tartalmat tekintve mindig tudott izgalmakat okozni, a fejlesztők mégsem próbálták meg felrázni a történetmesélés menetét. A Black Ops 2 most alaposan változtat ezen: ez az első epizód a sorozatban, ahol cselekedeteink nem csak egyetlen előre meghatározott irányba sodorhatják az események menetét, hanem több végkifejlet is lehetséges lesz. A kampány során többször találkozhatunk úgynevezett Strike Force küldetésekkel, ahogy egy ember nélküli harci eszközt (vagy felderítőt, a küldetéstől függően) irányíthatunk majd. A Strike Force missziók különlegessége abban rejlik, hogy csak egyszer lehet őket megpróbálni, az eszköz elvesztése (tehát a "halál") pedig a misszió elbukását jelenti - ebben az esetben pedig a történet szépen megy tovább, azt feltételezve, hogy ezt a küldetést sikertelenül hajtottuk végre. Ha szeretnénk a legjobb végkifejletet megismerni, akkor minden Strike Force küldetést a lehető legjobban kell teljesítenünk - így máris értelmet nyer majd a többszöri végigjátszás is.

Természetesen visszatérnek a többjátékos játékmódok is, amelyek sikere az elmúlt fél évtizedben töretlen volt. A Treyarch a szokásos online játékmódok mellett egy továbbfejlesztett Zombies részleget kínál, amelyek végre a játék multiplayeres engine-jén futnak majd. Ennek eredménye, hogy a Zombies kampányt nem csak négy, de egyből nyolc fős ko-operatív módban is végig lehet játszani. A Call of Duty játékok legerőteljesebb eleme mindig a multiplayer volt, az egyes epizódokat éveken át több millió ember játszotta: a Black Ops 2 nem akar kilógni a sorból, és ismét finomított játékegyensúlyt és remekül játszható pályákat kínál.

A Call of Duty: Black Ops 2 többjátékos módjaiban alapvetően hasonló játékélményben lesz részed, mint a korábbi részekben - tehát nem kell mindent újratanulnod. A meccsek köré épített keret azonban most teljesen új. Búcsút mondhatsz a kasztok jól bevált, de már nem túl újszerű rendszerének: a Black Ops 2-ben saját loadoutokkal rendelkezel, ahová magad választhatod ki a fegyvereket, kiegészítőket, gránátokat. Saját játékstílusod határozza meg, hogy milyen eszközök állnak majd rendelkezésedre a harcban - az új rendszer pedig szinte semmilyen megkötést nem ad, így teljesen új kombinációk születhetnek meg. Ahogyan léped majd a szinteket a Black Ops 2 multiplayerében, úgy nyílnak meg az üres slotok (a maximális érték 10 - ennyi eszközt vihetsz magaddal egyszerre újjászületésenként.), és úgy férhetsz hozzá az újabb fegyverekhez, gránátfajtákhoz, kiegészítőkhöz. Most már nem pontokból veszed ezeket, hanem az erősebb cuccok magasabb szinthez vannak kötve - ha azt eléred, akkor máris kiválaszthatod, és elhelyezheted saját loadoutodban.

Ezzel persze még mindig nincsen vége az újdonságoknak: a fejlesztők elbúcsúztatják a Kill Streak rendszerét, helyét pedig a Score Streak veszi át. A Score Streak lényege, hogy a játékban nem csupán az ellenfeleket megölve fejlődhetsz, hanem akkor is, ha az adott misszió feladatait hajtod végre. Sőt, adott esetben duplán érdemes követni az objektívákat: egy zászló hordozása közben minden kill dupla pontként járul hozzá a Score Streakedhez. Érdemes lesz tehát figyelni társaidra, követni őket, és csapatként játszani, hiszen ilyenkor mindannyian jobban jártok majd: egy-egy objektíva teljesítése jóval több ponttal jutalmaz titeket, mint akár tíz-tizenöt kill ugyanannyi idő alatt. A cél a minél magasabb Score Streak összehozása: igen ám, de ezúttal a halál lenullázza a Streak aktuális értékét (és az ezzel járó pont-sokszorozó bónuszokat is)! Ennek a változtatásnak köszönhetően érdemes lesz ésszel előrehaladni, hiszen máris értékes lesz az életed, ha egy magasabb Score Streak pontszámnál jársz. Az a játékos tehát, aki egy élettel több percen keresztül életben marad, teljesítve az adott pálya objektíváit, de kevés killel, az többet fejlődhet és jobb pontszámmal végezhet a meccs végén, mint az, aki rengetegszer lőtt le ellenséges játékosokat, de maga is sokszor halálozott el. Vége van tehát azoknak az időknek, amikor kamikaze módra rontottak egymásnak a játékosok: a Black Ops 2 többjátékos módja erősen a csapatjátékra, egymás segítésére, és a jól átgondolt harcokra épít.

Amint látható a Call of Duty Black Ops 2 magában egyesíti a változatos single player missziókat az alapjaiban megújított multiplayerrel, mely egy olyan, robbanékony elget képez, mely minden akciójáték rajongót hosszú időre a képernyő elé szegez majd.   

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Call of Duty: Black Ops 2 multiplayer útmutató
Call of Duty: Black Ops 2 bejelentés!
 - Call of Duty: Black Ops 2 bejelentés!
Csak idő kérdése volt, hogy mikor leplezi le az Activision Blizzard az idei évre szánt Call of Duty- játékot: azok jártak a legjobban, akik a Treyarch 2010-es remekművének, az anyagi szempontból és kritikailag is a sorozat egyik csúcsát képviselő Black Ops folytatására tippeltek. Bejelentették tehát a Call of Duty: Black Ops 2-t, amit szintén a Treyarch készít, Van azonban egy hatalmas csavar, amit a hír mellett látható képeken, a lenti videóban és a dobozképen is jól szemügyre lehet venni! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére