Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360 vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Call of Duty: Black Ops 2 Xbox 360

Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Xbox 360
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360 már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360 vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 
Térj vissza a csatatérre a nagysikerű Call of Duty Black Ops folytatásában! 

​A Black Ops 2 két, egymással párhuzamosan futó történetszálat tartalmaz.
Az egyikben az eredeti Black Ops főszereplőjét, Alex Masont irányíthatjuk a hidegháború utolsó évtizedeiben, ahol külsős háborúkba avatkozhatunk majd bele (az eddig ismert és megerősített helyszínek közt Afganisztán és Közép-Amerika szerepel). A nagy meglepetést a játék bejelentésekor az okozta, hogy a Black Ops 2 másik történetszála a nem túl távoli jövőben, 2025-ben játszódik. Egy cybertámadás következtében a kínai tőzsde összeomlott, amire Kína úgy reagált, hogy nemes egyszerűséggel kivonta a legritkább nemesfémeit a nemzetközi piacról, egyfajta globális válsághelyzetet kialakítva - az ezt követő évek pedig egy második nagy Hidegháborút eredményeztek. A Black Ops 2 jövője kegyetlen, szomorú és legfőképp hideg: a bevetéseket legtöbbször emberi pilóta nélküli masinákkal, kihelyezett drónokkal és egyéb újszerű technológiákkal követik el , az emberi tényező pedig egyre jelentéktelenebbnek tűnik - kivonni azonban mégsem tudjuk magunkat a harcokból. A Black Ops 2 jövőjében a főhősünk Alex Mason fia, David Mason - így kapcsolódik hát össze múlt és jövő. 

A Call of Duty sorozattal kapcsolatban sokan megfogalmazták azt a kritikát, hogy az évről évre érkező részek története bár a tartalmat tekintve mindig tudott izgalmakat okozni, a fejlesztők mégsem próbálták meg felrázni a történetmesélés menetét. A Black Ops 2 most alaposan változtat ezen: ez az első epizód a sorozatban, ahol cselekedeteink nem csak egyetlen előre meghatározott irányba sodorhatják az események menetét, hanem több végkifejlet is lehetséges lesz. A kampány során többször találkozhatunk úgynevezett Strike Force küldetésekkel, ahogy egy ember nélküli harci eszközt (vagy felderítőt, a küldetéstől függően) irányíthatunk majd. A Strike Force missziók különlegessége abban rejlik, hogy csak egyszer lehet őket megpróbálni, az eszköz elvesztése (tehát a "halál") pedig a misszió elbukását jelenti - ebben az esetben pedig a történet szépen megy tovább, azt feltételezve, hogy ezt a küldetést sikertelenül hajtottuk végre. Ha szeretnénk a legjobb végkifejletet megismerni, akkor minden Strike Force küldetést a lehető legjobban kell teljesítenünk - így máris értelmet nyer majd a többszöri végigjátszás is.

Természetesen visszatérnek a többjátékos játékmódok is, amelyek sikere az elmúlt fél évtizedben töretlen volt. A Treyarch a szokásos online játékmódok mellett egy továbbfejlesztett Zombies részleget kínál, amelyek végre a játék multiplayeres engine-jén futnak majd. Ennek eredménye, hogy a Zombies kampányt nem csak négy, de egyből nyolc fős ko-operatív módban is végig lehet játszani. A Call of Duty játékok legerőteljesebb eleme mindig a multiplayer volt, az egyes epizódokat éveken át több millió ember játszotta: a Black Ops 2 nem akar kilógni a sorból, és ismét finomított játékegyensúlyt és remekül játszható pályákat kínál.

A Call of Duty: Black Ops 2 többjátékos módjaiban alapvetően hasonló játékélményben lesz részed, mint a korábbi részekben - tehát nem kell mindent újratanulnod. A meccsek köré épített keret azonban most teljesen új. Búcsút mondhatsz a kasztok jól bevált, de már nem túl újszerű rendszerének: a Black Ops 2-ben saját loadoutokkal rendelkezel, ahová magad választhatod ki a fegyvereket, kiegészítőket, gránátokat. Saját játékstílusod határozza meg, hogy milyen eszközök állnak majd rendelkezésedre a harcban - az új rendszer pedig szinte semmilyen megkötést nem ad, így teljesen új kombinációk születhetnek meg. Ahogyan léped majd a szinteket a Black Ops 2 multiplayerében, úgy nyílnak meg az üres slotok (a maximális érték 10 - ennyi eszközt vihetsz magaddal egyszerre újjászületésenként.), és úgy férhetsz hozzá az újabb fegyverekhez, gránátfajtákhoz, kiegészítőkhöz. Most már nem pontokból veszed ezeket, hanem az erősebb cuccok magasabb szinthez vannak kötve - ha azt eléred, akkor máris kiválaszthatod, és elhelyezheted saját loadoutodban.

Ezzel persze még mindig nincsen vége az újdonságoknak: a fejlesztők elbúcsúztatják a Kill Streak rendszerét, helyét pedig a Score Streak veszi át. A Score Streak lényege, hogy a játékban nem csupán az ellenfeleket megölve fejlődhetsz, hanem akkor is, ha az adott misszió feladatait hajtod végre. Sőt, adott esetben duplán érdemes követni az objektívákat: egy zászló hordozása közben minden kill dupla pontként járul hozzá a Score Streakedhez. Érdemes lesz tehát figyelni társaidra, követni őket, és csapatként játszani, hiszen ilyenkor mindannyian jobban jártok majd: egy-egy objektíva teljesítése jóval több ponttal jutalmaz titeket, mint akár tíz-tizenöt kill ugyanannyi idő alatt. A cél a minél magasabb Score Streak összehozása: igen ám, de ezúttal a halál lenullázza a Streak aktuális értékét (és az ezzel járó pont-sokszorozó bónuszokat is)! Ennek a változtatásnak köszönhetően érdemes lesz ésszel előrehaladni, hiszen máris értékes lesz az életed, ha egy magasabb Score Streak pontszámnál jársz. Az a játékos tehát, aki egy élettel több percen keresztül életben marad, teljesítve az adott pálya objektíváit, de kevés killel, az többet fejlődhet és jobb pontszámmal végezhet a meccs végén, mint az, aki rengetegszer lőtt le ellenséges játékosokat, de maga is sokszor halálozott el. Vége van tehát azoknak az időknek, amikor kamikaze módra rontottak egymásnak a játékosok: a Black Ops 2 többjátékos módja erősen a csapatjátékra, egymás segítésére, és a jól átgondolt harcokra épít.

Amint látható a Call of Duty Black Ops 2 magában egyesíti a változatos single player missziókat az alapjaiban megújított multiplayerrel, mely egy olyan, robbanékony elget képez, mely minden akciójáték rajongót hosszú időre a képernyő elé szegez majd.   

KÉPGALÉRIA:

Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360
 
Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360
 
Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360
 
Call of Duty Black Ops 2 Xbox 360
 
Call of Duty: Black Ops 2 multiplayer útmutató
Call of Duty: Black Ops 2 bejelentés!
 - Call of Duty: Black Ops 2 bejelentés!
Csak idő kérdése volt, hogy mikor leplezi le az Activision Blizzard az idei évre szánt Call of Duty- játékot: azok jártak a legjobban, akik a Treyarch 2010-es remekművének, az anyagi szempontból és kritikailag is a sorozat egyik csúcsát képviselő Black Ops folytatására tippeltek. Bejelentették tehát a Call of Duty: Black Ops 2-t, amit szintén a Treyarch készít, Van azonban egy hatalmas csavar, amit a hír mellett látható képeken, a lenti videóban és a dobozképen is jól szemügyre lehet venni! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére